Jump to content

reddek

Фен
  • Мнения

    342
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

35 Neutral

Относно reddek

  • Ранг
    Потребител

Profile Information

  • Кара
    Civic, Accord, Legend, Hornet
  • Пол
    Мъжки
  • Място
    Видин/София

Последни посетители

5073 профилни разглеждания
  1. Благодаря за инфото! Ще видя кой ще ми е по удобен и ще пробвам.
  2. reddek

    Майстор София

    Колеги, ако сте доволни от някой майстор в София може ли да споделите. Нещо последно време, моя майстор не се справя с Legend-да. Преди със Сивика и Акорда неща му се получавах, но сега си има доста тънкости и ми се струва, че дори не му се занимава вече.
  3. Колега, когато нещата опрат до малки разлики всичко което е от значение коя те кефи повече. Чувал съм хубави работи за Лексуса, но Legend-да е друга бира. Не искам да омаловажавам другите модели на Хонда или Лексуси, но определено този от най добрите. Комшията ми се върна от Канада преди няма година и ми вика бачках поддръжка кол центъра към Хонда. Legend e единствения модел за който той никога не е имал обаждане за проблем, също спомена, че е питал и неговите колеги и същата работа. П.С Не мога да кажа, че абсолютно никога не се чупи ама не е ако като да се чудиш как да го караш Също така това е форум за Хонда колкото и да сме без пристрастни, нямаше да сме тук ако нямахме поне малко страст към марката
  4. Прав си! Човек няма за къде, чак толкоз да бърза едни 2-3 секунди по бавно няма да са проблем!
  5. Да, всичко изчезна. Реално само в рамките на един ден и 3-4 паления ми се е получавала (макар да е в рамките на ден и половина). Даже сега като се замисля, последния път като изчезна, изчаках чека иначе обикновено директно си завъртам. Може би точно там е бил проблема.
  6. Дори не знах, че Legend има такава система . Мерси за бързия отговор.
  7. reddek

    Error съобщение

    Здравейте колеги, някой има ли идея какво значи това съобщение? Цъках из нета ама така и не успях да намеря никъде нещо написано за него.
  8. Ще го търся :) не че и аз кой знае какво търся ама някой път сутрин се заслушвам в новините и бум на следващата станция хахахах :D
  9. Колеги някой има ли идея как да спра автоматичното търсене на станции при по лош сигнал? Направо ми идне да изхвърля радиото по някога хахахаха
  10. И аз, що дискове затрих до като разбера какъв е проблема оказа се че господата японци не обичат ей така да се слага най-новото нещо, а трябва леко по-леко. Ако имате версия 2010 примерно, каквато имах аз не може да се скочи на най-новата или поне с дисковете дето са пуснати из нета явно не става. Ако ги пуснеш версиите една по една всичко минава перфектно, явно има нещо новия диск търси от предишния като софтуер. При мен така тръгна, първо единия диск после другия. В същото време поне 10 пъти пробвах директно с новата версия и не стана на 10 различни диска. В последствие като сложих първо по старата версия, един от не тръгващите дискове просто тръгна без проблем.
  11. Колеги някой дали му се оправи часовника? Уж в Август щяло да бъде пък нещо при мен си е същата работа
  12. Ако е в София и аз бих се присъединил
  13. Оказа се бобина. Сменихме свещите, направих и реглаж, че скоро не бях правили. Също така реглаж за газовата, че заради проблемната смес е доста сменила настройките.
  14. Свещите ги сменихме веднага, но от тях не се оправи. Да хубаво е да се прави профилактика, а не да се чака. Дано се оправи.
  15. Здравейте колеги, Преди няколко дни ми се случи следния проблем. Карайки си колата, се промени звука на двигателя и все едно започна да работи с 1 цилиндър по-малко. При тръгване трябва повече газ и има едно притръсане когато е между инерция и подаване на газ. Вчера беше при моя майстор и той каза, че съм за реглаж на клапани. Но ми се струва, че проблемът е по сериозен. Сблъсквал ли се е някой с подобен проблем?
×
×
  • Създай нов...