Jump to content

Borislav_STZ

Фен
  • Мнения

    363
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

27 Neutral

Относно Borislav_STZ

  • Ранг
    Потребител
  • Рожден ден 1.07.1987

Contact Methods

  • Website URL
    http://

Profile Information

  • Пол
    Женски
  1. Продавам дигитален медиен приемник на марката Alpine, а модела е IDA-X001 Към плеъра има шейната и лайсната, както и USB кабел(удължение). Ето и линк за повече инфо : http://www.toyaga.org/bg/audio/?slaveid=11&prodid=500 Цена:220 лв Тел: 0895458759 Борислав ето и снимики:
  2. Колеги пропуснал съм да пиша колата се продаде веднага щом я пуснах можете да затриете темата
  3. Здравейте колеги преди около месец реших да се върна пак в клуба след като продадох моят сивик 5г д16 турбо поради простата причина че стана неежедневна кола и не я бях карал с месеци. мислех да не си копувам кола защото имам служебна, но ейтака си разглеждах из нета разни хонди и се влюбих в един сивик купе 2004 година мислих мислих и стигнах до решение че има няма кой да я кара тази кола ще е моя и така в момента я чакам да пристигне от германия Без дори да съм виждал на живо такава кола. за това искам да посъбера малко мнения .И най важното нещо :Д МОЖЕ ЛИ ДА СЕ СЛОЖИ Втек мотора мисля че е д17 а 120 hp без витек Благодаря предварително!!!
  4. Здравейте колеги налага се и аз да се разделя с моята красавица колкото и да не ми се иска. Колата е Сивик седан 5г. 1995г. Ако почна да пиша какво съм правил по нея ще ми трябва доста време с което не разполагам. При интерес на телефон 0895458759 Борислав или на borislav_binev_87@abv.bg Цената е 4999лв КОЛАТА Е ЗА ЦЕНИТЕЛИ!!! снимки:
  5. с удоволствие ще се пусна с корсите ама като ми доиде съединителя че сега нямам 3-та и 4-та буксува яко . тва е и причината да не доида в събота неискам да мъча колата без съединител до там
  6. в стз хонда турбо в момента има само 2ве и не са се пускали с червената корса
  7. днес някои качи ли се горе . аз нямах възможност да дойда но по следващата седмица ще организирам нещо
  8. Следващата среща се пада да е на 17.06.2012г . Аз ще съм там И много се надявам като е организирана по от рано да видя някоя стара муцуна Поздрави !
  9. пищете на ЛС за да се разберете апък ти Стоянчо ще ми раздуещ на мен
  10. Ще я караме по старому през седмица следващата среща се пада да е на 17.06.2012г . Аз ще съм там И много се надявам като е организирана по от рано да видя някоя стара муцуна Поздрави !
×
×
  • Създай нов...