Jump to content

DJ Eps

Фен
  • Мнения

    63
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

3 Neutral

Относно DJ Eps

  • Ранг
    The Power Of Dreams
  • Рожден ден 14.05.1987

Profile Information

  • Кара
    ше Civic D15B7 Coupe, а сега кара Accord K24 Type S
  • Пол
    Мъжки
  • Място
    България, София

Последни посетители

2366 профилни разглеждания
  1. Ще повторя въпроса на колегата, но и на мен ми е интересно колко изкарват въпросните карета на Паскал или подобните? Ако все още нямаш проблеми с тях (дано е така), то колко км си изминал г/д след като си ги сменил?
  2. Щом това ти се струва скъпо - значи не искаш да чуеш каква цена ми дадоха в един многоуважаван от форума сервиз за чисто ново оригинално каре. Иначе и аз това се чудя - дали оригинално каре свалено от кола (съответно ползвано) би било по-добре нова част, макар и на измислена марка.
  3. И аз съм в клуба на вибрациите. Почти съм сигурен, че е от дясно вътрешно каре. Вибрациите са между 40-60 и после пак между 80-100. В Тех-Ко ползвам добра отстъпка и ми дадоха цена от 52лв за някаква марка Kobo, а в автоморгата ми искат 200лв за оригинално. Сега съм в "лека" дилема кое да избера...
  4. Здравейте, Склонен ли сте да се хванете на финансов бас дали ще успеете да изкарате поне един ред сервизна информация от системите на Хонда или не? VIN-а лично съм го въвеждал в системата, така че съм съвсем убеден какво съм писал и какво ми е излезнало като инфо. Най-малко, ако се въведе грешен VIN, то тогава няма да изкара името и адреса на първия собственик, модела и модификацията на колата и тн. Освен тях обаче, не излиза нито един ред сервизна история и предизвиквам всеки който иска - да се хванем на бас и да ми покаже поне едно обслужване или сервизен ремонт по автомобила. За след това сте прав - лично мен това ме отказа да ходя да я гледам на живо, но не съм казал човека който питаше за нея да не ходи, а само да бъде внимателен. Относно хората които си губят работата за разпространение на подобни информации - явно не сте запознат, че когато назначават човек да работи с конфиденциална информация каквато е в случая (имена, адреси и тн), то те се подписват, че ще пазят информацията на компанията или в противен случай могат да бъдат съдени за което. Е, рядко се стига до съд, но когато има изтичане на информация - има минимум уволнени. Така работи съвременния свят и бизнеса. Ако не сте запознат - не се изказвайте некомпетентно. Поздрави! П.П. С интерес очаквам да видя кой е този сайт, който би изкарал инфо от системите на Хонда и би ни предоставил сервизната история.
  5. Има няколко системи на Хонда, като най-голямата им няма поглед за коли преди 2003-та, защото тогава преминават от една система на друга и прехвърлянето на данните не е добро и на 100%. За всички коли от 2003-та имат достатъчно инфо, повярвайте ми. Не мога да издам във форум как съм стигнал до това инфо за горната кола, понеже не е през Бултрако и по официалните канали, а в противоразрез с разпоредбите на Хонда за управление на системите им. Информацията ми е на 100%, но не мога да разкривам повече по форуми, защото минимум някой ще си загуби работата. За горната кола който иска може да й вземе VIN-а (както споменах - търговеца е отзивчив и го предоставя за проверка), да отиде в Бултрако (за мое учудване разбрах, че те дори нямат достъп до всички системи на Хонда!!!) или да си гледа сервизната книжка (която предполагам, че липсва) и да пише на който си иска. Склонен съм да се хвана на финансов бас дори, дали ще откриете и капчица повече инфо, освен как се е казвал собственика. Въпреки това не казах, че колата не става и че неналичието на електронна информация е основен довод да си купиш или не дадена кола. Всеки сам си избира и си преценява. Мен както вече споменах това ме смути и съответно ме отдръпна, но все пак всеки си има глава на раменете и сам си преценява. Препоръчах просто да се направи много добър преглед на автомобила от разбиращи лица.
  6. Здравей, Аз щях да ходя да го гледам, но се отказах и поне за момента не съжалявам. Колата няма нито един ред сервизна история в Хонда. След като е закупена от Цюрих, повече никога не е посещавала оторизиран сервиз или дилър, което за мен е повече от странно и директно ме отблъсна. Не значи, че колата е зле, просто за мен това беше сериозен минус, защото нямам никаква представа дори за приблизителните й километри, камо ли какви други нестандартни болежки е имала. Самия търговец иначе е учтив по телефона и отзивчив що се отнася до предоставянето на VIN-а. Препоръчвам ви внимателен оглед, за да няма после изненади. Успех!
  7. Благодаря за отговорите, колеги! Ще ми бъдат полезни!
  8. Привет, колеги! След дълго време без Хонда - най-накрая се завръщам към марката която преди дълги години обикнах. Сега съм се спрял на Акорд 7, но въпреки изчитането на цялата тема не ми станаха ясни няколко неща, които вероятно би било добре да се сложат в първия пост в началото на темата: Каква е разликата между пре-фейс и фейслифт при бензиновите модели освен, че при единия модел няма борд комп, а при другия има. Има ли и други съществени разлики извън външния вид на автомобила и нивото му на оборудване, т.е. нещо специфично което при фейслифта го има, а в предишния модел го няма или пък е проблемно. Веригата колко често и как трябва да се обслужва? Особено при покупка на автомобил при който не сме сигурни в реалните километри как да процедираме? Смяна на веригата или следене и някакво обслужване? За по-неопитните като мен: има ли как при оглед на "нов" автомобил да се видят евентуалните възможни тежки проблеми като спукани хидравлични маркучи или колектор? Аз лично много се колебая между фейслифта и пре-фейс най-вече заради сериозната им финансова разлика. Съответно се чудя дали си заслужава да дам повече пари само заради един борд.комп. или има и други съществени неща, които изпускам. Говоря само за бензинови модели с ръчни скорости. Също така имате ли информация за търговец в с.Вършец който продава както гледам само Хонди?
  9. Привет, колеги! Продавам ангренажен ремък на 2000км, тъй като се оказах с нов след един ремонт от "майстор".... Цената е 50лв, но може да се смъкне не малко за съфорумци Просто ми е излишен в момента втори P.S. Мисля, че ремъка става и за D15B2, но нека по-запознатите да споделят Иван Харалампиев +359 898 508 155 гр.София
  10. Нещо като инфо за зрители ? Понеже съм от София, но на 17/18 ще се връщам от морето и нищо не ми пречи да мина, но ме интересуват някакви неща като вход ще има ли ?
  11. Благодаря, колега! С голям интерес ще си я свалих и веднага я почвам
  12. Честито, колега! Дълги и безаварийни годинки ти желая
  13. Колега, горе-долу си прав, но и не съвсем! Това с "Продавам 5ген" не го правят само собствениците на сивик, а и на други модели! Отделен въпрос е, че мисля за глупаво да се нападаме и делим по модели! Всичко това го казвам не само защото аз самия карам Сивик купе 5 ген, а защото за мен нещата стоят така: Хонда и останалите!Не го приемай за заяждане, просто мнение Относно клипа....какво може да се каже за NSX повече от това което се вижда на това видео ? Това е модела, който най-добре демонстрира духа на тази марка автомобили!Поздрави на всички фенове
×
×
  • Създай нов...