Jump to content

SilverCivic

Фен
 • Content Count

  398
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

47 Neutral

About SilverCivic

 • Rank
  Потребител

Profile Information

 • Кара
  Honda Civic 1,4iS 6g D14A8 & Toyota Yaris
 • Пол
  Мъжки
 • Място
  Плевен
 1. Прочети пак какво ти е написал Борко. Направи ли си труда поне да пипнеш тръбите, или питаме тука за спорта и после бягаме на сервиз да ни излъжат и одрусат? Най вероятно наистина ти е запушен филтър-дехидратора. Симптомите са същите.
 2. Нещо си се объркал колега. И двете са си дървени, ама понеже карам служебна АстраГ не мога да си кривя душата и да кажа че Сивик-а е по-добър. Да, има по добър двигател и е по-здрав ама Астрата има разкошно парно, отличен климатик, много по обезшумена е и има повече екстри. За мен са на кантар и ако ти е читава Астрата не намирам много причини да я сменяш.
 3. Хубаво е да не дава "компетентни" мнения за марки, които очевидно не е карал и поддържал! защото, колкото и да е странно на господин познавача, не само не замръзват на -5 ами пълен шок. И на -15 не замръзват! Защото като гледам на паркинга на фирмата, колегите ми си идват навреме на работа с френските и италианските чи.., пардон коли.
 4. Таблото ти се е загряло от телефона, а не телефона от таблото. Имал си пуснато някое приложение.
 5. На мен на пасажерското стъкло ми беше заяло бутончето между седалките в позиция на затваряне и го разбрах по щракането на защитата така че има такава.
 6. Колегата си е написал че се спъва на всички предавки. Относно скоростта моята е Fastback 90к.с. с D14A8 двигател и гуми 195/50/15. До 120 си показва еднакво с GPS, нагоре не съм я гледал.
 7. Сигурно имаш полузапушено гърне назад. А относно мнението на колегата с Аеродека, където пита какво очакваш да се случи, след като си карал със 170 то моето мнение е, че нищо не би трябвало да се случи. Моята си я карам редовно със 160-180 по магистралите и още нищо не се е случило. Максималната ми скорост на равно е почти 190 на 4-та преди прекъсвач.
 8. Не че нещо, но и за D14A8 двигателя свещите са ZFR5F-11 по аутодата и други източници.
 9. Ако си търсен автомонтьор или тенекеджия и по цял ден ти звъни телефона ще разбереш защо не вдигат.
 10. Лампата вероятно е свързана към някоя друга, затова и гасне. При тия симптоми трябва да светва.
 11. Откъде го изкопахте това 4х98 при Сеат-а? С този размер са били джантите им когато са били под шапката на Фиат - до 1986. Едва ли такива джанти си е взел колегата. Сега са си 4х100 и само с 1мм по широк централен отвор от Хонда.
 12. Курса на 2101 и точно за изпита пред КАТ се счупи и за пръв път седнах в 2140. Взех го де, то все руски таралясници бяха. Препотих се на естакадата, когато трябваше да дам на задна, а аз не знаех къде е тя при Мускала.
 13. Търси по кабелите от куплунга на алармата до връзката им с инсталацията на колата.
 14. Алармата трябва да е свързана с куплунг към колата. Извади и куплунга и виж как са нещата без нея. В зависимост от свързването и вида й някъде трябва да има два диода сложени към левия и десния мигач. Това твоя проблем ми прилича като единия диод да е пробил. Може и да греша естествено, но ако проблем е маса в стопа щеше заедно с диода да ти "примигва" в противотакт и съответния светещ габарит. Не знам дали го обясних добре. Светни габаритите и пусни десен мигач. При проблем с масата като светне мигача трябва да намалява светенето на габарита.
×
×
 • Create New...