D_I_V_A_K_A 38 #121 Отговорено 8 Юни, 2010 Undisputed 3- Филма е правен в България,бълграските затвори. Направен е доста добре за в БГ. Има и българско участие,във 2-рата част е повече,но третата е по силна. Поне на мен ми хареса филма. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Morridina 123 #122 Отговорено 8 Юни, 2010 Извинете ме, ако някой го е предлагал, но ... The Prestige /Илюзията/ много ме впечатли, уникален филм с много добри актьори. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dan 0 #123 Отговорено 8 Юни, 2010 Извинете ме, ако някой го е предлагал, но ... The Prestige /Илюзията/ много ме впечатли, уникален филм с много добри актьори.Филма наистина е много хубав, но поне по торентите е преведен Престиж, може би се бъркаш със The Illusionist (Илюзионистът), който също е много добър Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest tsvety #124 Отговорено 8 Юни, 2010 В момента съм на вълна сериали:-Дневниците на вампира-Клюкарката,но свършиха за този сезон. И по този повод започнах Бягство от затвора, но към 10 серия все още не ми е чак толкова интересен. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Morridina 123 #125 Отговорено 8 Юни, 2010 Извинете ме, ако някой го е предлагал, но ... The Prestige /Илюзията/ много ме впечатли, уникален филм с много добри актьори.Филма наистина е много хубав, но поне по торентите е преведен Престиж, може би се бъркаш със The Illusionist (Илюзионистът), който също е много добър Не не, не се бъркам, затова написах и оригиналното заглавие, просто аз като го гледах преводът си беше Илюзията...после и вв филма като се споменава, пак е така... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
NesTea 96 #126 Отговорено 15 Юни, 2010 Значи предлагам ви да гледате 2 сериала, които са много зарибяващи!Supernatural (или Свръхестествено) и Prison Break (Бягство от затвора), също така и Lost (Изгубени) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
eddy 214 #127 Отговорено 15 Юни, 2010 (Редактирано) Понеже темата е за филми, се въздърждах да споменавам сериалите, които следя, Super Natural, Flashforward, Fringe, Eureka, Kyle XY, V... Редактирано 15 Юни, 2010 от eddy Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
teror1sta 43 #128 Отговорено 15 Юни, 2010 и от мен 2 сериалчета. lost room - един сезон (поне за толкова знам). към 9 серии . Доста интересен. 4400 - сериите и сезоните бяха повече, но пък също е интересен Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
prozium 30 #129 Отговорено 15 Юни, 2010 и от мен 2 сериалчета. lost room - един сезон (поне за толкова знам). към 9 серии . Доста интересен. 4400 - сериите и сезоните бяха повече, но пък също е интересен Най-хубавото и на двата сериала е, че са доста къси 4400 не е де, но пък поне има някакъв логичен завършех.Аз се кефя на Weeds и Dexter =d Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
АНДРО 22 #130 Отговорено 15 Юни, 2010 Resideni Evil всичките частиНапълно съм съгласен!Страхотна трилогия,а вече има и трейлър за 4-ката Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
XauMaHaTa 0 #131 Отговорено 15 Юни, 2010 Ето линк към един незабравим японски филм за най-преданата порода в света - Акита /в мометна са две породи Американска Акита и Акита Ину/.ХАЧИКОhttp://www.zamunda.net/details.php?id=146375&hit=1Всеки фен на Япония трябва да гледа този филм Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
W-POWERRRRR 3 #132 Отговорено 15 Юни, 2010 изпитът-ненормален : Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
teror1sta 43 #133 Отговорено 16 Юни, 2010 Не ми се прилистват 9 страници да видя да ли някой го е постнал ама дори и да го има сериала си заслужава по-често да подсещаме за него. Та става въпрос за : IT Crowd Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Stefan Milev 46 #134 Отговорено 16 Юни, 2010 Теро тоя сериал е култов, има ли вече 5? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
PoweRG 54 #135 Отговорено 16 Юни, 2010 Като говорим за сериали за мен The Big Bang Theory е култов. А Friends си е класика. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
p0rnStar 3 #136 Отговорено 19 Юни, 2010 IT Crowd Сериалчето е много свежо и разпускащо, жалко, че има толкова малко епизоди. Аз от няколко месеца съм на вълна сериали: Герои: Дневниците на вампира: Клюкарката: Бягство от затвора: Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Crazy job 434 #137 Отговорено 8 Юли, 2010 Дрифт еволюция http://zamunda.net/browse.php?search=Evolu...&incldead=1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
men4e 0 #138 Отговорено 8 Юли, 2010 Верно ли ти хареса, аз тъкмо щяях да пиша да не го гледат щото е много тъп, ама всеки със вкусовете си. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
