Madafaka 0 #1 Публикувано 26 Март, 2023 Здравейте,да попитам на Crv 2020 1,5Т дали може да се сложат 19" джанти 8,5 j офсет 45 и гуми 235/55/19. Дали ще има промяна на разхода или да се разбива окачването. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
PiToMeN 76 #2 Отговорено 26 Март, 2023 Промяна на разхода няма да има. Двата размера на гумите са с еднаква ширина и общият диаметър е еднакъв. Ще се усеща малко по-твърдо спрямо 17-те, но не смятам, че ще е проблем за окачването. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Drone 792 #3 Отговорено 27 Март, 2023 ЦР-В не идват ли попринцип фабрично с 18ки ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Madafaka 0 #4 Отговорено 27 Март, 2023 Да Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Madafaka 0 #5 Отговорено 27 Март, 2023 Разликите с оригиналните 18" джанти е 7,5j а 19" са 8,5j гумите на 18" са 235/60/18 на 19" са 235/55/19 Офсета и на двете джанти е 45 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Drone 792 #6 Отговорено 27 Март, 2023 Според мен няма да има проблем да ги сложиш тези джанти Аз на аудито сложих 8.5j с ЕТ43 като по каталог ги дават 8j с ЕТ 39. Гумите са едно към едно със cr-v като размер. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Plamen-CRV 668 #7 Отговорено 27 Март, 2023 8,5J не са ли прекалено широки за гума 235? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Madafaka 0 #8 Отговорено 27 Март, 2023 (Редактирано) А според този сайт за 1,5Т от Канада е мойта стават https://www.wheel-size.com/size/honda/cr-v/rw-rt-2019-now/#region-cdm Редактирано 27 Март, 2023 от Madafaka Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Drone 792 #9 Отговорено 27 Март, 2023 @Plamen-CRV в 2 сайта погледнах, 235-245 го дават идеален размер за 8.5j Иначе при мен разликата е такава. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6426 #10 Отговорено 27 Март, 2023 Само дето не са външно подравнени, а горе долу центрирани като позиция, заради новото ЕТ . Тоест не е като на картинката 0 - 12,5, а 6 - 6,5. Съответно протектора на гумата е точно там, където е проектиран. Просто страниците на гумата са малко по-бъчвообразни и ако нямат предпазен борд е риск за ожулване на джантата. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Manowar 0 #11 Отговорено 14 Март Здравейте, колеги! 1. На някого да му е попадала информация за патерици 18", които да са съвместими по размер за cr-v, hybrid от 2021г ? Дали съществува такова "чудо"? Бултрако ми отговориха, че не се предлага за моят модел. Търся като резервна гума, че с онази пяна, която имам в колата... Все едно нямам нищо! 2. Джанти от 2-ра, 3-та и 4-та генерации, дали биха паснали на 5-та, че си търся 4 броя, да си накача зимните гуми. Всяка информация би била полезна! 😉 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
CCord 281 #12 Отговорено 14 Март (Редактирано) Всяка джанта си има параметри: https://www.avtogumi.com/bg/parametri-djanti Изписваш тук параметрите на твоите и тогава въпросът ти става адекватен. В противен случай всеки който иска да ти помогне трябва първо да намери твоя размер и да ти каже дали неговите от, да речем 2-ра, 3-та и т.н. генерации стават на твоята кола. Параметрите/размерите на алуминиевите джанти ги пише отвътре на някоя от спиците. А на стоманените обикновено се изписват отвън по периметъра на болтовете/гайките. Пък и чичко Гугъл може да ти помогне с намирането на твоя размер и параметри. ПП - не приемай поста ми като заяждане, просто моето мнение за оказване на помощ е такова че, искащия помощ трябва също да положи някакви усилия за да улесни помагащия, все пак никой никому не е длъжен нали! Редактирано 14 Март от CCord 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Manowar 0 #13 Отговорено 14 Март (Редактирано) Ооооо, вярно! Забравих да ги спомена: 18", ЦО - 64.1, 5х114.3, ЕТ45, ширина на джанта 18х7.5 Не приемам поста за заяждане, споко! 😉 Редактирано 15 Март от Honda_Z Моля, не цитирайте цялото предходно мнение! По презупция се предполага, че отговаряте на него. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Emicha 1881 #14 Отговорено 14 Март От 3-та генерация-фейса, "патерицата" сигурно ще ти стане. По спомен, "патерицата" е 17 цолова но с по-висока гума - иначе джантите и гумите са си 18 цолови. Ако искаш утре ще проверя и ще ти кажа със сигурност. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Manowar 0 #15 Отговорено 15 Март (Редактирано) Чудесно! Всяка информация ще ми е ползотворна! 😉 Редактирано 15 Март от Honda_Z Моля, не цитирайте цялото предходно мнение! По презупция се предполага, че отговаряте на него. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Emicha 1881 #16 Отговорено 15 Март Това е размера на гуми/джанти на колата: Това е размера на патерицата: Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове