Krasi-mir 1589 #121 Отговорено 28 Декември, 2024 На 17г вижда сняг за сефте. 1 1 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6248 #122 Отговорено петък в 08:32 (Редактирано) Най-сетне пристигнал коледният ми подарък от синчето. Мечтаех си да имам "джобен Сивик 3 като моя, ама все не намирах - на добри пари и близко. Не казва колко струва и от къде по планетата го е поръчал, ама аз доволен. Доста добра изработка за микро мащаба си, само дето металика едрее (бял нямало), но може да го шкурна и пръсна. Редактирано петък в 08:57 от ceco_accord 4 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Honda_Z 1528 #123 Отговорено петък в 09:44 Извън темата, но аз такъв модел имам. Сглобяем, макар да го бях купил сглобен. В този ред на мисли, от миналия ми рожден ден, ме чака за сглобяване това: И не на последно място... @policeman виж и ти нещо: 4 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6248 #124 Отговорено петък в 09:50 Ако ти е омръзнал Сивика - пиши ми. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
jt26 54 #125 Отговорено петък в 13:07 Преди 3 часа, Honda_Z написа: Продава ли се? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
policeman 1079 #126 Отговорено петък в 15:11 Преди 5 часа, Honda_Z написа: Извън темата, но аз такъв модел имам. Сглобяем, макар да го бях купил сглобен. В този ред на мисли, от миналия ми рожден ден, ме чака за сглобяване това: И не на последно място... @policeman виж и ти нещо: Ааа, имам пълномащабно😁😁😁😁 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
angelbangel 13 #127 Отговорено събота в 18:55 Позаровихме ги леко 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
stoychev2002 20 #128 Отговорено вчера в 08:49 1 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове