Jump to content

SilverCivic

Фен
 • Мнения

  398
 • Присъединил/а се

 • Последно посещение

Обществена Репутация

52 Neutral

Относно SilverCivic

 • Ранг
  Потребител

Profile Information

 • Кара
  Honda Civic 1,4iS 6g D14A8 & Toyota Yaris
 • Пол
  Мъжки
 • Място
  Плевен
 1. Прочети пак какво ти е написал Борко. Направи ли си труда поне да пипнеш тръбите, или питаме тука за спорта и после бягаме на сервиз да ни излъжат и одрусат? Най вероятно наистина ти е запушен филтър-дехидратора. Симптомите са същите.
 2. SilverCivic

  Хонда Сивик!

  Нещо си се объркал колега. И двете са си дървени, ама понеже карам служебна АстраГ не мога да си кривя душата и да кажа че Сивик-а е по-добър. Да, има по добър двигател и е по-здрав ама Астрата има разкошно парно, отличен климатик, много по обезшумена е и има повече екстри. За мен са на кантар и ако ти е читава Астрата не намирам много причини да я сменяш.
 3. Хубаво е да не дава "компетентни" мнения за марки, които очевидно не е карал и поддържал! защото, колкото и да е странно на господин познавача, не само не замръзват на -5 ами пълен шок. И на -15 не замръзват! Защото като гледам на паркинга на фирмата, колегите ми си идват навреме на работа с френските и италианските чи.., пардон коли.
 4. SilverCivic

  Проблем с ангренажа

  Таблото ти се е загряло от телефона, а не телефона от таблото. Имал си пуснато някое приложение.
 5. На мен на пасажерското стъкло ми беше заяло бутончето между седалките в позиция на затваряне и го разбрах по щракането на защитата така че има такава.
 6. SilverCivic

  Мистериозна повреда

  Колегата си е написал че се спъва на всички предавки. Относно скоростта моята е Fastback 90к.с. с D14A8 двигател и гуми 195/50/15. До 120 си показва еднакво с GPS, нагоре не съм я гледал.
 7. SilverCivic

  Мистериозна повреда

  Сигурно имаш полузапушено гърне назад. А относно мнението на колегата с Аеродека, където пита какво очакваш да се случи, след като си карал със 170 то моето мнение е, че нищо не би трябвало да се случи. Моята си я карам редовно със 160-180 по магистралите и още нищо не се е случило. Максималната ми скорост на равно е почти 190 на 4-та преди прекъсвач.
 8. Не че нещо, но и за D14A8 двигателя свещите са ZFR5F-11 по аутодата и други източници.
 9. SilverCivic

  Не набира скорост

  Лампата вероятно е свързана към някоя друга, затова и гасне. При тия симптоми трябва да светва.
 10. Търси по кабелите от куплунга на алармата до връзката им с инсталацията на колата.
 11. Алармата трябва да е свързана с куплунг към колата. Извади и куплунга и виж как са нещата без нея. В зависимост от свързването и вида й някъде трябва да има два диода сложени към левия и десния мигач. Това твоя проблем ми прилича като единия диод да е пробил. Може и да греша естествено, но ако проблем е маса в стопа щеше заедно с диода да ти "примигва" в противотакт и съответния светещ габарит. Не знам дали го обясних добре. Светни габаритите и пусни десен мигач. При проблем с масата като светне мигача трябва да намалява светенето на габарита.
 12. Имаш ли аларма дето да мига с мигачите при включване и изключване?
 13. SilverCivic

  Моля за съвет

  Наблегни на поглед отдолу. Като гледам какво е под капака големи ръжди ще да са отдолу.
 14. Турските Mutlu имат 56А/ч модел JIS стандарт 237/127/201см.
×