Krasi-mir 1589 #121 Отговорено 28 Декември, 2024 На 17г вижда сняг за сефте. 1 1 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6254 #122 Отговорено 17 Януари (Редактирано) Най-сетне пристигнал коледният ми подарък от синчето. Мечтаех си да имам "джобен Сивик 3 като моя, ама все не намирах - на добри пари и близко. Не казва колко струва и от къде по планетата го е поръчал, ама аз доволен. Доста добра изработка за микро мащаба си, само дето металика едрее (бял нямало), но може да го шкурна и пръсна. Редактирано 17 Януари от ceco_accord 4 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Honda_Z 1528 #123 Отговорено 17 Януари Извън темата, но аз такъв модел имам. Сглобяем, макар да го бях купил сглобен. В този ред на мисли, от миналия ми рожден ден, ме чака за сглобяване това: И не на последно място... @policeman виж и ти нещо: 4 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6254 #124 Отговорено 17 Януари Ако ти е омръзнал Сивика - пиши ми. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
jt26 54 #125 Отговорено 17 Януари Преди 3 часа, Honda_Z написа: Продава ли се? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
policeman 1079 #126 Отговорено 17 Януари Преди 5 часа, Honda_Z написа: Извън темата, но аз такъв модел имам. Сглобяем, макар да го бях купил сглобен. В този ред на мисли, от миналия ми рожден ден, ме чака за сглобяване това: И не на последно място... @policeman виж и ти нещо: Ааа, имам пълномащабно😁😁😁😁 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
angelbangel 13 #127 Отговорено събота в 18:55 Позаровихме ги леко 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
stoychev2002 22 #128 Отговорено неделя в 08:49 2 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Krasi-mir 1589 #129 Отговорено вчера в 14:19 Японска мръсница, родена и израсла в Англия, сега пенсионерка в Ихтиман. За два дни минА 650км по хоризонтал + две изкачвания и спускания до 1400м във вертикал. Едно в Рила и едно в Родопи. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6254 #130 Отговорено вчера в 15:34 Off Topic Их тии, мани че е пенсионерка - ще даЯни още много. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове