pavle 2 #1 Публикувано 9 Януари, 2010 това е куките гушнаха 60 лв на една пяница и отпашиха п.п. другия вариянт беше шофиорска книжка назад кое е по - правилно а.............???????????? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pitbuls 21 #2 Отговорено 9 Януари, 2010 нещо не ти се схваща смисъла на изказването Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
prelude 311 #3 Отговорено 9 Януари, 2010 трябваше да бъдеш мъж до край,нали се иска голямо мъжество да пиеш и да караш?каквото си надробиш,такова сърбаш.трябваше да си пешеходец сега,за да помислиш ТРЕЗВО дали си струва да пиеш и да караш. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
KU4E_DUX 2 #4 Отговорено 9 Януари, 2010 според мен на пияниците трябва да им взимзт книжките без никакво замисляне а не като на мен за малко превишена по 3 лентов булевард и на пирона за 3 месеца Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
teror1sta 43 #5 Отговорено 9 Януари, 2010 абе така като чета pavle не говори за себе си ! Примерно превишена скорост някъде из пусти местности и т.н. е смешно да се глобява. Ама за акохол трябва да се взима книжката без опция да я получи отново Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
apock 0 #6 Отговорено 9 Януари, 2010 абе така като чета pavle не говори за себе си ! Примерно превишена скорост някъде из пусти местности и т.н. е смешно да се глобява. Ама за акохол трябва да се взима книжката без опция да я получи отново За превишена скорост - да, но за употреба на алкохол хич не е смешно. Да излезеш от такава ситуация с 60 лева трябва да стане невъзможно! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MAD DOG 445 #7 Отговорено 9 Януари, 2010 За алкохол книжката доживот.Инак българина не може да се разчита на съвестта на българското племе... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest necentrovaniq #8 Отговорено 9 Януари, 2010 То за каквото и да е не треа да минаваш с кинти!За алкохол-над 1 промил затвор,колата и книжката до живот,щото тва си е опит за убийство при това предумишлено и пълна безотговорност Правил съм нарушения,имам 2-3 акта,но НИКОГА не съм отчитал на дрегера друго,освен 0.00 .То честно казано заради трезвеността ми на моменти ми се е и разминавало,но тва е друга тема. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pavle 2 #9 Отговорено 9 Януари, 2010 Това ни е държавата п.п. някои от модовете да затрие темата Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
prelude 311 #10 Отговорено 9 Януари, 2010 Това ни е държавата п.п. някои от модовете да затрие тематапреди да я затрие обясни ни кой е карал пил,ти ли?и какъв е смисълът от тази тема дето я пусна?те отговорите бяха ясни по дефолт,но сега е лесно да се говори.идеята е да не караш пил,за да не идва трудният момент в който се чудиш дали да минеш метър или да си носиш отговорността. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
NesTea 96 #11 Отговорено 9 Януари, 2010 Това ни е държавата Държавата - това сме ние. Ако се променим ще променим и държавата!И ако е бил някой свестен полицай, е щяло да му вземе книжката ако ще и 1000 лева да му бута! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
prelude 311 #12 Отговорено 9 Януари, 2010 (Редактирано) Това ни е държавата Държавата - това сме ние. Ако се променим ще променим и държавата!И ако е бил някой свестен полицай, е щяло да му вземе книжката ако ще и 1000 лева да му бута!А той(водача) ако беше свестен хич нямаше и да му бута.Все пак не е като да не знае какво го чака ако кара пил,така че да му е мислил преди да се качи.И ония полицаи така пуснаха Ставийски,за да убие двама човека 2 км по-надолу.Вместо да е с белезници на задната седалка на полицейската Астра.Дали два живота струват 60лв,а? Редактирано 9 Януари, 2010 от prelude Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dzenky 296 #13 Отговорено 9 Януари, 2010 Като оправят полицеиските заплати, и като контролират корупцията тогава нещата ще станат европеиски!Рибата мирише от към главата......... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
prelude 311 #14 Отговорено 9 Януари, 2010 Като оправят полицеиските заплати, и като контролират корупцията тогава нещата ще станат европеиски!Рибата мирише от към главата.........Колко според теб трябва им е заплатата,за да не ламтят за още?Щото корумпираните пагони изкарват в хиляди на месец и не ми се мисли колко хиляди.Дали някой от тях в един момент си е казал: Аре стига толкова,тия са ми достатъчно и от тук нататък почвам стриктно да глобявам?Силно ме съмнява,щото и те са същите оръфляци като тия дето им подават парите лицемерно. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pavle 2 #15 Отговорено 9 Януари, 2010 Това ни е държавата п.п. някои от модовете да затрие тематапреди да я затрие обясни ни кой е карал пил,ти ли?и какъв е смисълът от тази тема дето я пусна?те отговорите бяха ясни по дефолт,но сега е лесно да се говори.идеята е да не караш пил,за да не идва трудният момент в който се чудиш дали да минеш метър или да си носиш отговорността.За мое най-голямо съжеление АЗ (голям срам)Смисъла ......" идеята е да не караш пил,за да не идва трудният момент в който се чудиш дали да минеш метър или да си носиш отговорността" много точно казанои разбира се никой да не повтаря моята глупост(цяла вечер пил и се придвижвал с такси, слизам от таксито на паркинга пред блока и решавам да преместя колата защото имаше свободно място и реших че може някои да я забърше на улицата) резултата попадам в ситуация в която никога и не съм помислял че мога да попадна Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Stefan Milev 46 #16 Отговорено 9 Януари, 2010 Искаш да кажеш, че си се опитал да си изместиш колата и са те спряли на 2-рия метър и са искали да ти взимат книжката? Ако е така, си имал много лош късмет, но малко ме съмнява, че си се опитал само да я изместиш. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest necentrovaniq #17 Отговорено 9 Януари, 2010 Добре какво сте го заяли колегата. може наистина само да е искал да я премести от люлин до младост примерно и те скапаните ченгета са му са се заяли,за тва е че е "преместил" с 2 мерта колата в леко подпийнало състояние п.п.Да пиеш и да караш няма по долно нещо за мен.ТОВА СИ Е ОПИТ ЗА ПРЕДУМИШЛЕНО УБИЙСТВО И НЕУВАЖЕНИЕ КЪМ ОБЩЕСТВОТО!!п.п.2.Лично мое мнение,нека никой да не се убижда Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mihou 1 #18 Отговорено 9 Януари, 2010 Представям си как полoвината от вас още тази вечер с зачервени бузки се качват на колите и развиват скорости от 80 до 150 км/ч пред блоковете А ако човека е пиинал но е включил първа (първа полицейска) и е заспал на волана, дали пак се води предумишлено убииство? 60-60 лева, ок, ама защо я пускаш тази тема? Искаш да видиш колко хора ще ти се накарат ли Поне успя ли да преместиш колата след като ти прибраха парите? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
lookcho 98 #19 Отговорено 9 Януари, 2010 мой приятел англичанин са го хванали 79-та с 0.6 и са му взели книжката за 12 години след обжалване в съда ... началното постановление е било доживотно отнемане ...а пича е местел колата от една пресечка на друга , да не стой паркирана пред брат му на съседната улица ... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
OptimusPrime 2 #20 Отговорено 9 Януари, 2010 pavle, за какво беше този пост всъщност? Какво искаше да кажеш? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Трънчо 275 #21 Отговорено 9 Януари, 2010 Така трябва да е според мен..И за 1 метър да си се качил, може да се окаже достатъчен.. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pitbuls 21 #22 Отговорено 9 Януари, 2010 тва, че си минал със 60 кинта не е за хвалене пич. пиеш-не караш и не местиш колата. онзи ден ченгетата ли бяха виновни, че некав шемет се натряскал и щеше да убие сума ти народ??? виновни сме всички, ние(аз не се чуствам виновен в случая де, щото никога не консумирам алкохол , когато съм с колата, а и доста колеги сигурно), че пием, караме и даваме рушвети на полицайте, и те, че ги взимат. няма да се оправим никога. не случайно на запад всички казват, че сме най-гадното плема Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pamo 346 #23 Отговорено 9 Януари, 2010 То е явно вече, че не се хвали, а просто изразява възмущението си от случката тук, във форума, понеже споделянето действа малко или много успокояващо.Да осъдим постъпката му е най-малкия проблем, но и малко от нас биха си признали публично подобна щуротия.Павле, това, че сподели е добре. Никой не е застрахован от подобни случки, но и нищо не може да докаже, че ние не ги предизвикваме Приятни емоций с "Хонда-та" и поздрави Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
policeman 1058 #24 Отговорено 10 Януари, 2010 Пич,тарикат мъж не мрънка!Не стига,че си се оттървал,ами и биеш тъпана насред селото?!Май се получава боли ме-сърби ме, а? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ryuugan 251 #25 Отговорено 10 Януари, 2010 Човека се оплаква, че полицията е корумпирана и за 60 кинта пуска пияниците.Отделен е въпроса: Колко е пил?Човек като удари 2 бири и се качи в колата изобщо не е толкова страшно. Просто трябва да имаш 1 наум и да си по-внимателен.Убийците са тия, дето се качват на литър ракия в колата и гъз-пияни не знаят къде се намират. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
OptimusPrime 2 #26 Отговорено 10 Януари, 2010 Това ни е държавата п.п. някои от модовете да затрие тематапреди да я затрие обясни ни кой е карал пил,ти ли?и какъв е смисълът от тази тема дето я пусна?те отговорите бяха ясни по дефолт,но сега е лесно да се говори.идеята е да не караш пил,за да не идва трудният момент в който се чудиш дали да минеш метър или да си носиш отговорността.За мое най-голямо съжеление АЗ (голям срам)Смисъла ......" идеята е да не караш пил,за да не идва трудният момент в който се чудиш дали да минеш метър или да си носиш отговорността" много точно казанои разбира се никой да не повтаря моята глупост(цяла вечер пил и се придвижвал с такси, слизам от таксито на паркинга пред блока и решавам да преместя колата защото имаше свободно място и реших че може някои да я забърше на улицата) резултата попадам в ситуация в която никога и не съм помислял че мога да попадна С това изказване се разбра какво имаш предвид pavle. Много хубав апел, евала! Защото и аз съм правил не веднъж точно същото - пийнал, да си преместя колата от пред блока, зад блока, където ми е под джама и мога да и хвърлям едно око. И се е случвало да изключвам включена аларама по късните часове. С една разлика : попадам в ситуация в която никога и не съм помислял че мога да попадна - това никога не съм си го мислил, ами точно обратното, че е доста вероятно да попадна в тази ситуация и че ще трябва да си понеса отговорността. Разбирам те много добре. За едните 50м на първа, за да си преместиш колата, на място дето е по-сигурно да ти отнемат книжката. Но така трябва да е. Закона си е закон и не трябва да има никакви изключение в случая с алкохола. Ще направа точно същото нещо ако ми се случи и на мен - ще споделя тук във форума, че са ми отнели книжката и заради каква глупост, за да може всеки колега да си помисли добре, преди да направи такава тъпотия Иначе, ако беше казал това, което съм цитирал като пост още в първия си пост, щяха всички да те разберат от самото начало, а не да има 10 поста, опитващи да разберат или питащи какво всъщност иска да се каже. По-лесно е за всички.Поздрави Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
sCoff 38 #27 Отговорено 10 Януари, 2010 (Редактирано) Случка с колега: Отиват с жена му на гости. Той пие тя кара. Спират пред блока, но тя не може да паркира и се качва той за да не съдере тя някоя кола на паркинга. В същото време спира патрулка и ... остава без книжка за няколко месеца. Иди докажи, че не си шофирал в нетрезво състояние. П.П. Не само че трябва да ти взимат кнжката, а и ако те хванат след това да шофираш с отнета такава да те прибират и теб за три месеца! Редактирано 10 Януари, 2010 от sCoff Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Matheo 3 #28 Отговорено 10 Януари, 2010 (Редактирано) това е куките гушнаха 60 лв на една пяница и отпашиха п.п. другия вариянт беше шофиорска книжка назад кое е по - правилно а.............????????????Поредната безумна тема. Ей, ще си строшите пръстите. Някой не е могъл да заспи, доходило му се е до тоалетната ама сбъркал вратата и се изходил тука. И всички бъркат, бъркат...Трябва ли през ден, някой да цопне нещо такова рядко и всички да му понасяме мозъчните изтъпления. Редактирано 10 Януари, 2010 от Matheo Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
70nK@7@ 0 #29 Отговорено 10 Януари, 2010 хем тънко е минал хем е имал уникалната възможност да го пуснат за тези смешни пари...поне да го бяха придружили до вкъщи да не стане някоя глупост по пътя....преди година и половина познат го хващат пил и сумата която е предложил е била над 1000лв и пак не са го пуснали....имал е голям късмет просто....такава ни е държавата Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest necentrovaniq #30 Отговорено 11 Януари, 2010 И аз знам за такъв случай.Някой не взимат,но са малко за съжаление.п.п. Колеги,в пк има един полицай каде не взима.петър му е малкото има,иначе му викат"пешо фиша". Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kalmara 49 #31 Отговорено 12 Януари, 2010 (Редактирано) И къв е извода от цялата история ? Преди да ходите на запивка си паркирайте колите на по-удобно за наблюдение място! Край и точка по въпроса! Предлагам край поне на този раздор, че нещо много станаха споровете във форума последната седмица... п.п. Като се зачетох малко по-назад в поста на Матю се сетих за една приказка, която баща ми е разказвал преди време :Зима е, спекъл як студ, Иванчо си седи в училище, блее през прозореца, и гледа вън на дървото едно врабче как се смръзнало от студ, сковало го и пуф - на земята! След 5-10мин минала една крава, и се изс***а върху врабчето ... минали се пак 5-10мин, врабчето се постоплило, съжживило се малко, взело да шава и подало глава над л****та, обачеее една котка го видяла, пресегнала се с нокътче, дръпнала го и ХОП-изяла гоооо.Какви са поуките от тази история, мили деца?! Именно две :Не всеки, който се из***е върху теб, ти мисли лошото, и не всеки който те извади от л*****а ти мисли доброто .... разбирайте го както щете! Редактирано 12 Януари, 2010 от kalmara Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mihou 1 #32 Отговорено 12 Януари, 2010 Не мисля че ла*на е мръсна дума да не съм в оффа:Полицаите е добре, когато могат да преценят - да пускат. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
weapon R 43 #33 Отговорено 14 Януари, 2010 Пичове.Не знам кой крив,кой прав,но....защо е нужно да се хвалите наляво надясно с това че сте дали пари на катаджия.Не стига че ти е спестил много повече мъки а пък и дай да го оплюем.Аз също съм давал,и съм доволен че дадох Защото иначе увисвах без книжка за месец.Не разбирайте че редовно карам с превишена скорост,просто тази вечер поотпуснах крачето.Какво да правя кефи си ме Прелюдчето.Много се оплетох,но се надявам да сте схванали за какво говоря.Все пак не забравяйте че и това даване има наказателен резултат. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Wyvern 382 #34 Отговорено 14 Януари, 2010 И къв е извода от цялата история ? Не всеки, който се из***е върху теб, ти мисли лошото, и не всеки който те извади от л*****а ти мисли доброто .... разбирайте го както щете!Да ама пропускаш че котката го е видяла защото врабчето се е разчуруликало. А от тук идва и третия извод: Когато си до шията в л...а недей да чуруликаш много (което всъщност е и по темата) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kalmara 49 #35 Отговорено 14 Януари, 2010 .....Бе знаех си аз че съм пропуснал нещо, щот недовършено ми звучеше като си я четях, ама си знаех също и че има връзка с темата ... благодаря за завършека. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове