milbor2 40 #1 Публикувано сряда в 15:19 Според този сайт , който министерството публикува излиза че колата ми е на 1 500 000 км. https://public-eis.rta.government.bg/public-vehicle-check/vin-check да вярвам ли, или не!!!!!!!! 1 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MegasXLR 2 #2 Отговорено сряда в 15:53 Мен въобще не ме намира. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
gecata1059 36 #3 Отговорено сряда в 16:42 Преди 1 час, milbor2 написа: Преди 1 час, milbor2 написа: колата ми е на 1 500 000 Къде видя тези километри. Излизат показанията от Гтп в България. На моята всичко е така. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
milbor2 40 #4 Отговорено сряда в 16:55 преди 11 минути, gecata1059 написа: Къде видя тези километри. Излизат показанията от Гтп в България. На моята всичко е така. 2013 - 1075000 км, 2014 минус 958 000 км превъртяно уж!!!!!!А пък 2013 пак + 977 000 км- нещо сбъркано има тук........ Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Rakeem 881 #5 Отговорено сряда в 17:25 (Редактирано) Не виждаш ли, че е техническа грешка. Тези числа се въвеждат ръчно и някой е добавил 1 нула повече. Обаче 2017, някой я е върнал назад. Редактирано сряда в 17:31 от Rakeem Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
inspektora 439 #6 Отговорено сряда в 17:34 (Редактирано) 2013-та е сбъркано, но 2017-та си изглежда баш превъртяно При мен всичко излиза перфектно, както си е по документи от закупуването на колата. Това е цяло чудо за България! Системата имам предвид, не колата. Редактирано сряда в 17:39 от inspektora Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
psp 276 39 #7 Отговорено сряда в 20:16 Километражите на колите нов внос се връщат преди първото ГТП. Този сайт ще показва историята след първа регистрация, което на мен лично няма да ми е много полезно Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ruil4o 63 #8 Отговорено вчера в 04:50 Да, полезно е ако купуваш кола от човек! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
gecata1059 36 #9 Отговорено вчера в 05:03 На мен ми се е случвало да ми намалят километрите при преглед. Бях сменил газова бутилка и минал преглед за заверка. При Гтп след 3 месеца ме питат защо карам на газ след като минавам малко километра. Разликата беше между двата прегледа. И докато ме питаха видях след прегледа ,че съм минус 1000 км.😀 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6704 #10 Отговорено вчера в 05:46 Ба, то вярно само БГ километрите показва при всяко ГТП. Не е кой знае колко полезно, ама нейсе - усвоили са едни пари чрез връзка със системата. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Г.Писаров 190 #11 Отговорено преди 20 часа Абе пак е нещо Пък нали говорят, че системата ще се върже и с другите страни от Европа. Тогава вече, ще е доста полезно Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6704 #12 Отговорено преди 19 часа Е, тогава (ако и когато) може да има смисъл. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
inspektora 439 #13 Отговорено преди 18 часа Ако всяка държава има такава система, манипулациите по километража ще могат да се хващат безотказно. Италия също има, но е по регистрационния номер на автомобила (тарга). Нашата по VIN е по-добра, защото VIN-а е един и същ през целия живот на автомобила, а регистрационните номера се сменят. Говори се общоевропейска система, която да обединява данните от всички държави от ЕС, ама засега е сладка приказка. Това, което са направили в БГ е най-доброто, което може да се направи на ниво отделна държава, така че нека да признаем, че поне един път държавата се е справила добре. Затова по-горе го нарекох "чудо". 2 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Митко Йотов 1375 #14 Отговорено преди 8 часа Напълно съм съгласен с горното. Това е малка стъпка към по голямата. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6704 #15 Отговорено преди 6 часа (Редактирано) Е и аз съм доволен, защото чекнах Сивика, който купих август 22-ра и си има данни откакто е в БГ. Първото му ГТП е било на 29.03.2013г. с показание за пробег 250417 км и едва ли са въртяни, щот километража е механичен, а и за предните 15 години откак е минал първата си регистрация в Италия 250К са си приемлив пробег за малка кола. После е видно и за всяка година тук какъв му е бил пробегът и това пак е полезно. А като се централизира в цяла Европа системата, ще е видна цялата история от ден първи. Вярвам че и това ще стане, защото вече има приет закон в ЕС, остава само "да се навържат сите вагони в композицията". Редактирано преди 6 часа от ceco_accord 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове