Jump to content

ivan100ev

Фен
  • Мнения

    76
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

2 Neutral

Относно ivan100ev

  • Ранг
    БЕНЗИНОПИТАЕЩ
  • Рожден ден 15.01.1972

Profile Information

  • Кара
    HONDA ACCORD
  • Пол
    Мъжки
  • Място
    София - Горубляне
  • Интереси
    ВСИЧКО КОЕТО НЕ МЕ ОТЕКЧАВА Е ИНТЕРЕСНО
  1. Не я сменявам за нищо моята, а по скоро искам още една.http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=2&act=4&adv=21294923869417987&f1=details
  2. Миналата седмица направих един отскок до Трявна . В посока от Габрово към Трявна /20-на км./ последните 4-5 км. са уникални.
  3. ivan100ev

    ЧРД ФЕН !

    Ч.Р.Д. на Фена, и на всички други рожденници. Горе РОГЦАТА и много здраве на всички.
  4. Пусни ако имаш снимка как са седяли на колата. -ако е възможно-
  5. Здравейте колеги нека и аз да споделя. От 06.2007г. карам моя Aerodeck-F203B 95г. /for Amerika/ когато го взех, с -ОМБРЕ- работихме през една ограда. Когато го взех викам въпросния господин да я види и каже какво мисли, и колко ще излезне обслужването.Говорим си и той ме пита, тази първата HONDA ли ти е казвам да .-СМЕЕ СЕ- и вика като я подкараш няма да мислиш вече за друга марка.Няма да влизам в подробности какво съм правил по нея защото не мисля че това е толкова важно,ако някои се интересува повече ще споделя. Със СИГУРНОСТ мога да кажа, /ДА това е моята кола/ за сега.Следващата /незнам кога/ пак ще бъде ХОНДА но може би по-голяма.
  6. Постави нещо до тях /кутия цигари/ за да добием претстава за големината им.
  7. И аз да кажа преди да си легна. "От Искара по длибоко нема и от Витоша по високо па нема" ВЕРВАЙТЕ ми ако ли не-не идвайте да проверявате. "СТОЙТЕ СИ ТАМ КАДЕТО СТЕ И ПАК НЕ ВЕРВАЙТЕ"
  8. Търся следното панелчеSONY- модел: CDX-GT 616 U ако някой зае нещо или има инфо. да пише.
  9. Ако не я оправиш на следваща маркировка ще я заведат като невъстановена щета.По добре е за колата да я оправиш че като похарчиш парите после е трудно. А иначе съвет към всички по-добро от ползване на сервиз "НЕМА"от БАТКО ВИ.
  10. Цитат(ivan100ev @ Feb 1 2010, 04:51 PM) Сега като гледам резултатите до тука ми преви впечатление че щеше да хубаво ако е ясно тези коне на колко бр. коли отговарят.преброй ги, ако ти се занимава и ги пиши в последния пост, след теб колегите ще споменават и кой подред е автомобила ако искаш и един КЕКС може да ти направя
  11. Сега като гледам резултатите до тука ми преви впечатление че щеше да хубаво ако е ясно тези коне на колко бр. коли отговарят.
  12. От горния колега че не си ги е сметнал: /2427/ аз добавям за две коли общо 261-hp общо стават 2688
  13. Търси го това копеле,и ако се /ослушва/ не се разбирайте а БОИ.
  14. Ура намерих си го и жече е във къщи.През цялото време е бил в района на Дружба,как не съм го видял незнам, а и вярвам че и вие сте гледали.Или сме сляпи или кучето е нещо малко/ НИНДЖА / Благодаря за ВНИМАНИЕТО.
  15. Положението още е ПОМОЩ .Познати ми казаха че са видели такова куче в Дружба-2 около ЕКО-то/бензиностанция/ досега обикалях обаче нищо. Така че колеги от ДРУЖБА ГЛЕДАЙТЕ и ако има нещо звънете.
×
×
  • Създай нов...