Rakeem 821 #161 Отговорено четвъртък в 15:21 Оферта ли ти стъпва спрямо тукашните? И аз им се чудя на задокеанските, ама ме е шубе, особено транспорта, ако стане нещо, май пиеш една вода. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
policeman 1118 #162 Отговорено петък в 04:25 На 26.03.2025 г. at 19:51, ceco_accord написа: Прибирай я насам, да поживее и на топло - стига е мръзнАла! До тогава да си лустросал вехтата 4-ка, та да снимаш и 2-те си Red Hot Civic Peppers. И честито разбира се, па със здраве да и се радваш! Благодаря! Вече пътува насам. 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
policeman 1118 #163 Отговорено петък в 04:26 Преди 13 часа, Rakeem написа: Оферта ли ти стъпва спрямо тукашните? И аз им се чудя на задокеанските, ама ме е шубе, особено транспорта, ако стане нещо, май пиеш една вода. Ами нека да тегля чертата и ще кажа. По груби сметки около 20к надолу. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
policeman 1118 #164 Отговорено събота в 05:37 Вече пътува! Месец два и ще кача актуални снимки 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6448 #165 Отговорено събота в 06:13 (Редактирано) Дано доплава в цялост и съхранност. Чат-пат минавам през Плевен, та ако е в "човешко време", може да те навестя, като я получиш и регнеш с номера. Редактирано събота в 07:08 от ceco_accord 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mkilla 1045 #166 Отговорено събота в 10:59 3 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Legend91 160 #167 Отговорено събота в 16:13 Някой с опит да помага за тези две съкровища: Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6448 #168 Отговорено преди 12 часа (Редактирано) Off Topic Не е сложно, но ги прави 1 по 1, та да не суапнеш нещо в другата. Редактирано преди 5 часа от ceco_accord 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове