Guest airbrush #361 Отговорено 28 Октомври, 2008 airbush, по една голяма случайност да предполагам че си я видял във горна докато и слагах аларма нещо такова ми се върти из главата... да на прав път сме и двамата Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tols 2 #362 Отговорено 29 Октомври, 2008 (Редактирано) Айде, гответе се за другата неделя 09.11.08 (неделя) да се зберем дружина В с.Ресен има самолетна писта смятам да отскочим до там така, че гответе бегачките Редактирано 29 Октомври, 2008 от tols Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Most_Wanted 180 #363 Отговорено 29 Октомври, 2008 То писта има, ама едва ли става за такива работи. аз навремето съм ходил там, ама беше много отдавна и си беше действаща. Сега незнам дали я използват за Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MaMyTa 0 #364 Отговорено 29 Октомври, 2008 един комшия е от там ще го питам и ще ви кажа как е положението с пистата ... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest airbrush #365 Отговорено 29 Октомври, 2008 Хъъъм интересно,аз вече имам две победи на гонки Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Most_Wanted #366 Отговорено 29 Октомври, 2008 Само не ме карайте и аз да се пускам, че скоростната ми кутийка вече изнемогва и едни след едни гонки ще трябва да ме дърпате до ВТ Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest tols #367 Отговорено 29 Октомври, 2008 Хъъъм интересно,аз вече имам две победи на гонки Имаш защото не си се пускал с мен Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
teror1sta 43 #368 Отговорено 29 Октомври, 2008 Имаш защото не си се пускал с мен tols е прав Ако беше се пуснал с него щяха да са 3 ;) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Most_Wanted 180 #369 Отговорено 29 Октомври, 2008 Имаш защото не си се пускал с мен tols е прав Ако беше се пуснал с него щяха да са 3 ;)Не е вярно 4-ри щото Цецко е вече с две коли Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tols 2 #370 Отговорено 29 Октомври, 2008 (Редактирано) Имаш защото не си се пускал с мен tols е прав Ако беше се пуснал с него щяха да са 3 Малеееее Гошо подливаш ми вода... така значи teror1sta Ще ми паднеш ти Да не ти припомням една твоя фраза... "Толс наказва здраво" и едно видео снимано и качено в нета от теб,показвам........http://www.youtube.com/watch?v=b3AZbTGg2Ls Когато фактите говорят и боговете малчат Олееее ! Данчо и ти ли бе?! Кво ме подкарахте днес хм.......... ще ви обадя аз Редактирано 29 Октомври, 2008 от tols Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Most_Wanted 180 #371 Отговорено 29 Октомври, 2008 Споко не се пали има и по-бавни от тебе. Айде стига сме те ядосвали, че няма да можеш да спиш спор няма, че Дел Солчето мачка наред. Аз имам само една победа и то над най-бавната Габровса хонда - оня белия седан. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
teror1sta 43 #372 Отговорено 29 Октомври, 2008 абе белия седан не е от най-бавните ама я кара на газ tols на видеото като се пускахме ти бутнах малко прясно мляко(гювеч) да не разплача бебето гледам сте намерили друга писта и не казвате Проверете как е положението и свиркайте п.п. Това село на колко км е от В.Т. и в каква посока ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tols 2 #373 Отговорено 29 Октомври, 2008 (Редактирано) Не казваме да не стане като предния път Гоше чакам да се убедя на 100% че е читава и тогава щях да ви кажа с.Ресен е на 25-30 километра от Търново посока Свищов не е далече п.с: Това за гювеча.... много сте съобразителни Габровци бе .... Ха ха ха! Редактирано 29 Октомври, 2008 от tols Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MaMyTa 0 #374 Отговорено 29 Октомври, 2008 мисля че километрите са по - малко, но тва няма значение ... комшията ми го нямаше да го питам, утре обещавам да дам информация ... лека вечер и само Ман Утд ! Сега ги гледам и Роналдо вкара ... наздраве Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
varnata 0 #375 Отговорено 30 Октомври, 2008 на 16-17 километра е, аз съм оттам Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tols 2 #376 Отговорено 30 Октомври, 2008 varnata.... като си от там би трябвало да знаеш нещо за тази самолетна писта в с.Ресен.... кажи два лафа де... става ли в какво състояние е? имаш ли някаква представа? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Vaseto 0 #377 Отговорено 31 Октомври, 2008 (Редактирано) Здравейте момчета аз съм голям фен на Хонда, но все още нямам такава Вече бях на една ваша срещичка в Дряновския Манастир и се заребих яко Пак ще се виждаме и се надявам скоро да си взема и аз една Хондичка Редактирано 31 Октомври, 2008 от Vaseto Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
wien 17 #378 Отговорено 31 Октомври, 2008 зарибявката е голяма един път качиш ли се слизане няма... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MaMyTa 0 #379 Отговорено 31 Октомври, 2008 и комшииката ми така казва ... :D Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Zaio_87 #380 Отговорено 31 Октомври, 2008 Здравейте момчета от 8 дена съм горд собственик на Хонда сивик 6г Ще ми бъде много прятно да се видим на следващата ви збирчица и да се запознаем Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tols 2 #381 Отговорено 1 Ноември, 2008 Айде честито и от мен Трайко !!! на следващата збирка ще те представя на дружината Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Most_Wanted 180 #382 Отговорено 1 Ноември, 2008 Вие последно къде ще се събирате? !!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tols 2 #383 Отговорено 1 Ноември, 2008 Наш Данчо пак не разбрал !!! още не съм го обявил офицялно,но на 09.11.2008 Неделя,както винаги на Лукойл до телферите и от там... най вероятно ще се ходи до с.Ресен да посетим тази прословута самолетна писта и да си начешем малко гумите в бетона п.с: Интересо ми е,как си пишем в темата без тя да се вижда в сайта Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Most_Wanted 180 #384 Отговорено 1 Ноември, 2008 Вървете лошо няма. Бай Йордан през това време ще тунингова и на следващата среща се пазете, че толкова много коне незнам дали ще мога да ги удържа !!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
teror1sta 43 #385 Отговорено 1 Ноември, 2008 (Редактирано) п.с: Интересо ми е,как си пишем в темата без тя да се вижда в сайта !!! Ех Цецко ама и ти пак не си разбрал Вече си има отделен раздел за срещи "Срещи и мероприятия" п.п. Като проверите пистата как е кажете как е положението ! Редактирано 1 Ноември, 2008 от teror1sta Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tols 2 #386 Отговорено 1 Ноември, 2008 Да беее.... ха ха ха! !!! чак сега го видях ама то така е по готини браво, че са се сетили п.с:Много ясно,че ще се обадим бе Гоше спокс Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Dedovoto #387 Отговорено 2 Ноември, 2008 Авторът на този пост е наказан за писане на латиница!От: Al_Capone Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest tols #388 Отговорено 3 Ноември, 2008 (Редактирано) Ето го и момента в който да обевия официялно,че настапи часа да се съберем дружина... почистете и подгответе пушките (двигателите) заридете пълнителите (резерварите) изкапете и срешете конете (колите) и да се съберем на Лукойлското ханче Юбреееее.... дружина 09.11.08 (неделя) 14:00 ч. Лукойл до телферите Редактирано 3 Ноември, 2008 от tols Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest c0mmand3r #389 Отговорено 3 Ноември, 2008 Aйде Търновската ударна група се увеличава с един брой с моето присъствие от 1 седмица съм собственик на черно купенце 5та генерация д16з9-ка Събота и неделя ще разколачвам една кола , но се надявам неделя да съм на линия за 1вата ми среща в новия клуб Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Dedovoto #390 Отговорено 3 Ноември, 2008 Eeeeeeeeeeeee 1/2 от моята 4-та генерация Се провла4ва към търново от време на време :)6те се радвам да се скив и следва6тият път и то не само с Цецо айде болярци стягайте Ондите за зими4ката и до следва6тият път Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tols 2 #391 Отговорено 4 Ноември, 2008 (Редактирано) п.п. Главният оператор тоя път да гледа да си оправи настройките на камерата, че предишния път малко тъмнички излязоха Каза ли нещо?! п.с: "c0mmand3r"..... Добре си ни дошъл ще се постараем да те посрешнем както подобава... с духова музика... хляб и сол.... май малко се поулях Редактирано 4 Ноември, 2008 от tols Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Radeon4o 22 #392 Отговорено 4 Ноември, 2008 п.п. Главният оператор тоя път да гледа да си оправи настройките на камерата, че предишния път малко тъмнички излязоха Каза ли нещо?! п.с: "c0mmand3r"..... Добре си ни дошъл ще се постараем да те посрешнем както подобава... с духова музика... хляб и сол.... май малко се поулях Toй само луканка и пастарма яде...не го шилосвай с постни ястия Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
teror1sta 43 #393 Отговорено 4 Ноември, 2008 Toй само луканка и пастарма яде...не го шилосвай с постни ястия абе Цецко пак иска да мине тънко. Пак му се свидят пиците Хляб и сол щял да го грани, най-много да си развали стомаха човека и да окьоравее от тая сол п.п. ;) ;) ;) п.п.п. Какво стана с пистата? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
doctor 13 #394 Отговорено 4 Ноември, 2008 Абе не е лошо да напраиме едно замерване Габрово срещу В.Търново скоро, аз ще поема ЦРХ-а на Цецо че чувам че доста не вървял А Most_Wanted ще го водя в събота при Емо за инжекцията че да може да има малко отпор от Исток Маи в неделя да замерим някъде заедно ама какво стана с оная писта от онова село? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
AMD 347 #395 Отговорено 4 Ноември, 2008 Няма само Габровци да си имате бегачкиКъде са бегачките всички сме с малолитражки , липсва нещо двувалово( освен CR-V-то де ) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tols 2 #396 Отговорено 5 Ноември, 2008 (Редактирано) Къде са бегачките всички сме с малолитражки , липсва нещо двувалово...........Има... има.... Сивик 5 г. двувал... 160 кончета п.с:teror1sta не те чувам.... каза ли нещо (само ме ядете с тези пици ей..... ) п.с:Относно пистата..... тази неделя ще я прослушаме и ще разберете дали е качествена ще качим снимки и видео за да прецените сами Редактирано 5 Ноември, 2008 от tols Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
c0mmand3r 0 #397 Отговорено 5 Ноември, 2008 Щом ще има писта значи жив - умрял трява да успея да дойда , навивам и Пламен (момчето със синия Дел Сол ) да се дотътри и той ,че ще се прибира от Варна Ще се постараем да присъстваме , че да се видим и запознаем Пък и да се подърпаме евентуално Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Мариянов 2 #398 Отговорено 5 Ноември, 2008 Често пътувам към В.Търново може да мина някога да видя какво става там(Хонда срещите)...ако нямате нещо против разбира се Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest BoyLife #399 Отговорено 7 Ноември, 2008 И аз съм на линия за неделя Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
airbrush 8 #400 Отговорено 7 Ноември, 2008 Аз,съм 50/50 имам няколко препядствия,ако ги преодолея съм на линия ....... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове