milbor2 42 #1 Публикувано 20 Януари Колеги искам да сменя въпросния клапан , но според снимката моя вариянт е клапана от снимка 1- червения. Питането ми е - директно вадя стария клапан от "леглото " му и слагам новия /ако е възможно, или трябва да се направи нещо / , или развивам това което го държи и сменям , но как? Моля споделете как да го направя и мога ли сам. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
I_Yordanov 204 #2 Отговорено 20 Януари Вадиш стария и слагаш новия. Преходника няма смисъл според мен, освен ако не е запушен, ама предвид диаметъра... Между другото - защо се налага смяна? Моя си го зачиствам от време на време и няма драма. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
JapCar 353 #3 Отговорено 20 Януари Виж някой клип в ютюб как се тества, дали е за смяна и как се сменя... До колкото си спомням, като го свалиш и клатиш силно по дължина, трябва да щрака, значи не е запушен... Защо реши да го сменяш? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
milbor2 42 #4 Отговорено 21 Януари Скоро колата ще влиза в бокса и съм си наумил някои неща да сменя с идеята ако е възможно да намаля разхода на масло.Не струва толкова скъпо и мисля да взема нов и да го сменя.Има и други неща за ремонт , не само това- ходова част, кормилна рейка и тн. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
JapCar 353 #5 Отговорено 21 Януари Как си обясняваш, че смяната на PCV ще намали рзхода на масло? Маслото се харчи през сегментите и през гумичките на клапаните... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Rakeem 984 #6 Отговорено 21 Януари Може, може и при блокирал затворен(твърде високо налягане), и при блокирал отворен(твърде висок вакум) може да доведе до разход на масло, в единия случай бута масло, а в другия смуче. Вече дали е това или не, може само да се гадае. 1 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
JapCar 353 #7 Отговорено 21 Януари Ако кажеш от къде, накъде го бута и от къде, накъде го смуче, ОК. Аз казах, че винги ги проверявам с клатене, дали мърда вътре..., демек да не е блокирал. Може да се промие и с бензин и спринцовка... 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
milbor2 42 #8 Отговорено 22 Януари ще опитам да го изчистя и тогава ще реша дали да го заменям. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 7372 #9 Отговорено 22 Януари Моят си тракаше, но за всеки случай го промих. Тества се и без демонтаж, понеже на някои двигатели не е на лесно място. Просто се стиска здраво с клещи маркучето излизащо от него и звукът на мотора трябва да се промени леко. Ако няма промяна - значи си е запушен. В това (иначе обширно) видео, го има - след 11-тата минута. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Rakeem 984 #10 Отговорено 22 Януари Преди 13 часа, JapCar написа: Ако кажеш от къде, накъде го бута и от къде, накъде го смуче, ОК. Логично при високо налягане да бута през сегменти и гумички, а при вакум да си смуче от самия клапан. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
JapCar 353 #11 Отговорено 22 Януари Преди 4 часа, ceco_accord написа: В това (иначе обширно) видео, го има - след 11-тата минута. Ба си цената за смяна, която става за 5 мин- $40-80... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 7372 #12 Отговорено 22 Януари Зависи къде е монтиран. Ако е нейде изотзадзе на мотора - под стъклото и таблото... 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
I_Yordanov 204 #13 Отговорено 22 Януари За тая кола ще ме е срам и 10€ да искам. Видеото е от моя Акорд: https://streamable.com/ll1trd 3 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 7372 #14 Отговорено 22 Януари На 3.5 мотора е пак там, но е съвсем различен и по-трдно се сменя, че има 1 пласмаска с винтче на терсене място, ама пак не е драма голяма. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Митко Йотов 1535 #15 Отговорено 22 Януари На Тойота е под капака на клапаните. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Митко Йотов 1535 #16 Отговорено 22 Януари Преди 14 часа, milbor2 написа: ще опитам да го изчистя и тогава ще реша дали да го заменям. Смени го. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
JapCar 353 #17 Отговорено 23 Януари Преди 16 часа, Митко Йотов написа: На Тойота е под капака на клапаните. Е и к'во- $80 труд, $50 за клапана и $20 за гарнитура, айде 150 гущера... Добре, че не съм в Америка и с две леви ръце, боднати в г.зъ... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 7372 #18 Отговорено 23 Януари Преди 16 часа, Митко Йотов написа: На Тойота е под капака на клапаните. На някои марки / модели е направо интегриран в него и несменяем. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Митко Йотов 1535 #19 Отговорено 23 Януари На Пежо 508 2.0д е точно така така, че колегите с хонди сме късметлии. На R20A3 и няма 80лв от Аутофикс на Стефчо. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Митко Йотов 1535 #20 Отговорено 23 Януари И това, че съчмата му трака нищо не значи освен, че не е залепнала но може да не затваря когато се наложи защото не всичките налепи могат да се разтворят със спрей. И тук въпроса не е дали сме с две леви ръце а дали може да стане като нов, ми не не може. И цената ще е и по малка от колкото при R20A3. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
venkostanev 35 #21 Отговорено 24 Януари Сменяй и не се чуди.Моя е същия ка то на 2рата снимка/металния/.Мисля че беше някъде около 57лв.със доставка от Стефан Цонев.Това беше лятото 2025г. не че разхода на масло нещо се подобри ,но поне знам че тука работа повече нямам. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dandilov 3273 #22 Отговорено 24 Януари Off Topic @Митко Йотов 80лв. казваш? 1 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Митко Йотов 1535 #23 Отговорено 24 Януари (Редактирано) Off Topic Имам фактура от Стефчо, да не показвам. Редактирано 24 Януари от Митко Йотов Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
svemar 97 #24 Отговорено 25 Януари Интересно, че при мен за K20Z2 излиза пластмасовия вариант, че и по-скъп. Профилактично при смяна на маслото го почиствам с брейк клийнъра. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове