PETE_TONG 23 #41 Отговорено 18 Септември, 2010 И аз съм със CiviK! Много са прости,органите които работят по регистрцията на колите ни ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ashes 3 #42 Отговорено 18 Септември, 2010 И моите, двете бяха CiviK, неграмотна история... ама, поне купето не го бяха писали Koupe ;) ... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
venkko 4 #43 Отговорено 19 Септември, 2010 айде и аз съм с CIVIK .Много тъпо Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
krasimir_01 84 #44 Отговорено 19 Септември, 2010 И аз съм от групата на Civik Hach back обаче цвета ми е blue metallic и на адреса пише община с латински букви, град също да не забравя и област вместо да са преведени те са написани на шльокавица Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
chipko 11 #45 Отговорено 19 Септември, 2010 (Редактирано) Разглеждайки по-внимателно ламинираното листче, наречено "VEHICLE REGISTRATION DOCUMENT - PART II" установявам, че то няма никаква стойност на документ, да не ти се налага да легитимираш притежанието на автомобила ти пред някои западноевропейски правоохранителни органи... В този ред на мисли, това че пише CIVIK е най-малкия дерт.А що се отнася до правилното изписване на модификацията на возилата ни - в България има регистрирани десетки марки и всяка с множество модели. Не са длъжни хората да знаят всичко . И аз не знам как точно се пишат моделите на половината френски коли - с разликата, че не съм тръгнал да правя документи на хората. Редактирано 19 Септември, 2010 от chipko 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Megabassa 1 #46 Отговорено 19 Септември, 2010 Само в България може да се види това Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
wishmaster_333 0 #47 Отговорено 20 Септември, 2010 и на мен и в малкия талон ми пише civiK Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Васил Влахов 154 #48 Отговорено 20 Септември, 2010 ...и аз карам Civik CRX ...който е 4+1 места доста е широко вътрее ;) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Stancho 4 #49 Отговорено 20 Септември, 2010 И на мен лелката твърдо ми заяви, че модел Honda CRX не съществува Имало само CiviK CRX щом е рекла, така да е Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pamo 346 #50 Отговорено 20 Септември, 2010 Лелката е била почти права, като изключим Civik. Третата CRX е излизала под различни имена - Honda Civic DEL SOL, Honda CRX, CRX Del Sol... Първата генерация още си е Honda Civic CR-X (поне за Япония) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
misho 49 #51 Отговорено 27 Септември, 2010 Загледах си талона на първатa ми Хонда, с която се разделих вчера и се смях с глас.Даже не е записана и Civik, по талон се води на български Хонда СС, ENG: Honda SS Предполагам това е съкратено от версията "SUPER SPORT", все пак е VTEC-E (D15Z1), не е някаква със слаб мотор Реално е Сивик хечбек 5ген. Няма такива образи на света, просто нямам думи...Aaaaaa и това, че е записана CОUPE е най-малката грешка може би Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
rEsPeCtiVe 148 #52 Отговорено 27 Септември, 2010 И аз карам CiviK,само ние тука в Бг сме с такива талони,няма такива малоумници като тия в КАТ! Цялата система е едно голямо WC Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Gergi 14 #53 Отговорено 30 Септември, 2010 По голям и малък талон е писана Civik,че и цвета ми се води лилав металик,а преди това същия цвят е бил писан сив. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
user 127 #54 Отговорено 13 Ноември, 2010 С какво се сдобих днес: Явно гледат от малкия талон, без да мислят, и ето го резултата. Аз въобще не се усетих да му кажа на момичето, а като се усетих вече беше късно. И предишната беше така, и по-предишната... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
rulemaker 130 #55 Отговорено 13 Ноември, 2010 И на мен лелката твърдо ми заяви, че модел Honda CRX не съществува Имало само CiviK CRX щом е рекла, така да е Ами то нали CRX означава Civic Regeneration - X ? 1 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dominiko 49 #56 Отговорено 13 Ноември, 2010 И аз съм вътре с моя Civik . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
rulemaker 130 #57 Отговорено 13 Ноември, 2010 И на двете Хонди ми пише Civik в талоните, но на (D.3) пише Civic На старата обаче на (Р.3) имам Бензин Gasolineа на новата е Бензин Petrol 1 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
m1r0 0 #58 Отговорено 13 Ноември, 2010 Ужас! Ако не я бях видял тази тема нямаше да разбера че и аз карам Civik... Това ми звучи малко като онези китайски имитации като например NCKIA и Adibas. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mitko vtec 38 #59 Отговорено 14 Ноември, 2010 A пък на мен в талона на скутерчето (Хонда Дио) вместо скутер е написано мотопед а на латиница MOPED. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
degman 3 #60 Отговорено 14 Ноември, 2010 ......Ами то нали CRX означава Civic Regeneration - X ?Малко офтопик, за което се извинявам @rulemaker аз поне знам че CRX означава "Civic Renaissance Model X" Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
lord_of_the_road 3 #61 Отговорено 14 Ноември, 2010 Аз карам Сивик с 5 врати - на английски 5 DR, а на български - 5 ДР. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
atanasbe 99 #62 Отговорено 15 Ноември, 2010 и аз да се запиша с моя CIVIK Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Bate Borko 0 #63 Отговорено 15 Ноември, 2010 Ако,това ще ви успокои и моята Хондица е CIVIK,но най-трагичното за мен беше,че отидох да видя какво пише на задния капак на колата,просто за момент реших,че аз съм с грешка,а не умниците от КАТ.И може би тук е момента да спомена,че навремето карах един Seat,след покупката(беше нов внос )отидох да го регистрирам в КАТ,и в документите писах,че е черен на цвят(такъв си беше)а умника който ми провери документите зачеркна моето писане и написа с големи букви ЧЕР,а не черен така,че и проблема със CIVIKITE,не ме учудва в нашата мила държавица. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Bai_Georgi 47 #64 Отговорено 19 Ноември, 2010 И аз не вярвах, но като се зачетох в темата колко хора са със сгрешено име - реших да проверя. И при мен е объркано. Интересното е обаче колко теми и мнения тук във форума също са объркани, а се предполага че хората тук знаят как се пише модела . Справка - търсачката с въпросната дума "civik". Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
KOS_with_NOS 18 #65 Отговорено 19 Ноември, 2010 Да ви се похваля. Карам сивик 5г хеч а в големия талон пише:CIVIK категория КУПЕ . Тия в кат с конкурс избирани Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Al Capone 238 #66 Отговорено 19 Ноември, 2010 Колеги на скоро минавах през КАТ София да пререгистрирам един седан пета генерация. Казаха ми че е "машинно" вкарано и нямало как да се промени. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Player101 383 #67 Отговорено 19 Ноември, 2010 Явно е така.... +1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
sinoptika 12 #68 Отговорено 19 Ноември, 2010 здравейте колеги не вярвах че наистина в КАТ правят тези грешки но вчера ходих да си регистрирам колата и познайте вече и аз карам civiK много са зле тези в кат Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
3AgHuK 3 #69 Отговорено 28 Ноември, 2010 Бе Сойчиро е българин....civiK и тва е +1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Gaze.bg 146 #70 Отговорено 28 Ноември, 2010 Още един CiviK явно в цялата система е така Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
CombiMan 29 #71 Отговорено 19 Април, 2011 (Редактирано) + 1 за CIVIK team! user, по-добре да ти е еднакво и в зелената карта и в талона, макар и неправилно, отколкото в зелената карта да се различава. И при мен е така, но предпочитам да съвпадат, отколкото да споря да ми го променят на зелената карта. Al Capone, мислех да ходя да го сменям, понеже КАТ ми е близо до работа, но след като казваш, че е "машинно" няма да се занимавам. Редактирано 19 Април, 2011 от CombiMan Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Vasilen_Civic_DOHC 55 #72 Отговорено 19 Април, 2011 И аз съм с Civik ... Абе то хубаво, че не караме Kivik. Тогава излагацията на Кат щеше да е пълна. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
jamo 93 #73 Отговорено 19 Април, 2011 Заинтригувахте ме за първи път от 3 години да си погледнах големия талон, е резултата е + 1 за CiviK Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
fly-boy 91 #74 Отговорено 19 Април, 2011 +1 Civik Всичко може да се оправи ,само че те много добре знаят че те трябва да поемат разходите по подмяната защото грешката е тяхна.В КАТ да нямат IT подръжка които да се грижи за програмите им !!! Такава ни е държавата,всеки се оправдава и то и тъпи извинения Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
CombiMan 29 #75 Отговорено 19 Април, 2011 (Редактирано) +1 Civik Всичко може да се оправи ,само че те много добре знаят че те трябва да поемат разходите по подмянатаИ какви са разходите? Разход е за тебе, щото ти струва пари за такси. За тях не им струва почти нищо. Все едно аз като плащам 1 мин. разговор в МТел, да речем, 50 ст. но същата тая минута по себестойност на МТел им струва 0.0000000001 ст. Редактирано 19 Април, 2011 от CombiMan Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
HELL_FIRE_ 140 #76 Отговорено 19 Април, 2011 КАТ е ебати ташака - грешни документи, грешни VIN-ове, сгрешени цели марки и модели коли...И после немогат да намерят кола, която е пусната за издирване...е кфо ще намериш като търсиш Хонда Civic 6-та хеч, а в талона ти пише Honda SS 4+1 (цитирам колега по-горе)...Hyundai купе и т.н. В тъпия facebook попаднах на един подходящ лаф наскоро: Навсякъде цари хаус, само престъпността е организирана! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Vasilen_Civic_DOHC 55 #77 Отговорено 19 Април, 2011 Между другото...при мен не е само на големия,а и на малкия талон я има грешката. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
fly-boy 91 #78 Отговорено 19 Април, 2011 +1 Civik Всичко може да се оправи ,само че те много добре знаят че те трябва да поемат разходите по подмянатаИ какви са разходите? Разход е за тебе, щото ти струва пари за такси. За тях не им струва почти нищо. Все едно аз като плащам 1 мин. разговор в МТел, да речем, 50 ст. но същата тая минута по себестойност на МТел им струва 0.0000000001 ст. Ако си признаят грешката и всеки които иска да си смени талона да е написан както трябва ще е за тяхна сметка Без да плащаш ти за техните грешки а не отново да ти вземат такси В българия нищо неможе да ме учуди , защо ли Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Felix 13 #79 Отговорено 19 Април, 2011 Доколкото знам, на каталога в КАТ им е записано Civik и дори и да им кажеш, няма и не могат да ти го променят ! Това е положението момчета (и момичета)! Ще си караме Civik-a и ще му се радваме в БГ ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
JDM.BG 754 #80 Отговорено 19 Април, 2011 Абе момчета такова е положението моята кола е CRX ама по талон и аз карам Civik :D Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове