Jump to content

VILETU

Фен
  • Мнения

    56
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

0 Neutral

Относно VILETU

  • Ранг
    Потребител
  • Рожден ден 17.03.1968

Profile Information

  • Кара
    ACCORD
  • Пол
    Мъжки
  • Място
    Варна

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  1. Не бе не се карам. Просто казвам, че това какво имат право и какво нямат полицаите той трябва да го е чел наскоро и да го знае по-добре от нас. А това, че знаците за ограничения са сложени на безумни места, и т.н. не ми се говори просто...
  2. Ти как си взел книжка, колега? Гледам на 18 годинки си. Трябва да са ти пресни знанията по закона за движение по пътищата и правилника за прилагането му.
  3. Преди години бях чел, че всяко палене на автомобила струва 8 германски марки. Изследването беше на специалисти от Мерцедес.
  4. Ми напиши с 2 думи на ПРОЗД български за какво иде реч, щото не всички могат да четат по американски
  5. Върна ме години назад...Приближавам кръстовище на червен светофар, намалявам, светва жълто и ... автобуса отляво тръгна с мръсна газ! Добре, че и аз вече бях ускорил, та можах да мина преди него. Тогава в огледалото видях, че светофара е на мигаща жълта. Бях я забравил случката. И до сега си мисля, че при евентуално ПТП аз ще съм невинен Нищо лично, колега, просто другата гледна точка.
  6. В кой сервиз на Бош по-точно и защо, ако споделиш ще съм ти благодарен?
  7. И аз съм за! Нека колегата като си оправи колата да каже какво е било.
  8. Колата има ли автокаско? Ако не-не получаваш нищо. Ако да- някакъв процент от стойността на която е застрахована.
  9. Вътрешно каре!Щом е само при ускорение няма какво друго да е.
  10. Че то и Дачия Логан е по-напред от Сивика в тая класация
  11. Привет!Скоростите със сигурност не са еднакви и въпреки че може и да стане твоята кутия те съветвам да провериш предавателните числа. Друго, което със сигурност трябва да се модифицира са спирачките, но дори и на моята ми се виждат слаби .За цена на двигателя не мога да кажа, но има голяма доза късмет при покупката и е хубаво да го видиш на кола преди да го вземеш. В тоя ред на мисли имаше един зелен Акорд с десен волан в Пловдив, търсеха му 2200лв., но освен двигател и скорости получаваш и окачването, кожен салон, автопилот, оригиналните лети джанти и още един куп чарколяци, от които можеш да си избиеш някой лев в последствие.Ако търси някой нещо в тази тема трябва ли да изчете маса глупости Айде не пишете предположения, а конкретно. Моля.
  12. На алпаката някои и викат неръждавейка, демек желязо, ама не ръждясва
  13. Защо заглавието на темата не беше "Попаднах на скапана кола" или нещо от сорта? Защо поставяш под общ знаменател всички нови коли (колко си имал...нови) или само Хонда? Нещо оплакваш ли се или искаш да ни предпазиш от евентуална набутвация(хора, не купуваите нови коли карайте си 10-15-20+ годишните дрънгел)
  14. проблемите общо взето идват от сервиза които извършва подръжката но това е непреодолим факторА да си дойдем на думата. Защо не искаш да кажеш, че не колата е скапана, а хората, които я обслужват
×
×
  • Създай нов...