Brutalism 1 #1 Публикувано 17 Ноември, 2008 Колегата "атом" се похвали, че се е сдобил със седан 5-та г. и ми дойде идеята да направя нов тийм.. И той е - Sedan Rulezzz Team..Нека всеки, който се кефи на седаните да напише под името си,там където е титлата, името на тийма.Хечове и купета има доста,нека със седаните да изпъкнем с един тийм Също така дали няма да е добре да се направи една тема от модераторите, която да седи горе при важните и там да са изборени всички тиймове,както аз съм и в хонда джуниър тийм и така всеки да може да ги види, особено новорегистриралите се и да се присъедини като си реши... 1 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
atoma 995 #2 Отговорено 17 Ноември, 2008 (Редактирано) Колегата "атом" се похвали, че се е сдобил със седан 5-та г. и ми дойде идеята да направя нов тийм.. И той е - Sedan Rulezzz Team..Нека всеки, който се кефи на седаните да напише под името си,там където е титлата, името на тийма.Хечове и купета има доста,нека със седаните да изпъкнем с един тийм Също така дали няма да е добре да се направи една тема от модераторите, която да седи горе при важните и там да са изборени всички тиймове,както аз съм и в хонда джуниър тийм и така всеки да може да ги види, особено новорегистриралите се и да се присъедини като си реши... Седан "or DIE" п.с. дано не отнесем някое "наказание" от по висшите инстанции Редактирано 17 Ноември, 2008 от atoma 1 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
atoma 995 #3 Отговорено 18 Ноември, 2008 Май сме само двама седанаджии Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tazzz 13 #4 Отговорено 18 Ноември, 2008 Хаха, аз имах седан 4-та и бях супер доволен, ама на пук сега ще си направя "Anti Sedan Team" :spam: Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Fero 9 #5 Отговорено 18 Ноември, 2008 (Редактирано) Не бързайте толкова момчета! Още един седан 5г Редактирано 18 Ноември, 2008 от Fero Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Restless 203 #6 Отговорено 18 Ноември, 2008 и аз и аз, остава само да го приведа в движение Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
maniq 9 #7 Отговорено 18 Ноември, 2008 (Редактирано) Бройте ме и мен към седаните Редактирано 18 Ноември, 2008 от maniq Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Хюнати 0 #8 Отговорено 18 Ноември, 2008 И аз,и аз Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
maniq 9 #9 Отговорено 18 Ноември, 2008 Май сме само двама седанаджии Не сте само двамата, има и други. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Valri 6 #10 Отговорено 18 Ноември, 2008 Опала и аз съм тука!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Borislav_STZ 27 #11 Отговорено 18 Ноември, 2008 УРААААААААААААА Най-сетне съмишленициии в тая стара загора се пукнаха да ги карат купетата аз съм единствения зарибен на тема седан и ги пукам да ги бия с тия бавни купета ...... С моя седан нямам загуба от хе4 или купе SEDAN RULEZZzzzz БРАВОО на колегата 4е се е сетил и аз се надявам да не го напънат модераторите . аааа забравих да кажа какъв седан карам (5г седан Д16 З6) това е колатаааа Считайте и мене към клуба. в америка има цели форуми само за седан EG8 . А и тук е момента да попитам срещал съм на много американски седани на задната врата на пластмаската до стъклото слагат едни ламаринки такива заоблени с натпис "Ferio" какво озна4ава това някакъв фен клуб на седани ли кво???аз съм за тази идея Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
blueeye 0 #12 Отговорено 18 Ноември, 2008 а аз съм с багажник Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
sCoff 38 #13 Отговорено 18 Ноември, 2008 Бройте и моята каручка! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
atoma 995 #14 Отговорено 18 Ноември, 2008 Добрееее с колегата Brutalism ще успеем да съберем "екип" за тиймче дано още хора се включат Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Sonse 1 #15 Отговорено 19 Ноември, 2008 Trunk in da house yo!!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ivi44a 1 #16 Отговорено 19 Ноември, 2008 И аз съм вътре Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
atoma 995 #17 Отговорено 21 Ноември, 2008 Значи седанчетата сме малко като гледам или се притесняват хората да кажат какво карат, аз пък съм горд с моя седан Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Most_Wanted 180 #18 Отговорено 21 Ноември, 2008 Айде и аз си намерих мястото най-накрая Остава и една седан сбирка да си направим Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
jorkaeff 1 #19 Отговорено 21 Ноември, 2008 Броете и мен при седаните , е по -мудни са ама... поне е по-удобно Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Valri 6 #20 Отговорено 21 Ноември, 2008 Значи седанчетата сме малко като гледам или се притесняват хората да кажат какво карат, аз пък съм горд с моя седан Че защо да се притесняват!!Мен седана ме кефи 5 пъти повече от оная сапунерка (хеча).Въпреки че притежавам и от двата екземпляра. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
JoroHondata 188 #21 Отговорено 21 Ноември, 2008 И аз съм с вас/нас, колеги Поздрави Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Most_Wanted 180 #22 Отговорено 21 Ноември, 2008 Аз не смятам, че са по-мудни. Точно един калник разлика със хеча, заради по-тежкото купе. А пък и седана се върти 100 пъти по-яко от хеча Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
nicki 12 #23 Отговорено 21 Ноември, 2008 Малко сме- Силни сме Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
K1r1L 860 #24 Отговорено 21 Ноември, 2008 ние сме малцинство всичко е с хетчове те са доста по масови :)2-а седана имам 5-та Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Autolord 0 #25 Отговорено 21 Ноември, 2008 пи6ете и мен и аз сам сас седан! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vtecinside 7 #26 Отговорено 22 Ноември, 2008 И аз се присъединявам! СЕДАН Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Most_Wanted 180 #27 Отговорено 22 Ноември, 2008 Ето и едно сромно видео: http://vbox7.com/play:0b40d34b Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
paRADOx 1011 #28 Отговорено 22 Ноември, 2008 Айде и аз да се разпиша с най-бързия седан 4 ген. D15B2 :lol: Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
atoma 995 #29 Отговорено 22 Ноември, 2008 Ето и едно сромно видео: http://vbox7.com/play:0b40d34bКрасота Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Autolord 0 #30 Отговорено 22 Ноември, 2008 едно скромно клип4е и от мен http://vbox7.com/play:ce7ebbdb Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ivch0ni 0 #31 Отговорено 22 Ноември, 2008 Единсвения седан в сливенската група Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
hri100p3n43v 3 #32 Отговорено 23 Ноември, 2008 И още един седан 4WD Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pinci 0 #33 Отговорено 23 Ноември, 2008 + още един Sedan Rulezzz Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Nikolay Kozloduy 6 #34 Отговорено 26 Ноември, 2008 Айде още малко подкрепа за окръг Враца . 5 ген. D15B2 (манарата (галено от моноинжекцион)) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Nikolay Kozloduy 6 #35 Отговорено 1 Декември, 2008 Понеже темата си е "наща" .. та да питам тук. Стандартно ли някой седани си излизат със антикрило? Щото ми прави впечатление, че повечето 5 ген. седани са с антикрило .. пък други - нье. Просто чуденка ... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
atoma 995 #36 Отговорено 1 Декември, 2008 Дано някой по вещ ти отговори Моя е без, но пък така по ме кефи Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
DJ Eps 3 #37 Отговорено 2 Декември, 2008 нещо за седан ли чух !? D15B2 5-та генерацийка Иначе на колегата с "крилото" да отговоря...... Колега, тези които даваме малко по-добри времена от болид на F1 - ЛЕТИМЕ С КРИЛА Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
BatV 1 #38 Отговорено 2 Декември, 2008 Аиде и един Акордеон от мен. Поздрави колеги ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Visible 0 #39 Отговорено 2 Декември, 2008 "Sedan Rulezzz Team" е и моят тийм Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Nikolay Kozloduy 6 #40 Отговорено 2 Декември, 2008 Кой каза че наще каляски не вървят?? Клипчето е от днес, снимам аз, а брат ми кара. Мястото е Атина .. някъде около Пиреос. Чакаме се на светофара с едно Ауди А3 2002 г. 1.6. Мойта хондела е 1.5 моно 90 к.с., 94г. ... Клипчето говори само за себе си . Манарите рулират! Civic vs. Audi - Виж клипчето Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове