Jump to content

p0rnStar

Фен
  • Мнения

    74
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

3 Neutral

Относно p0rnStar

  • Ранг
    Потребител

Profile Information

  • Пол
    Женски
  • Място
    Sofia
  1. lie with me Много ми допадна.
  2. Липсва ми... Тя.

  3. Още лятно настроение: Д2 - Аз И Ти
  4. Колега, виждам, че си чукнал 20 и няколко години. Защо реши, че по-горните неща някой трябва да ги прави вместо теб? Колкото по от рано се сблъскваш с живота и неговите несгоди, толкова по-добре за теб.Нима смяташ, че да си на 35 години и все още да те хрантутят вашите е нормално? Защото повечето твои връстници сигурно са на това дередже.Тъжно ми е от това, което те е сполетяло, за което не те упреквам по никакъв начин. Затова сме тук - да те изслушаме най-малкото и да си дадем мнението, чрез което да видиш нещата по по-светъл начин. Отдавна се говори, че с действието си на клавиатурен герой българина нищо няма да постигне. Зле му е. Но като му е зле, май не му е чак толкова зле, че да се вдигне и да отиде да троши красивата дограма на "Съединението прави силата". Или греша?Не знам! Все не ни достига нещо. В такива моменти си казвам: вижте какво е положението в онкологията, вижте децата ни как са оставени с недъзи в мизерните домове, вижте как лежат хора от години... Не можем да излекуваме наследството си, камо ли да гълчим на жълтите павета. Когато придобием навика, така да кажа, да оценяваме труда си на реална цена, тогава няма да работим за 400 лв. Давам ти жив пример себе си - от 3 месеца съм без работа и не защото няма работа, а поради простата причина, че не искам да им работя за горната заплата. Съжалявам, но не съм еволюирала до толкова висока степен, че да го карам на фотосинтеза.Всички мислим, как, кога, какво и защо.Ако искаме да променим положението си го правим, като съумеем да се "моделираме" или да "паснем" на калъпа, в който в момента не се побираме.Учиш, преквалифицираш се, дерзаеш - по някакъв начин. Началото винаги е трудно. Лесно няма!Успех от мен и знай, че да си жив и здрав е най-голямото богатство, което можеш да притежаваш.
  5. Няма смисъл да си тровиш нервите, защото само ти си го отнасяш.А за да се направи нещо, което ще има резултат е нужен да се изкорени манталитет, създаван с поколения наред.Да стане за вчера е трудно.
  6. Когато гърците протестират казват: "По-тихо, за да не събудим българите."Е може да са мързеливи и да не искат да бачкат, но поне са националисти и задружни, имат проблем, стават всички и протестират.Ние от край време сме си дупедавци, всеки се спасява по единично и само ако си циганин оцеляваш, защото тук живеят на хотел, за който не плащат.Спасяването се изразява в по-горното като оставаш тук или палиш джапанките зад граница.По-малко нерви - смисъл няма.
  7. Поздрави и от мен! Ако те засека физически, ще те щипна.
×
×
  • Създай нов...