Jump to content

wolverg

Фен
  • Мнения

    10
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

6 Neutral

Относно wolverg

  • Ранг
    Начинаещ

Profile Information

  • Пол
    Мъжки
  • Място
    Burgas
  1. Разбра ли се от какво е бил проблема колега?
  2. Колеги реших да си слагам аларма. Проблема е че откакто съм купил колата не е имала централно и не знам дали е развалено или просто не съществува . Разкачих всичко по вратата и така и не намерих модул за централното. Въпроса ми към вас е дали можете да ми кажете къде точно се намира модула за да проверя дали изобщо имам такъв или ще трябва да прекарвам кабели и машинки. Мерси предварително
  3. Поздрави на колегата със сивия сивик 6та чакащ на жп прелез някъде до карлово вчера следобед около 16:00. Аз махах от влака хахахахаха
  4. Здравейте колеги имам един въпрос. Колата е 6ген д14а4 газ/бензин. Наскоро видях че когато превключа на бензин се усеща едно прекъсване което на газ го няма. Оборотите са стабилни просто отзад на тръбата се чува нещо като пукане и двигателя "потреперва". Някакви идеи?
  5. Ако ще търсиш такъв сивик моя съвет е да обърнеш внимание на ходовата част и да провериш задължително за удари. Каквото и да говорим все пак повечето хонди на пазара са претърпяли по тежки злополуки поне един път през живота си (казвам го от личен опит защото преди 2 месеца си взех такава ). А колкото до поддръжката няма да намериш голяма разлика в сравнение със астрата.
  6. Мерси много за отзива. Ще пробвам варианта със фолиото и ще се надявам да проработи.
  7. Здравейте колеги. Наскоро открих следния проблем. Като карам на газ ако вдигна над 100км/ч и освободя от скорост (5та например) оборотите падат и колата изгасва. Реших да отида на газаджия за газ анализ. Човека каза че е обогатил сместа и не би трябвало да гасне, но вмомента положението даже се влоши. Вече когато освободя от която и да е скорост ако карам с над 60км/ч оборотите падат и колата изгасва в движение. Смятам да сменя свещите като за начало, но тъй като не съм голям експерт ще чакам и идеи от вас.П.С. Мисля че е редно и да кажа че такъв проблем на бензин няма. Колата си върви без проблеми и поддържа постоянни обороти.
  8. Колеги имам нужда от някакви идеи за визуален тунинг в стил JDM. Така изглежда количката вмомента. С железни джанти е защото е със зимни гуми. За момента си мисля за преден лип, но предната броня не е оригинална и се чудя дали ще стане? Също така си мисля да повдигна спойлера както беше направил един колега тук, но не мога да разбера дали след като се повдигне остава място между задното стъкло и спойлера и това пречи ли ?
  9. Добро утро колеги хондаджий и ентусиасти! И ето че с широка усмивка на лицето най-накрая мога да кажа че дойде и моя ред да се похваля с подаръка който реши Дядо Коледа да ми остави под елхата . Отне ми доста време и усилия докато намеря хубавицата и почти се бях отказал, но ето че по коледа наистина стават чудеса. Колицата е огледана и проверена за почти всичко и издържа всичките тестове. Единствения недостатък беше, че предната броня беше пукната и се наложи да я сменим след като проверихме дали е бил тежък удара (слава богу не беше ). По купето има само леки драскотинки без фрапантни забележки и по-важното - няма грам ръжда . Интериора е запазен и си личи че пича се е грижил за нея. Пожелавам си да не ме ядосва и се надявам че и вие ще и се радвате колкото мен! Маската е леко олющена и предната броня не съвпада точно с цвета на колата, но за това със сигурност ще се погрижа веднага след празниците. Това беше от мен момчета и момичета, ще се погрижа ако има какъвто и да е прогрес откъм визия или силов тунинг да публикувам пак! Приятен Неделен ден и весели празници!
  10. Здравейте колеги, наскоро реших да си търся хонда хечбек 6та генерация тъй като съм чувал само хубави отзиви от познати. Проблема е, че попадам на различни мнения щом се стигне до подръжка.. Въпроса ми е какво може да ми кажете за подръжката на една такава хонда между 96-98 година ? Лесно ли се намират части, как варират цените сравнение с други марки и има ли по често срещани проблеми за тези модели за които да внимавам?Благодаря предварително и нека се надяваме че клуба ще се увеличи с още един член!
×
×
  • Създай нов...