newman 0 #1 Публикувано 14 Септември, 2010 Малко смешно, но само аз ли карам CIVIK в големия талон така са ми написали органите на реда При вас как е колеги? Ето и снимка: Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Трънчо 275 #2 Отговорено 14 Септември, 2010 Така е.. И аз търкалям един civiK Даже напоследък забелязвам, че не само в талона го пишат така. Явно ще има покръстване Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
west bam 107 #3 Отговорено 14 Септември, 2010 Хммм при мен си е ок в талона явно печатна грешка е станала Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
newman 0 #4 Отговорено 14 Септември, 2010 от КАТ трябва да ни дадат по една риза Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tiankata 7 #5 Отговорено 14 Септември, 2010 (Редактирано) на мен и в малкия талон ми пише civiK . На баща ми форда по принцип е хечбек, но в талона му пише комби. Редактирано 14 Септември, 2010 от tiankata Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
v1k7or 34 #6 Отговорено 14 Септември, 2010 При мене и на големия и на малкия талон го пише така Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
newman 0 #7 Отговорено 14 Септември, 2010 и при мен Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Se†heriaL 2 #8 Отговорено 14 Септември, 2010 (Редактирано) И при мен и на големия и на малкия пише Civik, яко неграмотни са тия. Още като ги взех се смях ама какво да направя.Гледайте от добрата страна, можеше да пише цижиц Редактирано 14 Септември, 2010 от Se†heriaL Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Most_Wanted 180 #9 Отговорено 14 Септември, 2010 Явно така си го пишат, щото и при мен е така Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pamo 346 #10 Отговорено 14 Септември, 2010 Civik, ама сега със кой служител да спориш, че не се пише така Civic, няма смисъл. Тъпаци Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vesso_varna 167 #11 Отговорено 15 Септември, 2010 Явно в базата данни на КАТ така е въведено името на модела. Погледнете го от хубавата страна, сега когато правим модификации по колите си няма да могат да ни излизат с номера, че от завода моделът не бил излизал така, щото няма такъв модел п.п. И аз карам Civik Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ADH-Honda 773 #12 Отговорено 15 Септември, 2010 (Редактирано) Всички сме със CiviK-ове А, Сивик 3-атата ген. която от 1995-а година я караме и смени няколко регистрации и талони при нас... някога тя си беше "CIVIC" в талона (онези сивите, хартиените), след което (при смяна на документи и регистрационни номера) в новите талони вече са я преправили на грешното "CIVIK" - нема такава глупост. На Дел Сол-а пък (който по междодругото са го писали "КАБРИОЛЕТ" в големия талон) бяха объркали VIN-а - вместо станадартното "JHMEG2..." баха го записали "JNMEG2"... това го забелязах съвсем случайно един ден в който си нямах работа и просто си подреждах документи в папка, случайно за загледах в големия талон и видях грешката, след това и в малкия я имаше и така - едни разправии, едни чудесии в кат после... но поне хората излезнаха печени и смениха талоните за тяхна сметка - лев не съм дал за смяна на грешката им (все пак грешката си е била лично тяхна, недоглеждане на някой служител в кат по време на регистрацията). Така с грешния номер на рама съм си карал над половин година и сумати полицаи са ме спирали за проверка и т.н. Редактирано 15 Септември, 2010 от ADH-Honda Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Seaman 1 #13 Отговорено 15 Септември, 2010 А аз си мислех че само моя талон е объркан .Тея в КАТ изобщо не са наясно май с моделите на колите Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
teror1sta 43 #14 Отговорено 15 Септември, 2010 Освен че съм CiviK, англичанката ми я писали КОМБИ :) Няма такива бъбреци. Като си регистрирах мотора 1 час не могат да не мерят колко коня е Накрая написаха 65, защото според тях бил толкова Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
user 127 #15 Отговорено 15 Септември, 2010 Аз моето "Civik" го видях още при регистрацията. Ядосах се, ама няма какво да направя. И си седи така. Обаче факта, че едни са "Civic", а други "Civik" показва, че явно във всеки КАТ (явно не става дума само за един град) има грамотни и не чак толкова грамотни служители. И всичко зависи от това кой е на смяна. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
martjo 35 #16 Отговорено 15 Септември, 2010 CiviK от Type K явно идва Нова модификация Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
darius 921 #17 Отговорено 15 Септември, 2010 (Редактирано) Колеги, в новите документи за самоличност има 17 грешки, вие за нашия siviK- и сте се хванали Който не вярва да цъкне ТУК!Ама нали знаете:Прост народ-слаба държава.Айде да не се сърдим на управниците, нали ние си ги избрахме.А може и в "Господари на ефира" да звъннем, белким помогнат. Редактирано 15 Септември, 2010 от darius Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
user 127 #18 Отговорено 15 Септември, 2010 А дали има някой с "Akord"? :) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
B7_ 56 #19 Отговорено 15 Септември, 2010 (Редактирано) И аз съм в клубът на Civik Цък Редактирано 15 Септември, 2010 от B7_ Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
misho 49 #20 Отговорено 15 Септември, 2010 Освен че съм CiviK, англичанката ми я писали КОМБИ :) Няма такива бъбреци.Спокойно, аз след 30 ми. спорове се отказах и записаха хечбека CIVIK Coupe, и това при положение, че я пререгистрирам с друг български талон на който чисто и ясно си пишеше "CIVIC HATCHBACK"Коментара беше, че от КАТ от града от който бях купил колата им е грешна програмата Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
AuruMoon 14 #21 Отговорено 15 Септември, 2010 Какво се чудите на български е СИВИК на английски трябжа да е максимално близо CiviK Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Хюнати 0 #22 Отговорено 15 Септември, 2010 Аз съм с два вида коли-според единия талон карам Sivik CRX,в другия съм със Civik.Така е и на малките Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Honda_Z 1497 #23 Отговорено 15 Септември, 2010 Civik, много ясно...А когато я регистрирах в общината и отидох да платя данъка с новата бележка, разбрах, че имам Хюндай! Върнах се да оправя това недоразумение, а човекът каза, че е допуснал грешката, защото не въвеждал с букви името на марката, а с някакви кодове 2-3 минути да се оправи със системата, за да може да ми коригира името на марката и ме попита: "Кво беше последно сега, Тойота ли каза?" Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pamo 346 #24 Отговорено 15 Септември, 2010 (Редактирано) На колега от бургаската агитка в талона му пише CiviК CRX, а колата е хечбек 5-та генерация @darius, какви ти избрани управници, държавните служители по начало си се чувстват удобно на местата си, и са доста необезпокоявани и сигурни за работното си място. Други неща ги вълнуват. Говорят по служебните телефони по лични въпроси, докато пред тяхното гише търпелива опашка хора и им е писнало от чакане за неща, които реално се уреждат за минути (даже по съществуващата система). По важно е да нямат неразтворена захар на дъното на чашката с кафенце, така че, нека и ние им влезнем в трудното положение... Само не засягай корените на българския абсурд - няма да се оправим, поне не скоро Редактирано 15 Септември, 2010 от pamo Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
darius 921 #25 Отговорено 16 Септември, 2010 Както по-горе споменах, документите са ни грешни, кво остава за талоните.КАТ е 90%изградена от невежи и корумпирани полицаи и служители, другите са мухльвци и си траят! ... Само не засягай корените на българския абсурд - няма да се оправим, поне не скоро :)Затова аз лично дигам скандали яко и изобщо не ми пука като съм в правото си.Искаха да ми запишат колата 160kW, вместо 160hp.В общината като влезна и охраната ходи след мен.И ви призовавам и вас, НЕ СИ МЪЛЧЕТЕ, само така ще се извадим от това безразличие което ни владее! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
bObChU 1 #26 Отговорено 16 Септември, 2010 предполагам всички сме със CIVIK-и само господари на ефира друга оправия няма хахахахахх СМЕЕЕЕХ Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Crazy job 434 #27 Отговорено 16 Септември, 2010 И при мен е така е на старата и новата на талона си пише siviK Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Morridina 123 #28 Отговорено 16 Септември, 2010 И ние... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
chipko 11 #29 Отговорено 16 Септември, 2010 Освен CiviK, който явно много от нас караме, ако сте забелязали: на български е напечатано *** хетчбек *** (като една дума) и странно защо на латиница (щото т'ва тяхното не е англииски) става *** HATCH BACK ***, поне в моите талони е така. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
chris_barnes 1296 #30 Отговорено 16 Септември, 2010 (Редактирано) Поне на Български е написано правилно иначе си е 1 дума hatchback. Странно, толкова грешки по талони и документи, ама ако си смениш двигателя, веднага ще те надушат, че номера на блока не е същия пс. CiviK от Type K явно идва Нова модификацияАА тва си е мой прототип, моля моля Редактирано 16 Септември, 2010 от chris_barnes Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Tenzo-R- 18 #31 Отговорено 16 Септември, 2010 Колеги няма са притеснявате на аверчето в застраховката е писано ПрелУд а аз съм от клуб :Civik: Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
X A X O 17 #32 Отговорено 16 Септември, 2010 не че ав хваля ама аз мислих че карам civic а то било civik Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
CiviC PoweR 46 #33 Отговорено 16 Септември, 2010 И аз съм от CIVIK ... че и на талоните ми пише: HONDACIVIK CRX 1.5I COUPE Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Трънчо 275 #34 Отговорено 16 Септември, 2010 Еееее мисля, че колегата CiviC PoweR разби всякаква конкуренция. Освен ако не се появи някой с Honda Integra Cr-v NSX hatchback Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
GaiJin 26 #35 Отговорено 16 Септември, 2010 Даа,и аз съм в клуба на CiviK-a...индианска работа Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Wolfcry 74 #36 Отговорено 17 Септември, 2010 и по голям и по малък талон аз имам честта да карам Honda CiviK!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vesivanova 1069 #37 Отговорено 17 Септември, 2010 (Редактирано) И моят талон е такъв - явно оператора на БД Е много "грамотен" или любител на кирилицата.. Редактирано 17 Септември, 2010 от vesivanova Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
prozium 30 #38 Отговорено 17 Септември, 2010 Ама то никфа логика няма, ако ще е транскрибирано от СИВИК ще бъде SIVIK, а то нит рак нит риба - CIVIK. Тфа едва ли ще се намери човек, който да може да обясни защо са го написали с K а не с C накрая ... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Al_Capone #39 Отговорено 17 Септември, 2010 Тфа едва ли ще се намери човек, който да може да обясни защо са го написали с K а не с C накрая ...Мога бе колега: "Така е дошло!" Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
WaveMastaa 18 #40 Отговорено 17 Септември, 2010 така дошло ли.... толкова им е акълЪТ, казвам аз и по малък и по голям талон карам Civik ...... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове