JHM 1832 #1 Публикувано преди 15 часа (Редактирано) Здравейте,при първо пускане на студен двигател,климатика си тръгна нормално и си включваше компресора както трябва.Охлади добре и при затворена циркулация на въздуха вкупето излизаше студен въсдух с температура 6,5°C. След изгасяне на климатика,при вече загрял двигател,не иска да зацепи компресора. Прилагам видео: 20250425_194624.mp4 Релето е сменяно миналата година, с ОЕМ MITSUBA,от амаяма. Извадих го и пак го поставих,пак същото?Изглежда като ново,а не като старото издуто. Някакви насоки? Редактирано преди 15 часа от JHM Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Rakeem 855 #2 Отговорено преди 14 часа (Редактирано) На мен ми звучи сякаш зацепва, завърта и изключва. Трябва да се провери налягането в системата(в момента, който го прави), може да е високо и пресостатът да изключва, или пък да е дал фира и на топло да изключва или пък някой температурен датчик. Перката на климатика/кондензатора включва ли се? Пробвай на напълно загрял двигател да го включиш за сефте. Редактирано преди 14 часа от Rakeem 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
JHM 1832 #3 Отговорено преди 14 часа И двете перки работеха,защото дълго работеше на място двигателя. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Rakeem 855 #4 Отговорено преди 14 часа Те май и двете перки се включват при загрял двигател, независимо от това дали работи климатика. Може да има някаква защита и да изключва климатика при прекомерно висока температура и работа на място, все пак кондензатора прави яко жега, а здравето на двг е приоритет пред комфорта за еку-то. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
JHM 1832 #5 Отговорено преди 14 часа И аз това си мислех,за някой термо датчик.Диагностика какво би показала? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Rakeem 855 #6 Отговорено преди 13 часа Нямам идея дали диагностика би го засекла(дори и на живи данни с хдс), особено ако е интегриран алгоритъм и проблемът е във високата температура. Колко пъти ти го прави този номер и при какви условия? В движение прави ли го? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
JHM 1832 #7 Отговорено преди 13 часа А това реле гледам ,че го има и на OMRON.Да разменя някое в кутията с релетата за проба,но кое можеше ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
JHM 1832 #8 Отговорено преди 13 часа (Редактирано) В трафик, при силно загрял двигател и в движение не зацепва компресора всеки път. Нещо с нивото на антифриза,би ли имало отношение? На средата и леко отгоре беше,на загряло. Редактирано преди 13 часа от JHM Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
JapCar 329 #9 Отговорено преди 12 часа Когато имах Акорди 7, бях в час с релетата и знам, че едно от релетата в кутията беше същото и ставаше за тест при съмнение, но не помня кое... (марката няма значение) Ако разбираш от електрики, трябва да знаеш/разбереш кои крачета на релето са намотката и кои работните контакти. Когато не тръгва, за проба, може да окъсиш с проводник гнездата на контактите, да видиш дали зацепва съединителя на компресора. Намери и предпазителя и провери дали контактува добре. Единия ми Акорд беше с навигация, другия без,но знам, че имаше начин за самодиагностика на климатика и на дисплея излизаха някои параметри ... ( не знам дали и на двата можеше и съм забравил как ставаше, научих го от англ. форум) 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Rakeem 855 #10 Отговорено преди 4 часа Най-добре ходи при майстор на климатици. Ама провери все пак дали перката включва и огледай радиатора на климатика в какво състояние. Някаква защита се активира, ама дали е по-температура или по налягане, може само да се гадае. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове