Jump to content

Hime

Фен
  • Мнения

    51
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

1 Neutral

Относно Hime

  • Ранг
    Потребител
  • Рожден ден 14.01.1980

Contact Methods

  • Website URL
    http://

Profile Information

  • Пол
    Мъжки
  • Място
    Стара Загора
  1. Винаги съм се чудил кой ходи за дрифт на новия път към "Казански "в Стара Загора пътя е изрисуван много яко от двата края. Днес се прибирам към 12ч. на обед и гледам един облак дим, ама ОБЛАК Приближавам се и виждам един червен Рекс се върти на място ама направо ми напълни душата ...
  2. Всяка банка има отпусната оределена сума по тази програма. Повечето банки са изразходвали този лимит и от 6 месеца са в невидение дали тази програма ще продължи да съществува и нямат отговор на въпроса дали че получат нови средства.ДСК не е най-лошия вариянт, Райфайзен банк са доста по нагли като ти прибират 200 от 300лв. (ходих питах и знам кредита при тях е за 1г. задължително не по-малко).***Не съм написал тази тема да се оплаквам. Напротив - 140лв не са малко пари, изгубил съм не повече от 1 работен ден в банката за уреждане на документите. Но все пак се чуствам ограбен. С тази тема целя да ви дъжи в течение до къде стига беззаконието в нашата държва. Хаоса е абсолютен всеки си прави каквото си иска стига да може да си позвили да си купи някой политик, това е просто капка в морето от престъпления спрямо нас потребителите и гражданите на България.Бъдете здрави!
  3. Купих си климатик Fujitsu цена - 1700лв ( на промоция 1490лв.) Според програма енергийна ефективност на жалкото ни правителство, ако климатика е добър и е в техния списък получаваш 20% (300лв) от стойноста обратно. Обаче!!!! Единствения начин да се възползваш е като вземеш климатика чрез кредит от банка. Аз избрах ДСК ( при останалите няма голяма разлика ) Минимален срок на кредита е 6 месеца (исках за 1месец, но неможело). Бях одобрен и ми бе отпуснат кредит. Какво се случи: Приходи: +300лв. - програма енергийна ефективност (20% от цената на продукта) Разходи: - 24лв. - такса разглеждане документи. - 22лв. такса откриване на разплащателна сметка (аз имам друга сметка в ДСК ама не можело, нова трябвало) където да ми преведат парите от програма енергийна ефективност. - 43лв. лихва за 6месечен период. забележете как се формира 7,44% - базов лихвен процент + 3,56% стандартна надбавка <- wtf , общо 11% - ама иначе ако питаш ква е лихвата тя е разбира се 7,44% за 6 месеца. - 47лв. - такса (без име, най-отгоре в погасителния план ) - 7,45лв. "адм. такса" (видях я в месечното извлечение не се дава обяснение за какво е одържа се директно от сметката без да те питат) - 14,90лв. "адм. такса" (видях я в месечното извлечение не се дава обяснение за какво е одържа се директно от сметката без да те питат) - 1,5лв. авт. "такса обслужване" (в месечното извлечение пак) - 2лв. за закриване на разплащателна сметка (сметката е обслужваема и ако я запазиш то трябва редовно да си плащаш за обслужване наезависимо дали я ползваш) т.е. Държавата ми дава 300лв. от които банката ми взе 162лв. На печелившите честито Сами си направете изводите за кого е направен този кредит за нас или за някой друг. Аз лично нямам нищо напротив дори смятам че финансовите взаимотношения м/у мен държавата трябва да стават чрез банка, но не е това начина. Да не говорим че когато в цял свят намалят лихвите по кредитите за облекчаване на тежеста от "кризата" у нас ги напомпиха, без да смятаме скритите безброй таксички. Приложение1: Приложение2:
  4. Няма да е каре ---> най-вероятно е аванса. Сложи бензин 100 октана и ще видиш че няма да ти прави така. Не е нещо за което да се притесняваш.Успех!
  5. България е продадена, окрадена, разпокъсана и почти заличена. При смяната на всяко управление - монархия, комунизъм и т.н. винаги има моменти на анархия. Мафията, организираната престъпност, ъндърграунд, съседни държави с техните интереси са силни само тогава - по време на преход съпроводен винаги хаос и анархия. Ние сме повече от 20 години в преход, такъв аналог има само в африканските държави. Какво е населението там? -> прости и необразовани хора. Безхаберието на българите е пословично има разeдинение в обществото и някои от колегите тука по нагоре само го потврждават. "Не съм съгласен, че всеки, който живее в българия е българин... " казва един колега , това е толкова грешно, обществото е маса която има силата да промени всичко, всеки роден в България е българин няма значение на какъв език говори и каква религия изповядва това е неговата родина той трябва да милее и да го е грижа за нея, проблема за разединението на обществото може би е в ходжите, политиците, родителите или Бог знае в какво, но според мен е най-вече в лошото възпитание и необразованите хора. Няма никъква надежда да се промени този хаос, ако хората стават по-глупави в днешно време и децата им оставени на произвола се възпитават от телевизията и от улицата. Преди се оправдавахме с комунизма че ни бил подтискал дълго време и превърнал хората в тези безгръбначи и безлични същества. Очакваше се от новото поколение да промени нещата... Но това няма как да стане, огромен процент от нашия елит пее някъкъв абсурд наречен чалга, простотията и абсурда са идеализирани и обект на подръжание! Да не говорим че останалата част от него (елита) са измамници и мошенници. Вижте какво направи Александър Томов и никой, никой не му обърна внимание и не предприе нищо. Нека не захващаме темата с политиците там абсурдите са безброй. Замислете се над една българска поговорка -"Не е луд този, който яде баницата, а този, който му я дава" - нашите политици, организирана престъпност и чуждодържавните вмешателства никога няма да се спрат или "наядат", от нас се очаква да ги ограничим. Какво направих аз? Какво направи ти за да се промени нещо? Вината е у нас и нямаме право да обвиняваме никой друг! Чудя се кое е по-переспективно? - децата ми да учат английски или турски? - това е толкова жалко :D През последните 15 години са направени около 1500 джамии. Нашата толерантност е минала всякакви граници. - Това се случва докато ние се чудим кое е прав и кой е крив - заличаваме се и изчезваме. Но това не е толерантност, това е глупоста на народа. Същевременно в Гърция е построена само една джамия П.П. Хаотично нахвърлените теми в този пост (плюс много други не споменати) убиват всякъква национализъм и патриотизъм у мен. На идните избори пак не гласувайте - на избори 2005г. гласуваха 55% от населението и Доган взе 14%, ако бяхме гласували всички, какво щеше да стане - 7%? Направете поне това за да имаме някъква надежда за промяна и самосъхранение.
  6. Ще взема да дойда този път
  7. Hime

    Honda World Screensaver

    да прав си, properties на exe-то => 2004г.
  8. Hime

    Honda World Screensaver

    Screensaver-а е много кефещ когато лоудва и не само, доста е красива световната карта с часовите зони, показва най-актуалните новини около Хонда, има си меню с настройки за активиране и деактивиране на това което да показва.Всеоще е бета, но това не е лошо напротив очаква се развитие примерно за в бъдеще ще добавят снимки от най-големите градове и т.н.Screensaver-а е на flash.Enjoy it! http://www.world.honda.com/screensaver/
  9. На един прияте със Сценик също му се губеше вода от радиатора без да прави локви и той само долива, долива 2-3 дни и една сутрин купето му беше подгизнало, оказа се че от парното му тече
  10. Орган за контрол от вид "С" - или по просто казано ел.техн.лаборатория, измерване и издаване на протоколи на ел. инсталации за АКТ16 след ново строителство или профилактика.
  11. Сигурен съм че монтьора който го сменя няма нищо против и на 2000 км да го сменяш.
  12. Мога да те посъветвам да copy/paste този ферман в тунинг.бг и където се сетиш. Жалко е това което са ти причинили, тука в провинцията 90% са така за съжаление.
  13. И нас не ни пожали. Доста едри топузи падаха преди 5 мин
×
×
  • Създай нов...