Jump to content

stiv

Фен
 • Content Count

  70
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2 Neutral

About stiv

 • Rank
  Потребител
 • Birthday 10/23/1958

Profile Information

 • Пол
  Мъжки
 • Място
  София
 1. D14A4 ГИ ФОБОС–Извън градско 90–130 7–8.5Градско София.9–15Може би ще ви бъдат интересни показанията на инфоборда.Изминаги километри–6570работа на празен ход–55 часаработа на скорост182часамаксимална скорост–158.6 км.средна скорост–36км.Среден разход–8.2л.консумирано гориво540л. От него бензин 76.3л.Брой стартове342Време на засичане от21.10.2011 до днес
 2. На д14а4 при първите присветквания е точно 4 литра,пълнил съм резервоара 2 пъти.
 3. Свършил си страхотна работа,аз не бих се наел.Да ти подскажа-на някои италиански моделислагат мокет под калниците отдолу.
 4. преди седмица отворихмв двигателя(д15ка) сменихме биелни лагери сегменти вложки пасване клапани реглаж и т.н т. мотора стана супер . много се радвам че не пипа масло вече. Но искам да ви питам нормално ли е след основен ремонт да повиши разхода на гориво, докато си улегне всичко? Първите 2 дни колата палеше мн тежко. като я гася на секундата всичко спира. това си го обяснявам заради новите сегменти и голямата компресия.сега е доста по добре и много жива. даже и в 2000 об. почва да се набира. но преди харчеше 7/100 и 2л масло на 800 км . а сега около 10 /100 и никакво масло.Агренажа е зацепен по белезите, делкото си е на същите белези.след ремонта съм минал 400 км.дали ще се оправи разхода и още колко километра трябва да я галя? Благодаря ви, поздрави. Колега не се стряскай. Повечето неща писани по-горе са верни, но не е задлжително да се отнасят за твоя случай. Това че двигателят спира бързо има много обяснения. Ако са много стегнати или сбъркани до сега да са задрали, истропали и ще светне лампата. По-големият разход също е нормален. Преди е харчела малко защото маслото е уплътнявало допълнително. След 200000к. цилиндрите правят елипса /микрони/ нужно е време новите сегменти да се напасват по нея. Успех!
 5. Колега,преди месец от скука реших да сменя палеца на хондата.Купих един,смених го,колата не запали.Сложих стария-пали безпроблем.Огледах новия и видях,че е пробил хвърлих го в кофатаза боклук и си карам със стария.Успех.
 6. lili

  Благодаря stiv!

  Намерих лайсните точно в avtosklad.bg!

  Късмет и прекрасно лято от мен!

 7. И аз съм със стойка за стъклото от gsm.Стана перфектно, лесно се сваля,може да се мотира навсякъде дори на страничното стъкло,кабела не се вижда-минава между предното стъкло и таблото.Ползвах стария модел инфоборд сега си взех новия.И двата уреда са перфектни и дават много полезна информация.Все пак според мен новия е много по добър.
 8. В крен случай можеш съвсем безопасно да караш един размер леви и другия размер десни гуми.Не се опитвай да караш различни преднии задни гуми защото и малка разлика е опасна за диференциала.
 9. Колега,имам същата хонда и отпред и отзад е по висока с около 2пръста гледано между ръба на калника и гумата.Мисли за нови пружини.
 10. Най често се случва при прегряване на автомобила.
 11. Километража не работи защото е връщан назад.Успех.
×
×
 • Create New...