teror1sta 43 #139 Отговорено 8 Юли, 2010 IT Crowd Сериалчето е много свежо и разпускащо, жалко, че има толкова малко епизоди. айде че има и 4-ти сезон :D !!! 1-вата серия е излязла - няма превод още. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Plevelcho 103 #140 Отговорено 8 Юли, 2010 IT Crowd Сериалчето е много свежо и разпускащо, жалко, че има толкова малко епизоди. айде че има и 4-ти сезон 1-вата серия е излязла - няма превод още. Аз имах само 1-ви и 2-ри сезон и мислех че са го спрели,сега ще си изтегля и 3-ти. Браво и мерси за инфото Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mupo 16 #141 Отговорено 8 Юли, 2010 Schindler's List Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ioni 1 #142 Отговорено 8 Юли, 2010 Clash of the Titans / Сблъсъкът на титаните Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Crazy job 434 #143 Отговорено 8 Юли, 2010 Верно ли ти хареса, аз тъкмо щяях да пиша да не го гледат щото е много тъп, ама всеки със вкусовете си.Ами да ти кажа чесно не ми хареса много,но поне колите ми кефят,а иначе филма не е направен въобще като хората. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
prozium 30 #144 Отговорено 26 Юли, 2010 Inception - Кристофър Нолан е нечовек :X Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Player101 383 #145 Отговорено 26 Юли, 2010 Едно старо, но много добро филмче http://www.youtube.com/watch?v=Qkq-QUOSkwQ Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
UniCorn 13 #146 Отговорено 26 Юли, 2010 И аз да си кажа ... Inception (Генезис) е баси якия филм. Направо не мога да повярвам, че гледах толкова готин филм. 11 години след излизането на първата Матрица (1999) най-накрая филм, който да мога да поставя на същото място. Препоръчвам го на всеки този филм. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vesivanova 1069 #147 Отговорено 4 Август, 2010 Пристрастих се, професионално... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
James 13 #148 Отговорено 4 Август, 2010 Филма който никога няма да ми писне да гледам това в Braveheart Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vesivanova 1069 #149 Отговорено 12 Август, 2010 We Were Soldiers !!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tiankata 7 #150 Отговорено 12 Август, 2010 (Редактирано) заслужава си да се гледа "Crime Spree" http://www.youtube.com/watch?v=6IHc90R97ac...feature=relatedп.п. Бяхме Войници, е страхотен филм изненадан съм че жена го предлага този филм, по принцип жените все на любовни и драматични филми наблягат.......... Редактирано 12 Август, 2010 от tiankata Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
p0rnStar 3 #151 Отговорено 13 Август, 2010 Зарибена съм по Секса и Градът. Сега гледам трети сезон, адски са ми забавни. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
NesTea 96 #152 Отговорено 20 Август, 2010 Всички мразят Крис- голям смях пада още от 1ви сезон има го в замундата Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
teror1sta 43 #153 Отговорено 25 Август, 2010 (Редактирано) Карлос Чакала(Carlos) (2010) - до сега гледах 2 части и май няма да спя за да гледам и 3-тата . Редактирано 25 Август, 2010 от teror1sta Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
deqngenov 21 #154 Отговорено 25 Август, 2010 Requiem for a dream - Много силен филм разказващ историята на днешната младеж. Който не понася наркоманий да не го гледа, наистина е брутален. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kvd74 646 #155 Отговорено 26 Август, 2010 "Тренировъчен ден" ,а "Генезис" е безсмислица, на 50 мин. си тръгнахме с жената. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
reddek 35 #156 Отговорено 26 Август, 2010 По принцип са много филмите дето ми харесват, но сега ще драсна няколко дето на мен ми направиха страшно впечатление Lucky Number Slevin - просто невероятен от всякъде The Black Dahlia - първоначално бях много песимистичен но след като го гледах останах без думи Seven Pounds - без думи Up - тази анимация успя да ме трогне много Има и други който са изброени и по нагоре но както се казва цял ден трябва да пиша хехехех )) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tiankata 7 #157 Отговорено 26 Август, 2010 The Bank Job Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
prozium 30 #158 Отговорено 26 Август, 2010 "Тренировъчен ден" ,а "Генезис" е безсмислица, на 50 мин. си тръгнахме с жената.Генезис е "смислица", просто явно не си му схванал смисъла Кристофър Нолан за сега лош филм няма Скоро гледах Primer ... неописуем е, този филм трябва да се гледа с тефтер в ръка и теоретичен физик за компания. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kras3n 5 #159 Отговорено 26 Август, 2010 От "Генезис" по малумен филм не съм гледал!Приятелката ми спа от средата на филма до края (при положение,че нищо не му се разбира и е без смисъл),аз и един приятел гледахме като гръмнати и до последната минута не разбрахме за какво става въпрос.Абе найстина не съм гледал толкова прост филм.Лично мнение!А днеска ходих да гледам в арената "Дърти хлапета",найстина много приятна и развеселяваща комедийка Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
W-POWERRRRR 3 #160 Отговорено 26 Август, 2010 реджеб иведик е филма хора Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове