dragob 73 #1 Публикувано преди 6 часа Да питам нещо .предлагат ми срв 3 генерация 2010 бензин 2 .00 150 коня 4×4 двигател автомат.сервизна история бултрако 114 000 реални километри.един собственик само.карана само с 100 октана.нови зимни гуми hahkok на лети джанти и летни на джанти също 17 ски.сменено масло автомат на 90 км преди 2 години и масло диференциал в бултрако .салон не е кожа.много леки външни забележки и вътрешни .масло мотул 5w -40.смяна на 10 000 км.няма разход на масло.сменен компресор клима и ремъците към него.каско.гражданска и винетка. Цена 20000 лева.написаното по горе истина човека познат и не лъже.единствено според мен дискове за смяна след време близко. Струва ли си? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Rakeem 915 #2 Отговорено преди 5 часа Отваряш мобилето и виждаш как вървят, за мен си струва парите, въпросът е ти какво търсиш и дали ще си ок следващият ти автомобил да е със сходна динамика като сегашния. И ако го вземеш, пиши в темата за масло! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dragob 73 #3 Отговорено преди 5 часа Нещо такова търся.кое ме притеснява -егн на колата .16 год.Няма газ .цените на срв стоят доста високо.Те с верига ли са?Разхода 7-9 литра. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Rakeem 915 #4 Отговорено преди 5 часа Щом това търсиш, няма какво да го мислиш, още повече след като го взимаш от познат, малко са хората, които биха продали кола на познат, без да са сигурни в състоянието й. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dandilov 3132 #5 Отговорено преди 4 часа За 20 000лв., трябва да е най-високото ниво на оборудване Executive+. С кожа, дистроник и всичките системи за сигурност, за модела. По-ниските нива съм виждал и по 15 000лв. в мобиле-то. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dragob 73 #6 Отговорено преди 4 часа Мисля че не е такова ниво.няма кожа. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Rakeem 915 #7 Отговорено преди 4 часа преди 19 минути, dandilov написа: За 20 000лв., трябва да е най-високото ниво на оборудване Executive+. С кожа, дистроник и всичките системи за сигурност, за модела. По-ниските нива съм виждал и по 15 000лв. в мобиле-то. Въпрос на приоритети. Дали търсиш технически изряден автомобил или натъпкан с екстри кош на незнайни километри и проблеми. То ако можеше топ ниво и топ състояние за без пари, щяхме да живеем в друг свят. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dandilov 3132 #8 Отговорено преди 4 часа А каква е гаранцията, че тоя 16 годишен екземпляр е на реални 114000 км? Какво като го продават Бултрако. Мислиш ли, че не могат да му "врътнат" километража и да му направят нова сервизна книжка? Та нали печатът е в тях. Само разсъждавам... 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dragob 73 #9 Отговорено преди 3 часа (Редактирано) Км са реални .колата я знам от както я е купил.въпроса беше за егн то и цената.много високи цени държат тези наши коли срв.По някой път си казвам оправда ни ли са тези цени?днешния ден сутринта преди да гледам хондата .гледах форд фиеста 1.4 бензин 2007 на реални истински 35000 км гаражна.пак от комшия.даже я спазарихме на 6000 лева.но утиваме до видим гуми те летни на фиестата и комшията вика.ела продавам хондата и аз за 1 един час гледах и двете и съм объркан.едната 6000 лв и малка кола фиеста на 35000 км и хондата на 114 000 голяма кола и 20000 бона.патова ситуация.днес.за сега съм за нашта си марка.хондата се продава поради покепката на нова кола мерцедес джип нов Редактирано преди 3 часа от dragob Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
CARPERA 1609 #10 Отговорено преди 3 часа (Редактирано) 3 hours ago, dragob said: .масло мотул 5w -40.смяна на 10 000 км.няма разход Браво в Булграко поддържана с 5w40 ,като доста е изписяно че този двигател е за0w20-0w40. Карана с 100 октана също е писано че този двигател е за 95 октана. С верига е CRV 3 но на тези км ако са реални имаш още доста до смяна. Прегледал си сервизната книжка и всичко е ок,не примерно за 16 год писано с един химикал и всичко топ. 16 години с тази кола на 114хил км само до Кауфланд ли е ходено. Все въпроси за размисъл. Но казваш познаваш човека. Да за 20хил лв трябва да е най-високо ниво на оборудване.. Можеш ли да снимаш аспуха и да качих една снимка,да се вижда върте. Ще ти кажа защо това е кола която харчи масло Тази която не харчи е с раждив вътре такъв. п.п искам и аз такъв комшия да държи колите си в гаража. Двете коли нямат база за сравнение. Редактирано преди 3 часа от CARPERA Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dragob 73 #11 Отговорено преди 3 часа За маслото и аз знам ,че не е това.но там такова слагат ,говорено е доста за тях и маслата.този двигател.носи ли на газ.?трябва да погледна. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dandilov 3132 #12 Отговорено преди 3 часа Носи без проблем. Важно е газовата да е хубава и да е монтирана и настроена правилно. Ако ти я даде за 16 000 - взимай. Ето една с фулл екстри за справка: https://www.mobile.bg/obiava-21761321680403118-honda-cr-v-2-0i-avtomat-distronic-koja-navi-camera Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове