Jump to content
dan44eto

Хайде да обсъдим националната :)

Recommended Posts

Отговорено (Редактирано)

Помниш Руслане , щото си присъствал на 100% ! А хората дето си говорят на висок тон по-горе немаха това щастие ! Нито габровци успяха да се радват пълноценно на тая среща/ясно защо/ , нито организаторите успяха да я усетят цялата , поради ангажиментите си !/миналата година бях организатор , знам къв фуй е/ !! По-повод постовете от последните 2-3 страници : БРАВО , ЕВАЛА , МАШАЛА , АШКОЛСУН :D .... ма много закъсняхте бе ! От пУнделник стоя притайл дъх и чекам кафевите фонтани !! :D И тъкмо си викам ... ц.ц.ц... ей , някак си в еуфорията се размина "развръзката" ! Да , ама не ... обаче аз пък не съм изненадан ... и да ви кажа по-добре да се излее помията , че накрая да се вземат некфи кардинални мерки .... и да мирясва тоя форум ! Аман от манипулатори и манипулирани ! А фена , който си няма хал-хабер кфа е истината са мята кат овчица м/у едните и другите и са чуди милия кой път да хване !! Та , сигурен съм че можете и по-добре да се представите в кафевите диалози !! :D Сипвам си чаша виски по-повод на днешните рожденници и почвам да рупам ядки ... ше се чете таз вечер !! Пък , като премине за пореден път/всяко чудо за 3 дни/ цялата "не знам как да го определя" ... може да решите да градим заедно някво общество все пак !Поздрави на цялата общност ! !!!п.п.. забравих да спомена ... радвам се че успях да се видя тая година с всички приятели , които познавам , да ги прегърна и целуна ! Това е най-важното за мен от една среща ... начи е била успешна за мен ! :lol:

Редактирано от iVo®o©KonOff

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

...аз пък минах през входа на пистата без никави проблеми платихме входа и веднага ни пуснаха,не ми пречеше,че Габровската група е била отделена от другите макар,че не бяха само габровски колите.Спряхме първо при тях поздравихме се,много готини пичове са помайтапихме се после се сляхме с другите.Който иска и търси интрига винаги може да я намери!!!

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Мале... тука какво се случва.... !!! :lol:

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

С две думи от всичко което разбрах е :

 

Че форума е боза ,че прочетох последните 5 дена мнения на хора които се отказват и да пишат и да взимат каквито и да е участия ,че хонда общество НЯМА ,че пишкомереното е на първо място и на почит ,че парите са по важни и водещи а не ........ Човещината ,че пред клавиатурата има богове а не хора ,че 1 тон желязо е стимул да се наречете какви ли не ,че голфаджия май вече е старото име на хондаджия ,че няма нищо стойностно в живота на някой лица освен пари и власт ,че незнам вече..............

 

 

Хора бъдете живи и здрави ,и помислете малко ,в какво се превръщате .Не визирам никой, които както му изнася да ми приема думите ,това е негово право !!!

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Изчетох цялата тема и пак не разбрах , какво се случва.Преди време преди националната пак имаше една тема дето пак текоха реки от лайна ;) Няма ли някой дето е наясно със ситуцията и не е емоционално ангажиран да вземе да обясни какъв е проблема точно.Според мен няма дефиниран проблем , не е напълно ясно кой на кого за какво е обиден и има куп недоразумения между хората в тоя форум.Това всичкото трябва да стане ясно , за да може да се разрешат проблемите.....От поне година нещо има , избива из разни теми ама какво е ние обикновените юзъри не знаем , само четем и подучуваме от колеги разни истории .Сигурен съм че проблема на габровската група не са парите за превод... Ами кажете истинския проблем де !Ей то голем излезе тоя Шопски пост :P МИР!

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

Мога само да кажа,че запомних срещата с хубаво,тя остави в мен само положителни емоции...Радвам се че имах възможността да помогна на хората, които направиха тази среща реалност, ако имам възможността и догодина пак ще го направя, без даже да се замисля...Нямало тоалетни- голяма работа...екипа се беше покрижил да има храстчета навсякъде... :P ,нямало храна- да не съм отишла на ресторант...Мисля, че един истински фен е над тези неща и че в крайна сметка ни обединява ХОНДА, а не масата и... тоалетната...Нямам какво повече да кажа.ПОКЛОН ПРЕД ВСИЧКИ,КОИТО НАПРАВИХА НС 2010! :(;):P;):lol:Поздрави от Пловдив

Редактирано от plushen gad

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Евала Руслане,евала и на теб Иво :PМного точно се изказахте ;)

Аз лично повече няма какво да добавя,просто защитавам виждането и заставам зад убежденията си!Няма какво и на никого да доказвам нищо!!!Вече съм се доказал не един път.Тук сред Вас имам прекалено много приятели и не мисля заради тъпи интриги да ги загубя ;) До сега съм присъствал на 5 национални срещи и винаги са ми оставали приятни спомени,НЕ ЖЕЛАЯ да си развалям настроението,което е все още приповдигнато от тази,от всичко което се повърна тук днес :P

Още веднъж благодаря на целият екип и всички,които ни допринесоха за тази страхотна среща :lol:

Мир!!!

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Малеее , сега като гледам снимките на Iceman си мисляя - само аз ли бях през цялото време ухилен !?!?!Вглеждам се по внимателно в снимките - миии не съм само аз ( за малко се притесних , че .... ,, ми е гръмнал бушона,,)!С нетърпение чаках тази среща - от мерак тръгнаххх в 8.00 , за да мога по - бързо да се видя с толкова фенове ( и пак не бяхме 1те пристгнали - т.е. някой е имал по голям мерак от моя ).Стига момчета сте се яли като кучета - кой какво казал, на кой колко му вървяла - живота има друго измерение !Ако мога и на следващата да помогнал - ПАК БИХ ГО НАПРАВИЛ !

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

Вие го обърнахте на латино-турско съдружие за сериал бе... Кво се изпокарахте тука и без това 90 % карате скрапери и едва ги поддържате...На мен не ми хареса.1. Всички пъплеха безцелно и безидейно2. 0 организация, всичко беше хаотично3. пълно разцепление по тия бази4. имаше чалга (чалга съкс)5. беше студено вечерите и изстинах6. беше горещо на пистата и слънчасах7. нямаше ядене и пиене на пистата, и място за сране8. нямаше голи или поне полу-голи каки да мият коли или да си денсят или да участват в мис мокра фанелка9. вечер всички се напиваха 10. Dj Sprite-а много говори 11. нямаше достатъчно скара и бира12. нямаше достатъчно свободни жени13. нямах кола14. и все още нямам 15. колоната се разкъса и се загубихме16. пред нас имаше едни мацки със син Джаз, сладуранки бяха но караха мнооого бавно и на слизане от планината все в насрещното по завоите17. щом и Мори я пуснахте да участва, значи няма какво да се коментира 18. нямаше дисциплима за дрифт с предно (а пък и със задно за малкото с2000та)19. нямаше мъжки прашки, червени, със знак хонда отпред и да пише НС 2010 а само фанелки 20. абе пълна греда :P Що не се разберете и с малко повече позитивна емоция не загърбите безмислените си пререкания и да си гледаме кефа и марката?П.С. За които не ми е хванал хумора - шегувах се по-горе, да няма обидени, кирки в предния ми капак, разбити с павета прозорци и прочее на колата, която нямам... П.П.С. За догодина сериозно освен тениски помислете за шапки - бели или червени да се продават на пистата че да има спасение. Наистина много биха помогнали против изгаряне и слънчасване както тази година. Ако имате нужда от помощ със скарата и напитките, аз имам кетъринг техника на разположение, ако не е продадена до догодина, че нещо не върви бизнеса.Беше си супер и браво на екипа за положените усилия.П.П.С. Ръсто ми напомни да отбележа, че през цялото време ми се драйфаше, за запознатите със случая ми ше се сетят за какво говоря .... Другите да питат Джими, Ръсто и Палеца. Край.

Редактирано от Animal

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

За т.8 съм съглсен - другата година лично ще докарам 2-3 стриптизьорки !Сори за оффааа.

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Рацера е пич .

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

офф Мисля всички ще се съгласите, че този младеж Animal ли е какъв е там заслужава 100% уорн за утре... струва ми се, че не разбира сериозността на ситуацията! И да си прави по-добре сметките другият път, да не ми ходи болен по срещи. ооооф Не ми допада дърлянето в подобни теми, ако имате някакъв проблем - решавайте си го на лични. Подобни писаници вярвам отблъскват не само мен. Лично аз се радвам, че успях да се видя с доста от приятелите си, макар да имаше някои проблеми с организацията - по вина или не на хората, които направиха нещо, за да се случи тази среща. Поздрави на всички тях! Поне аз оценявам труда им. Поздрави и на Iceman за снимките :P П.С. Всъщност по-добре да са 90% уорн на Animal - 10% бонус за това, че НЕ се издрайфа в колата ми! ... въпреки всички усилия, които положих.......П.П.С. По т.16 имам коментар - момичета, не карайте в насрещното докато завивате и нямате никаква видимост. Покарах доста зад вас и ... приемете го като приятелски съвет.

Редактирано от Jimmy

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

Аз неуспях да прочета цялата тема .. разради доста коментарари които неисках да чета ..

мога да кажа само няколко думи и няколко впечатления от цялата среща.

 

Грешки има да! неможе без тях ,някой от тях са:

1-палатковия лагер нямаше ток, тоалетна ,музика

2- на пистата също нямаше тоалетна ?! на мен мие лесно ами дамите ?

 

това сами забелешките които смятам че са доста сериозни! всичко останало беше помислено саобразено и съм мн доволен като цяло от срещата!

Хареса ми ацки мн и немога да чета такива коментари като тези по горе! който нему харесва не идва ,и си решата проблема !

Толкова мн хора се стараят да е сичко 6...

 

Благодаря ви приятели че бяхте толкова усмихнати и направихте това за нас! :P

Редактирано от AlexDJ

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз като обикновен фен,дошъл на готово и непомогнал с нищо за организацията мога да кажа с чиста душа.......ИЗКАРАХ СИ ПЕРФЕКТНО.Не ви ли е срам бе хора?

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не искам да взимам страна - ще се опитам да внеа яснота , ако ми е ясно и на мен де ;)

Проблема за повечето недоволни , отцепили се , отказали се , отрекли се и т.н. е в "къде отиват парите ? " - съответно за какво , защо и т.н. - вече повечето трябва да си отговорят , че щом става въпрос за пари нещата са ясни :lol:

Проблема не опира ( може би де :P ) че някои не са доволни , че не са получили заслуженото . До колкото ми стана ясно е , че на миналата НС са събрани някакви пари от участниците . Разпределено е кой колкото е харчил и е останала някаква сума ( не мога да конкретизирам цифри ) . Сами знаете , че Хонда Клуб България е факт и е дружество с нестопанска цел . При положение , че е имало събрани средства е било редно да се изясни те за какво отиват , защо отиват там и т.н. Дали е имало хора , които не са разбрали тези пари къде отиват е факт , правилно е според мен да има повече гластност на проблемите , прозрачност ако щете :( именно защото става въпрос за пари !!!

Това си е моя критика от край време към УС , не защото като са криели нещо дълго време и след това са ни изненадали приятно :) а защото по време на процеса няма как да не изтече информация от някъде , да разбере не който трябва и да се омаже всичко !!! Така стана с клубните карти , така стана със сегашната , предишната и по-предишната НС :P

Искам да кажа и нещо към всички критици , че е супер сложно на УС да не се откаже и да тегли майните на всичко ;) надявам се това никога да не стане , а ако стане , то поне да ги наследят нови хора въоражени с не по-малко търпение и нерви :P

Искам и да се обърна към всичко новодошли в УС или бандата - хора поспрете се малко де , не са всички вчерашни !!! Евала на Данчо , Кико , Ребел и Полисмена , че не коментират изобщо или успяват да запазат добрия тон ;)

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

офф Мисля всички ще се съгласите, че този младеж Animal ли е какъв е там заслужава 100% уорн за утре... струва ми се, че не разбира сериозността на ситуацията! И да си прави по-добре сметките другият път, да не ми ходи болен по срещи. ооооф Не ми допада дърлянето в подобни теми, ако имате някакъв проблем - решавайте си го на лични. Подобни писаници вярвам отблъскват не само мен. Лично аз се радвам, че успях да се видя с доста от приятелите си, макар да имаше някои проблеми с организацията - по вина или не на хората, които направиха нещо, за да се случи тази среща. Поздрави на всички тях! Поне аз оценявам труда им. Поздрави и на Iceman за снимките :P П.С. Всъщност по-добре да са 90% уорн на Animal - 10% бонус за това, че НЕ се издрайфа в колата ми! ... въпреки всички усилия, които положих.......П.П.С. По т.16 имам коментар - момичета, не карайте в насрещното докато завивате и нямате никаква видимост. Покарах доста зад вас и ... приемете го като приятелски съвет.

Те и некои мочета така караха :lol: П.С. Това с почти повръщането явно е било масова болест ;) , може да е от окачването на сивиците :P@ RUST +1 Редактирано от marto_

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Al_Capone

Много, ама страшно много сте се уляли тука. Понеже сме обвинявани в комунизъм, фашизъм, полицейщина и милиционерщина. Ще ви помоля да прочетете остатъка от поста ми много, ама мнооого внимателно!

Искахте други правила за драга на НС имахте ги! Искахте да има и малък клас в драга и това го получихте! Искахте да има какво ли не, получихте го!

Ами искахте демокрация имате я, за сега! Само че демокрацията е за хора със самоконтрол. А тук те като гледам не са никак много! Ще ви помоля най-учтиво и най-демократично да спрете да се храните така безконтролно и така безобразно! Ако ще говорите говорете с факти! Да знаете че всеки от тук нататък ще си носи последствията за това което е написал. Имаше една молба която беше удоволетворена. Каквото било било! Правилата са за всички и всички трябва да се съобразяваме с тях! Както всички трябва да спазваме законите така трябва да спазваме и правилата тък във форума и на срещата, а не да се опитвате да сгазите хората от екипа на КПП-то. Или да се псувате и храните тук!

Казвам го за последно спазвайте правилата!

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Това...

90 % карате скрапери и едва ги поддържате...

...отговоря на този въпрос:

 

Няма ли някой дето е наясно със ситуцията и не е емоционално ангажиран да вземе да обясни какъв е проблема точно

... или казано накратко: всичко идва от немотията, безпаричието убива човешкото у човека, подтиска те, почваш да гледаш като брус и да те е яд до обед на хората, след обед на себе си, а яда иска да избие на някъде и по някой, поражда се завист, злоба, нетърпимост (по някой път са безпочвени, но понякога са си и на място). Всичко е от пустото безпаричие....... и от невъзпитанието НИ. Просто сме Българи. Марто (не те познавам и не мисли, че го удрям на сърказъм към теб или нещо от сорта, просто те използвам за пример, за което искам да ме извиниш ако би се чувствал засегнат), ако повечето като теб караха Сивик 8-а ген. - хората тук щяха да са по-усмихнати, гарантирам ти го ;) Всичко идва от това че сме Българи (масово БЕДНИ и НЕВЪЗПИТАНИ) - лично мнение, не искам да ми опонира (и същевременно да анагажирам никого) никой да се опитва да ме убеждава в различното.

Конретно защо се хапят едните срещу другите, тук в тази тема... незнам дали имам право въобще да коментирам, та аз дори не съм и присъствал на срещата*, така че ще замълча, но със сигурност се дължи до една или друга степен на горното.

 

Само.... още едно зелено мнение искам да цитирам, понеже да докато го четох ми направи голямо впечатление (дали защото е в зелен цвят или защото все едно аз съм го писал):

 

Досега съм присъствал на една единствена Хонда-среща :P

повече никога няма да повторя защо ли защото на нея вместо да си разговаряме надъхано,

да обсъждаме двигателите, марката и като цяло Духа - Хонда

Slus4o, а задавал ли си си въпроса, дали това което си споменал (по-конретно това което съм уголемил) същесвува в България ? Дали всичко това не е просто плод на нашето желание да издигнем на безпочвен пиедестал една 15-20 и т.н. годишна купчина желязо и да я превърнем от прост предмет за който имаме възможност (понеже сме бедни и неможем да си позволим друг, по-нов и по-хубав) в начин и стил на живот ("ХОНДА-ФЕНСТВО"; "ХОНДА-МАНИЯ"), не се ли самозалъгваме ? Дали се се вживяваме повече от колкото е разумно и нормално, смешни ли сме ? Знам само, че да караш кола е едно, дали е хонда или застава няма значение, събирането на много хора на куп в интернет форум или на живо на плаца и наричането на това "ФЕНСТВО" е нещо съвсем друго, нещо което свободно и спокойно може да си го говориш ("АЗ СЪМ ХОНДА-ФЕН ЗАЩОТО ПИША И ЧЕТА ФОРУМА И СЪМ ОЩЕ ПО-ГОЛЯМ ФЕН ЗАЩОТО ХОДЯ НА ХОНДА СРЕЩИТЕ"), но всъщност каква е истината.

 

Истината е, че някои много се вживявате. Хора, живота е прекалено къс, за да го живеете виртуално и да се кълнете едва ли не в един предмет. Няма какво повече да пиша тук, освен да повторя като трети човек след Tino и CIVICWARIOR-а: разяснете кой, какво спечели, какви бяха призовете, наградите - все пак е полезно да се знае, че осен че е нямало къде да се пусне една вода или, че някоя девойка не е имала къде на спокойствие да си смени евридейката (т.е. санитарните възли са куцали), да разберем и за наградите. Ето пак реагираме по Български - говорим за негативното (КЛОЗЕТИТЕ, ЛАЙ*АТА), а не говорим за хубавото, веселото (наградите, почестите, титлите). Нема оправия !!!

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

@ ADH-HondaСтрашно съм засегнат ;)Тая работа се оправя най-малко с БИРА :lol::P Все пак мисля ,че разбрах .....Жалко !

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Мога само да кажа,че запомних срещата с хубаво,тя остави в мен само положителни емоции...Радвам се че имах възможността да помогна на хората, които направиха тази среща реалност, ако имам възможността и догодина пак ще го направя, без даже да се замисля...Нямало тоалетни- голяма работа...екипа се беше покрижил да има храстчета навсякъде... :( ,нямало храна- да не съм отишла на ресторант...Мисля, че един истински фен е над тези неща и че в крайна сметка ни обединява ХОНДА, а не масата и... тоалетната...Нямам какво повече да кажа.ПОКЛОН ПРЕД ВСИЧКИ,КОИТО НАПРАВИХА НС 2010! :P;):lol::P;)Поздрави от Пловдив

срещата си беше ОК да, видяхме се с много колеги и колежки, проблема с тоалетните и храната и напитките си беше МНОГО ГОЛЯМ, аз мога да пишкам и без храстче, мога да издържа и без вода и храна, но децата които бяха там ??? за тях какво ще кажеш, ами за жените, които не могат да пишкат като теб зад храсчето, за тях какво.... по добре да не бяха идвали ли ??? ами ако ги нямаше тях нямаше да ни има и нас. Това че сме ФЕНОВЕ на ХОНДА не ни прави бойци на алкайда, които оцеляват в пустинята. А на всичкото отгоре да не можеш да си тръгнеш когато поискаш,изхода от паркинга до пистата беше затворен и когато си прекарал 3-4 часа без вода на 40 градуса неможеш да се чувсваш добре поздрави

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Съжалявам, че паднах на нивото на едни други хора. Приемете моите извинения.Изтрих си всички грозни постове да не ви дразнят.Горе главата и гледаме напред към следващото мероприятие :) Няма как, ще има още срещи :lol:

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

а да , нещо дето е мноооо важно : "4. имаше чалга (чалга съкс) " :lol: +1

Редактирано от marto_

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

П.П.С. По т.16 имам коментар - момичета, не карайте в насрещното докато завивате и нямате никаква видимост. Покарах доста зад вас и ... приемете го като приятелски съвет.

Няма повече, обещавам! Заради мен чак Народното събрание се вдигна: Новина от днес! :lol:

 

Animal, чувството ти за хумор кърти! Нямам забележки по нито една точка! :)

 

Срещата беше супер! Благодаря, че изтърпяхте един зелен шофьор като мен!

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

...Благодаря, че изтърпяхте един зелен шофьор като мен!

Направо се родих, като продължи напред на кръстовището за Междене :lol:

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

аз искам да попитам нещо друго, много се изговори и изписа по темата, но някой сеща ли се какво беше мотото на срещата??? и дали някои засъди поне едно дърво??? и нетрябваше ли това да е част от цялото мероприятие, или това е било само игра на думи и се е използвало само за мото благодаря за отговора, надявам се да има такъв П.П ако е имало такава инициатива и съм я пропуснала се извинявам предварително, все пак престигнах в събота поздрави

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

Аз какво да кажа,като дойдох на Хонда Среща със Ситроен и то камион :lol::):) ( в каросерията обаче имаше 2 хонди :)....Дио и Форсайт )

Редактирано от Ombre

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Animal, чувството ти за хумор кърти! Нямам забележки по нито една точка! :)

 

Срещата беше супер! Благодаря, че изтърпяхте един зелен шофьор като мен!

Ммм прекрасно, намерихме се.. Другия пък пак, вие пред нас, ние отзад и готово :lol: Пък и мачки, които използват и се кефят на палатки, райска работа! :) Айде до скоро виждане по седмичните. Поздрави.

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

MYA, консултирахме се със специалисти и се оказа че по това време на годината не се садят дървета. Мотото не завършва на "засади едно" а на "спаси едно".

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

След всичко което изчетох искам и да благодаря на организаторите, че са се представили толкова добре въпреки саботажите щом повечето не сме разбрали за наличието на тези трудности.Поздрави! Да ги е яд тези дето не са присъствали :lol:

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

1. Фингър тийм-а пак рулира с коментарите!2. И Д-р Конова е пич!3. И Ниа е пич! 4. Срещата се получи страхотно, доведох приятел хондаджия, който досега не беше присъствал... еми той си тръгна по-ококорен и надъхан и от мене от тая национална, какво да ви кажа..Мир! :lol:

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

А дали пък няма да има ентусиасти за организиране на бъдещата Национална?

аз може да съм организатор по напиванията .. спраям се добре :lol: и няма трезви !

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Иха, що сеир изчетох :DЗа радост или за жалост, не познавам нито една от страните в спора и не мога да се изкажа. НО мога да кажа, че от приятели чувам само суперлативи за срещата, и затова я съпреживявам с техните емоции и разказвания, което ми е достатъчно да знам, че е минала страхотно. Вярно, всичките са несемейни и не им е правило впечатление за тоалетните, ама все пак много яко са си изкарали и се радвам за това :lol: Според това, което чета, написано от хората, които знам, че ще се изкефят на истинското... срещата е била страхотна, и ме кара да се чувствам попрецакан поради обстоятелствата, които ме задържаха в София. НО знам, че среща ще има отново и се надявам шанса да е на моя страна и да отида да се понакефя с готините си приятели от клуба :)П.П.: Чалга съкс, ДЕТ ИС ТРУ... ама... представете си ако нямаше... тази тема щеше да е двойна и никой нямаше да е харесал срещата :D Такаче всяко зло за добро, 90% са доволни.. айдееее, гледаме напред към следващата, на която ще присъствам азз :):P

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

А дали пък няма да има ентусиасти за организиране на бъдещата Национална?

аз може да съм организатор по напиванията .. спраям се добре :) и няма трезви !
Организиране на нещата отзад напред... едва ли ще е лесно повярвай :):P:lol: Ако горното е въпрос, то ентусиасти винаги ще се намерят. Почитателите на марката не са малко, за да не се намират винаги хора, които да помагат с каквото могат, където и да е избрано мястото за годишна среща.

Иха, що сеир изчетох :D

Има го доста, да. Не може съвсем без :D Българи сме ;) "Горещите" напоследък теми - има какво да почерпи човек и от тях, също и онзи, който просто притежава кола с марка Хонда, и обича да си я кара, но изведнъж е решил да види как вървят нещата във един форум свързан с това :P Забавна работа!Но за радост или не писането и реалността доста се разминават. Срещата беше добра за всички, които умеят да взимат само положителното от нещата:D Очакваме другата. Редактирано от pamo

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравейте колеги,по мое мнение Националната беше изкъртваща, както миналата година, дори по-яка !!Благодарности на екипа организатори! Всичко беше предвидено, измислено и със сигурност правено с много труд!Единственият съвет, който искам да отправя е относно стикерите по колите - нека следващият път да бъдат по-лесно разлепяеми. До колкото си спомням миналата година нямах проблем с това, а сега 3-ти ден неможе да ми падне лепилото от разлепения стикер.И колеги, нали знаете на кривата ракета кой и е виновен..Националната беше СУПЕР !!Поздрави :lol:

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Срещата се получи страхотно, доведох приятел хондаджия, който досега не беше присъствал... еми той си тръгна по-ококорен и надъхан и от мене от тая национална, какво да ви кажа..

 

Мир! :)

Това е! :lol: Така трябва да бъде! :):D

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

[срещата си беше ОК да, видяхме се с много колеги и колежки, проблема с тоалетните и храната и напитките си беше МНОГО ГОЛЯМ, аз мога да пишкам и без храстче, мога да издържа и без вода и храна, но децата които бяха там ??? за тях какво ще кажеш, ами за жените, които не могат да пишкат като теб зад храсчето, за тях какво.... по добре да не бяха идвали ли ??? ами ако ги нямаше тях нямаше да ни има и нас. Това че сме ФЕНОВЕ на ХОНДА не ни прави бойци на алкайда, които оцеляват в пустинята. А на всичкото отгоре да не можеш да си тръгнеш когато поискаш,изхода от паркинга до пистата беше затворен и когато си прекарал 3-4 часа без вода на 40 градуса неможеш да се чувсваш добре поздравиДалеч съм от мисълта,че ми е било приятно да обикалям поляните,но мисля,че организаторите вече обисняхи няколко пъти че са си взели поука от това и не знам защо въобще продължава да се коментира това...или трябва всеки по отделно да го каже.Що се отнася до водата- не знам дали си забелязал колега,но постоянно се разкарваха едни стекове с бутилки вода,които никой от ползващите я, не е заплащал (поправете ме ако бъркам)...Не мога да разбера, защо след всяко такова събитие тряя да се бълват змии и гущери...защо не останем с хубавите спомени, а трябва да се разваля цялата магия от изживяното...Предият ми пост не беше с умисъл да обиждам някой или да карам някой да се обучава за "боец от Алкайда"...ПС: Цитирано е от колегата KICK,не знам защо не е излезнало,макар че има ли значение въобще...МИР!!!

Редактирано от plushen gad

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

Няма ли някой дето е наясно със ситуцията и не е емоционално ангажиран да вземе да обясни какъв е проблема точно

... или казано накратко: всичко идва от немотията, безпаричието убива човешкото у човека, подтиска те, почваш да гледаш като брус и да те е яд до обед на хората, след обед на себе си, а яда иска да избие на някъде и по някой, поражда се завист, злоба, нетърпимост (по някой път са безпочвени, но понякога са си и на място). Всичко е от пустото безпаричие....... и от невъзпитанието НИ. Просто сме Българи. Марто (не те познавам и не мисли, че го удрям на сърказъм към теб или нещо от сорта, просто те използвам за пример, за което искам да ме извиниш ако би се чувствал засегнат), ако повечето като теб караха Сивик 8-а ген. - хората тук щяха да са по-усмихнати, гарантирам ти го :) Всичко идва от това че сме Българи (масово БЕДНИ и НЕВЪЗПИТАНИ) - лично мнение, не искам да ми опонира (и същевременно да анагажирам никого) никой да се опитва да ме убеждава в различното.Конретно защо се хапят едните срещу другите, тук в тази тема... незнам дали имам право въобще да коментирам, та аз дори не съм и присъствал на срещата*, така че ще замълча, но със сигурност се дължи до една или друга степен на горното.Само.... още едно зелено мнение искам да цитирам, понеже да докато го четох ми направи голямо впечатление (дали защото е в зелен цвят или защото все едно аз съм го писал): :unsure::wub::drunk: :drunk: :wub: Баш в центЪрА !!! Тъжно но ФАКт!!! Редактирано от Dilqn_Mitev

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

както се казва, човек се учи от грешките си, нали така.... именно за това споделяме и минусите, много ще е лесно да кажем с две думи, да беше вълшебно и толкова, то се знае че беше такова. Може би заглавието на темата трябваше да е плюсове и минуси на НСП.П искам да спомена че не нападам и обвинявам никои за нищо, просто споделям мнението си, ясно е че неможе да се угоди на всички и винаги ще има недоволни, въпроса е да вървим нагоре и напред за да може до година да е още по добре и да се изгладят недостатаците

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз малко ще се повторя :drunk: Аз Андро и Ванко стахаме в 5ч,тръгнахме в 6ч.По голямата част от пътя ни валя :drunk:.В В.Търново видяхме разни технически проблеми в колата.Vtec Lude се видя с Матео и той веднага организира сервиз където да закарам колата,а през това време вече се оформяше колоната.Матю мерси мой и сори че не успях да стигна до сервиза,но гейта падна :unsure: До Узана така и не се качихме а директно в колоната :)За емоцията от преминаването през Габрово няма нужда да говоря,беше супер яко.....Митака с тея антилаг системи изпосъбори витрините :wub: На входа на пистата бяхме посрещнати като удома си....Янев,Капоне and girlfriend,Весито...другите не ги помня.Нямахме лентички на ръцете и се заформи некъв спор с башията на пистата за некви 10 лв.Този проблем се реши много бързо,вътре отново ни пострещна някой и ни насочи към сервизните боксове :)Там където паркирахме си се събрахме 20-тина приятели повечето ги имам от форума.С матаретката мина Хронос и предложи вода.От всичката тязи емоция изобщо не се и замислих за липса на храна и темподобни благини.Състезанието си мина перфе,обрахме купите към Варна :).Аз лично като обикновен юзър на форума и участник в срещата не усетих грам нещо да куца в организацията а напротив.И така,за мен всичко си мина перфе.....ама така си го и направихме!Поздрави!пп.Рибаааа абе зверски ме застигаш на финала бре :) май не трябваше да финиширам по инерция :wub:

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
:drunk: Е каква стана тя ... Да продавам значи 8-мата и да си взема един 5-та хеч D13-ка да му слагам газ, стари гуми без грайфер да го пооформя с един ЗИП 2.5 кг. та да се чувствам на място тука ????? . :unsure: Стига бе хора . Няма значение кой какво кара , важното е на такова място да си изкараме готино . Аз лично го направих ! Всички с които се видях на Узанаи на пистата са пичове , даже и мацките :wub:Ако има национална следващия ликенд се записвам веднага.Евала на организаторите , че са направили така , че въпреки проблемите не съм и разбрал за тях.Евала на Кака за енергията и на колегата Янев дето ме даде лентите и Т-шъртите с 24 каратова усмивка :drunk: Евала на Капоне , който ми отговори два дни преди националната на мейла за 10 мин и реши проблема .Евала на целия екип , защото направиха това нещо да се случи !МИР !!!

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    No registered users viewing this page.

  • Предстоящи събития

    No upcoming events found
×
×
  • Създай нов...