Jump to content

marfii

Фен
  • Мнения

    96
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

0 Neutral

Относно marfii

  • Ранг
    Потребител
  • Рожден ден 16.09.1982

Contact Methods

  • Website URL
    http://marfii.mondozoo.com

Profile Information

  • Пол
    Женски
  • Място
    Велико Търново
  1. Благодаря за отговорите. Надявам се нещата да се оправят и да не намерят някоя вратичка в закона.
  2. Здравейте! Искам да попитам по-запознатите от вас какви са ми правата в следната ситуация:Работя в голямо предприятие но предпочитам да не споменавам кое. Преди 2 години излязох по майчинство и на моето място назначиха човек на изпитателен срок. След изтичане на този срок директорите са решили да разкрият още едно работно място и да назначат на постоянен договор въпросния човек, т. е. моето място остава свободно. Обадиха ми се преди няколко дни да отида да си подам молба за отпуск защото майчинството ми изтича на 14.02, а имам отпуска за 2 години и искат да я използвам. Отидох днес да си подам молбата и ТРЗто ми казва, че са се разбрали с директорката да изляза в отпуск за 20 дни и след това да се върна на работа. До тук добре, но директорката е решила, че трима служители в счетоводството са много и единия трябва да си ходи или да го преместят на друга длъжност ако има свободна такава. След тези 20 дни в които съм в отпуск трябва да се върна на работа, но ми дават само един месец да наваксам пропуснатите 2 години и тогава директорката щяла да реши кой ще остане в счетоводството и кой "ще бъде преместен" Мразя курвенските номера.Как според тази госпожа се наваксват 2 години за един месец. Така че познайте кой ще е "преместения".И след цялата тази ситуация един съвет от мен към женската част - НЕ правете деца че ще си останете без работа.
  3. Пушенето в обществените сгради е забранено отдавна и по лични наблюдения смея да твърдя, че повечето хора спазват тази забрана. Но не мога да се съглася със забраната за пушене в заведенията. Какво ще правим ние пушачите? Да си стоим само в къщи ли? Нека да направят заведения за пушачи и заведения за непушачи и всеки сам да избира къде ще отиде. Ако някога го направят се обзалагам, че в заведенията за пушачи ще има и много непушачи.
  4. Пушачи къде сте се покрили, дайте да покажем че сме повече !!! .Твърдо ЗА цигарите.
  5. Аз като страстен пушач едва ли някога ще мога да спра да пуша и май и аз ще мина на този вариант. Но винаги съм се чудила на хора, които са успели да ги спрат, не са пушили няколко години и после пак пропушват.
  6. Не мога да се съглася с теб. Аз като съм с висше образование магистър вземам по-ниска заплата от моя приятелка, която работи като продавачка в мола. Повечето работодатели имат три страници изисквания а дават смешни заплати. Образованието не е гаранция за добре платена работа. Познавам много хора които са с образование, но не работят по специалността си и са доста по-добре платени.
  7. Имаше вече подобна темаhttp://forums.hondabg.com/index.php?showtopic=39598&hl=
  8. За много години. Здраве, щастие и късмет. И нека през новата 2010г. бъдем по-добри.
  9. Ами не знам дали са останали, но като се разхождам в града виждам все повече и повече хонди, особено пред Херсон всеки ден са поне три, четири.
  10. Е Търновци имаше ли среща? Чакаме снимки.
  11. Определено филма си струва гледането.Аз бих препоръчала What's Eating Gilbert Grape / Защо тъгува Гилбърт Грейп (1993)http://zamunda.net/details.php?id=106225&hit=1
  12. От Лясковец като тръгнеш за Търново първото в ляво.
  13. Ти пак с малко си се разминал, на комшията му заминаха и четирите!
×
×
  • Създай нов...