plamen_h 2 #561 Отговорено 2 Март, 2009 производство на антени за WIFI. Или всичко свързано с безжичното разпространение на интернет! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
JelioNikolov 0 #562 Отговорено 2 Март, 2009 Аз съм все още ученик, но работя в сервиз в който се занимаваме с: сервизна дейност, гуми, боядисване, от време на време и алуминиева дограма..... намирам се в Бургас Поздрави на всички Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
weapon R 43 #563 Отговорено 4 Март, 2009 Занимавам се с ремонт на тежко катастрофирали автомобили,тенекеджийство и бояджийство.По възможност Хонда,но не връщам и другите марки Дано не се налага,ама..... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Koev 8 #564 Отговорено 5 Март, 2009 (Редактирано) управител съм на хотел , ако някой има зор и се намира в Ямбол ...Ха, колега от Ямбол... Ами колега, ако имаш зор и си в Плевен... и аз съм управител на четири хотела в нашия район... :) Fortis City Hotels - Pleven Редактирано 5 Март, 2009 от Koev Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
жоро74 0 #565 Отговорено 5 Март, 2009 не може да няма и ченгета тукаркато мен Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
CaMR0N 7 #566 Отговорено 5 Март, 2009 От Стара Загора съм, но сега уча в ТУ София. И те така, с това се занимавам главно Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
chopper1969 5 #567 Отговорено 5 Март, 2009 Ел.лаборатория -проверка и настройка на високоволтови защити до 110 kV Девня-АТЗ. (малеее...как само прозвуча) Хобитата ми са компютърен хардуер и...дърворезба Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
no_limit 0 #568 Отговорено 9 Март, 2009 Аз продавам масла Motul Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
didone22 0 #569 Отговорено 18 Март, 2009 комп. диагностика на автомобилипълнене климатиципочистване на инжекциони, вси4ко това за гр.ВИДИН Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Bella 0 #570 Отговорено 24 Март, 2009 Предлагам застраховки Гражданска отговорност и Каско в удобни за Вас време и място- работно място, офиси, автосервизи, заведения и т.н. Само в рамките на гр.София, събота и неделя също.Компанията с която работя е www.iandgbrokers.com, която от своя страна работи с 12 застрахователни компании. Заявки за застраховки и въпроси: 0879 004 449 / 0898 722 732Юлияна Георгиева Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
SH3M37A 5 #571 Отговорено 24 Март, 2009 Аз съм по климатичните инсталации,компресори,климатични системи ама на жилища и комплекси и въздуховоди на сякакви згради.Работя като момче за всичко уж в ирландкса фирма за болчета гаийки и сякви джунджурийки за строителството.Продажба на щил,бош,дрейпар,ирмо и др.По принцип правя няколко неща в фирмата.Отчет на стоки,Изпращане,реклама,Мениджар Хоби компове хардуер,софтуер,плуване и отскоро ровене по хондата и задаване на тъпи въпроси из форума а и жени да не забравя :) Изкам да запиша електоника и топлотехника в скоро време Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ростислав 86 #572 Отговорено 26 Март, 2009 Занимавам се с монтаж, поддръжка и ремонт на климатични системи. Поставям продажбите на Технополис и Зора. До скоро бях монтажник в една фирма, но както се казва "Аман от шефове!" И си направих собствена... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
sisenceto 0 #573 Отговорено 27 Март, 2009 аз съм ученичка.. уча туризъм предпоследна година ... през другото време се занимавам сас спорт,музика и др. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Niko1 6 #574 Отговорено 28 Март, 2009 Здравейте фенове и манияци,аз от 6год.съм в сферата на строителните ремонти...изолации,шпакловки,ремонти на фасади,и квот се сетите там..но стана зор с тая криза. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
zdravko79 0 #575 Отговорено 31 Март, 2009 Работя в сервиз за автотенекеджйски услуги,боядисване и др. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
markup 156 #576 Отговорено 5 Април, 2009 Студент по Дентална Медицина (преди му казвахме стоматология) в Пловдив Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Replay 1 #577 Отговорено 5 Април, 2009 оправям компове хардуер софтуер кото набарам Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dim40o 0 #578 Отговорено 5 Април, 2009 (Редактирано) аз и колегата Pazzo бачкаме в 1 почистваща фирмичка Вики Комфорт хахах общо взето избирани с конкурс почистваме сичко дет има стакла банки молове пикадилита и сякви такис и може да сме се виждали с някой от момчетата от форума http://www.viki-komfort.com/ Редактирано 5 Април, 2009 от димо Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
debillenator 0 #579 Отговорено 15 Април, 2009 здравейте-аз съм главен готвач във victoria(кино арена младост4-бизнеспарка)заповядайте Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Street-warrioR 287 #580 Отговорено 23 Април, 2009 Здрасти колеги! Днес подписах дългоочаквания от мен договор за кадрова военна служба към ВВС! Може и да е прецаквация, но винаги съм искал да бъда военен! Сега е само въпрос на време да се сбъдне и най-голямата ми мечта - ХОНДА (Вти) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kytila 249 #581 Отговорено 1 Май, 2009 пиша саофтуер за СИЕМЕНС контролери на машини Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Barsy 1 #582 Отговорено 1 Май, 2009 Здравейте,колеги! Аз съм шофйор по професия.Работя като разносвач на храна по домовете в централните части на Атина.Шофирам малък мотор и харесвам работата си! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ma4o 11 #583 Отговорено 4 Май, 2009 А та забравих да споделя ,че законния бизнес го разширих с нова придобивка Имам си и автомивка Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mad_witch 37 #584 Отговорено 17 Май, 2009 Айде и азПродавам недвижими имоти, но....с по-голяма комисионна - и всичко движимо Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
marfii 0 #585 Отговорено 18 Май, 2009 В момента съм по майчинство, но иначе съм счетоводител(скучна работа) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
headiness 0 #586 Отговорено 21 Май, 2009 Пъ язе съм Пиколо Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
АНДРО 22 #587 Отговорено 25 Май, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=6fd6dYY-pRY Работя като водолаз в Аварийно Спасителен Отряд във Военно Морска База Варна! Поздрави на всички които ме познават Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
АНДРО 22 #588 Отговорено 1 Юни, 2009 (Редактирано) http://vbox7.com/play:f081dbf2 съжалявам но някой спря клипа в you tube! Поздрави на всички фенове на марката HONDA Редактирано 1 Юни, 2009 от АНДРО Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Big^PaF 0 #589 Отговорено 3 Юни, 2009 Здравейте колеги! Аз работя в сверата на продажбите.Сътрудник продажби съм в Praktiker - Варна, ако ви трябва съвет какъв инструмент да си купите за ремонта в къщи ще помагам Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Made in Japan™ 0 #590 Отговорено 5 Юни, 2009 Продавам автомобили втора употреба Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Nikolay Kozloduy 6 #591 Отговорено 5 Юни, 2009 Аз съм 2be-ст! .. Консултант продажби 2бе (Вивател) - Козлодуй. Ако искате изгоден тарифен план и телефон на тънка цена - аз съм човека Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
stiv 2 #592 Отговорено 6 Юни, 2009 Продавам риба на населението в София. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Hime 1 #593 Отговорено 9 Юни, 2009 Орган за контрол от вид "С" - или по просто казано ел.техн.лаборатория, измерване и издаване на протоколи на ел. инсталации за АКТ16 след ново строителство или профилактика. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tuindl 0 #594 Отговорено 11 Юни, 2009 аз съм лекар - GP Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
zc1 2 #595 Отговорено 11 Юни, 2009 Аз работя в областта на интернет продажби на различни финансови продукти. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
PETE_TONG 23 #596 Отговорено 11 Юни, 2009 Аз съм търговски представител в Карлсберг Б-а,или по на кратко ШШШШуменско. Който иска да отваря заведение и си търси наша витрина да пише,ще го свържем със търговеца за неговия район! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Димитър Коев 66 #597 Отговорено 12 Юни, 2009 Ъпдейт от мен (с една година закъснение). Вече съм нач. отдел "Маркетинг и реклама" в Райфайзен Имоти. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ivayloba 0 #598 Отговорено 12 Юни, 2009 Занимавам се със Спедиция и отделно с продажба на резервни части за автомобили. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
VILETU 0 #599 Отговорено 15 Юни, 2009 Аз съм машинен инжинер... занимавам се с технолог. процеси за ММ с ЦПУ....Здравей, колега.Ние правим формите на бутилки за АЛКОХОЛ и не само.Моля Ви колеги, ако не искате да остана безработен- не спираите да пиете Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
misho 49 #600 Отговорено 23 Юни, 2009 Полседен ъпдейт.Благодарение на човек от форума работя като сис админ в Белла България - офис София Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове