Jump to content

Barsy

Фен
  • Мнения

    92
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

1 Neutral

Относно Barsy

  • Ранг
    калпазан....ама вече не! :))
  • Рожден ден 16.06.1979

Profile Information

  • Кара
    Civic'94 Hatchback
  • Пол
    Мъжки
  • Място
    Бургас

Contact Methods

  • Website URL
    http://https://www.facebook.com/ServizZaKomputri
  • Skype
    PcServiceBs
  1. Да,това са един вид превилегии,но е и друг вид бизнес чрез монопол над съфорумниците.Още нещо,те правят директна реклама,което в нашият форум е забранено!
  2. И да смесим цвета на форума ни с комунизма?
  3. http://www.renault-bg.com/smf/index.php?topic=75206.0Здравейте колеги.Вижте това което налагат админовете във форума на Рено.Потресен съ м!
  4. Благодаря за инфото колега.Знам какво и къде е динамото,но незнаех,че му викат алтернатор.
  5. Извинявам се за офф-а,но би ли ми казал какво е алтернатор и каде се намира на д15з1? Благодаря!
  6. Мда,моята пред къщи на улицата я надраха,в Атина.А на другата улица до нас има едно Сузуки Суифт,нов модел,преди 2-3 години,дали има и толкова,турско син на цвят,надран е целият,кадето си представиш,с многобройни и дълбоки нарези,зверско дране е падало.Незнам как се чувства собственика му и незнам кои е,несъм го виждал,комшия ми се пада,но ако бях на негово място,сигурно щеше да ми побелее косата моментално и да издивея!Гадно много
  7. Здравей колега.И аз съм потърпевш от такава вандалска проява,но за съжаление непомогна нищо освен боята,макар и плитките нарези.Успех!
  8. Здравейте колеги.Ако някой има излишна свирка (КЛАКСОН) за 5 ген-хеч,че моята се счупи незнайно как,буксата за свързване е откършена и нестава за нищо,ДА МИ ПОДАРИ ЕДНА! Благодаря!
  9. Мда,алъш-вериша ще потръгне,независимо,че няма печалба !!!
  10. Може вече да е разфасована.Тук в Гърция тия машини са голяма рядкост,а частите им са много скъпи.Има един познат преди ми беше казал,че продава от време-навреме стари автомобили за части в Атина,вкарваше ги от България.Та ако не са я отмъкнали пияни хлапетии да се накефят и захвърлят след това,вероятно вече няма да я видиш.Съчъвствия!
  11. Подарявам пластмасовата оригинална дръжка на скоростния лост на 5 ген.хеч..........моля на дръжката,хванете я
  12. Жена ми! А нея я накара свирепата физиономия на 5-та генерация-хечбек!
  13. Браво колега,много добро предложение си направил.Много от хората за жалост са станали като Плюшкин,и събират и трупат всевъзможни нещица,с надеждата някой ден да им влезнат в употреба.Като например,тук в Атина кадето съм аз преди години работих заедно с един българин Бачо Киро,той имаше мания да събира изхвърлени велосипеди,или поне това което е останало от тях и изпращаше за България капли,рамки и даже и спици,ама иначе излъскани,с надеждата някой ден да ги използва в своето виртуално велоателие! В Атина се издава вестник с обяви с всякакви графи,за каквито не си и мислил и такива има.Има например не само такава, в която се подаряват неща,но и такава в която да се пусне обява,че искаш да ти подарят там каквото си си наумил.Мисля,че ще стане по-интересно във форума с тази графа и същевременно ще отърве много хора от излишните и неизползваеми вехтории!
  14. На бул. Москва, май се падаше до "Сладкия Кокал", ако го знаеш къде е (на ъгъла на Москва и Цар Борис). Взеха ми 140 лв. за всичко(сваляне на старото, слагане на новото и самото стъкло), даже стъклото е затъмнено в горната си част.
×
×
  • Създай нов...