Jump to content

James

Фен
  • Мнения

    260
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

13 Neutral

Относно James

  • Ранг
    Потребител
  • Рожден ден 17.07.1987

Profile Information

  • Кара
    Honda Prelude
  • Пол
    Мъжки
  • Място
    Пловдив
  • Интереси
    Коли , Пари , Резачки .........

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • Skype
    james_hedfield
  1. Здравей те машини! Днес да направим една Хонда среща,да поховорим за тръгването от Плд за Калояново на 20 ти Jap Festa. От Пазарджик ще ни дойдат на гости с голяма колона Хонди събираме се и ние и палим всички заедно!
  2. Здравейте банда има ли пловдивчани или всички са по моретата Днес да напраим една Хонда срещичка какво ще кажете? Аз ще съм там в 7
  3. Здравейте машини да напрсим днеска една Хонда срещичка! Хубаво време е измийте красавиците и газ на паркинга да се видим аз към 7 без нещо ще съм там
  4. Момчета за съжаление аз няма да мога да дойда тая неделя на месечна. Пз на всички
  5. Здравейте колеги пиша ви тук за темата на Jap Track Day 29.03.2014g Който иска да си напраим колона от Хонди и да взривим пистата . Събираме се от 9:30 до /10 :00 на Лукойла на Карловско преди моста! И газз към Калояново! тел за връзка ако някои закъснява - Красимир - 0897/333-608До скоро момчета
  6. Моля модераторите за заключат темата! Продадени са
  7. Здравейте колеги Джантите са в добро състояние не са криви не са заваряни не са удряни перфектно прави хромирани . С 2 чифта отвори са,едните са на 4х100,а другите на 4х108 гумите са 215/40/16 предните гуми са нови на има няма 1 сезон Pirelli P Zero Nero задните са на същия размер но са износени стават за 1 сезон Fortuna Sports F2000 Пращам с Еконт в цялата страна Цена за джаните с гуми 430лв Красимир - тел: 0897/333-608
  8. Хубава срещичка се получи Страхотно , нищо че времето беше лошоо повечето бехме на линия! След това и на Hood Ride среща! Дъждовен ден но изпълнен само с готини хора и машини!
  9. Как стее момчетаа Днеска към 19:10 , 15 ще мръднем с приятели на паркинга да видим каква е хавата! На който му се разкарва в хубавото време да дойде. До скооро!
  10. Как сте лудии Тая вечер ще направим ли пак толкова силна среща,като миналата сряда?!Беше готино. Аз ще съм на паркинга в 7! Който е свободен може да се отбие!
  11. Остават си на гребната база срещите както си го знаят всички от години на сам! Забревете това задрямало ОМВ, няма всеки път хората да се чудат и да обикалят като лудиии на 100000 места. Ще помоля главния на форума да промени името и да си върне старото място! Това е от мен. Довечера в 19:00 сме на паркинга! Който има желание и не го е страх от тъмното и дъжда който вали да заповяда. Минаалата среща се събрахме страшно мн хора и беше готино!
  12. Страхотна идеяя 22 Март 1ва пролет всички рокери ще са на бачково и ще има шоу, но повечето са на работа, както и аз самия Предлагам на месечната среща да се съберем на паркинга и от там на Леново!
  13. Срещата беше повече от страхотна Немога да не се изфукам и да кажа,че този път бехме 6 прелюда на куп!!! Доста коли се събрахме и стана много добре Др път пак сме там!
  14. Здравейте като гледам никой никва идея не дава и не казва. Затова си остава старото място на гребната 19:00. Аз ще съм там с още 1 накипрено прелюдче! Дано се съберем днеска поне е хубаво времето !!!
  15. И сега къде последно ще се пробват срещите? Да знаем къде да дойдем?Еми Рико какво да ти кажа майна , нз вече то е ясно,че зимата няма много коли на паркинга и на всеки му е студено.За мен ми е се тая ако искате да се пробваме на ОМВ то и да видим кой ще доиде и дали са доволни там. Аз утре няма да мога да дойда защото съм на РД. Ще чакам отзиви от срещата! Поздрави на всички
×
×
  • Създай нов...