Г.Писаров 157 #41 Отговорено 5 Декември, 2022 (Редактирано) Не е практично да слагаш пура - дали е седан или комби - пречи много. Аз съм с комби. На мястото на резервната гума. Бутилката ми е 37 л. С този размер си ми остават всички кори в багажника. Иначе може да се се събере до 52 л. мисля. Но не съм 100 % сигурен. Да няма да имаш резервна гума или ще я търкаляш в багажника. Аз я махнах. Имам крик, ключ, комплект с фитили. Помпа. Също така и имам карта на СБА за пътна помощ и от каското имам пътна помощ. Така, че резервната гума не я влача. Поне за пътуване в България. В чужбина не съм излизал още с колата и не съм го мислил Редактирано 5 Декември, 2022 от Г.Писаров Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ruil4o 54 #42 Отговорено 15 Декември, 2022 Да ви споделя една пернишка Хонда на добра цена-> https://www.cars.bg/offer/637bbd68a16a6f6b480ac4d2 Някой гледал ли я? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Tablanet 11 #43 Отговорено 16 Декември, 2022 Преди 17 часа, ruil4o написа: Да ви споделя една пернишка Хонда на добра цена- Ако беше толкова добра цената нямаше да се продава вече повече от месец, да не кажа два. Иначе много добре изглежда, спор няма. Дано ако някой е ходил да я гледа сподели мнение. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ivan_Ch 315 #44 Отговорено 16 Декември, 2022 Аз бих обърнал специално внимание на автомата как работи. С теглич е, което предполага, че първия собственик я е ползвал да тегли. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Tablanet 11 #45 Отговорено 16 Януари, 2023 Колеги, някой гледал ли е тази? Спрямо цената си изглежда много добре и очаквах за 2-3 дена да изчезне. Предвид пловдивските номера предполагам отскоро е в София, та може някой от собствениците да си я разпознае ако е тук. Какво мислите вие? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
psp 276 27 #46 Отговорено 17 Януари, 2023 Изглежда добре на снимките. Не е снимана шофьорската седалка. Други минуси на снимки няма... 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
jivetz 11 #47 Отговорено 15 Септември, 2023 Да използвам темата...Някой ходил ли е да ги гледа и какво ви е мнението,кой си заслужава повече.. според вас.. https://m.mobile.bg/details/11686933983191273 https://m.mobile.bg/details/11685872209870755 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ruil4o 54 #48 Отговорено 16 Септември, 2023 (Редактирано) Едната вече е продадена, италианката! Другата ми изглежда по-зле. Интересно ми е защо търсите дизел? Повечето тук не искат да чуят за него! Редактирано 16 Септември, 2023 от ruil4o Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
jivetz 11 #49 Отговорено 16 Септември, 2023 Да италиянката е продадена май..Ами аз карам дизел,и съм доволен, един колектор изпускателен съм сменил само, другото не го броя защото е консуматив..Един приятел си търси..Какво й има на пловдивската? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ivan_pop 64 #50 Отговорено 2 Ноември, 2023 Влязла ми е една муха в главата и май ще сменям колата.Сегашната от профила си ми върши работа, ама искам Японец.Колебанията са/бяха между Авенсис и Акорд.Май Хонда по ме кефи.Въпроса ми е за този Акорд.Коя генерация е този Акорд и от снимките и инфото добра кола ли е?Ще се кара на газ.Бюджета е 15К ама колкото по-надолу, по-добре.Всички мнения ще са ми от полза. https://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?act=4&adv=11698864020178453&slink=uaw2m0 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 5942 #51 Отговорено 2 Ноември, 2023 7-ма ген. - фейслифт. Изглежда добре. Другото, на място. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Robben 85 #52 Отговорено 2 Ноември, 2023 Изглежда добре, но 13 бона, без навигация и подгрев… Ако ще слагаш газ, няма да те оправят 15. Газ- 1.5 к. Регистрация и обслужване- масло, филтри, масла спирачна течност, хидравлика и скоростна кутия, пистов ремък, реглаж на клапани и свещи- около 800лв. Тва за мен са задължителни неща за кола нов внос. Като идеш да я гледаш задължително виж полуоските и дали тампоните са скъсани и пръта отдолу е изтънял. Ако е така- 500лв за автърмаркет, иначе рискуваш репатрак. Педала на съединителя ако скърца- не се плаши, почти всички са така. Пръскаш с вд40 или мажеш със силиконова грес и така до следващия месец. Ако ли не- нова горна помпа, но и тя ще се разскърца Горе долу е това, колата иначе е хубава и все още актуална, нищо общо с грозния Авенсис. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ivan_pop 64 #53 Отговорено 2 Ноември, 2023 преди 16 минути, Robben написа: задължително виж полуоските и дали тампоните са скъсани и пръта отдолу е изтънял Кои тампони да гледам и кой прът?Да не е маншони на полуоските? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Robben 85 #54 Отговорено 2 Ноември, 2023 Между вътрешното и външното каре на полуоската има тампон. Гледаш дали не е закъсан и дали пръта на полуоската не е изтънял под него. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Г.Писаров 157 #55 Отговорено 2 Ноември, 2023 Единственото което мога да кажа относно дилемата Акорд - Авенсис, познат с Авенсис, който возих в Акорда, каза че Авенсиса вози по - комфортно. 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Krasi-mir 1549 #56 Отговорено 2 Ноември, 2023 (Редактирано) Само за протокола: Тия дни ще станат 3 г. откакто съпругата ми е притежател на Акорд 7, '07-ма. Преди него 2 г. караше Авенсис '03-та. Тааа ... двете коли са "на кантар", дето се вика. Акорда е Екзекютив. Тойотата не знам, как се води нивото, но единствената разлика беше липсата на кожен салон. Преди 3 часа, Robben написа: грозния Авенсис За мен лично, единственото грозно нещо в колата са фаровете и стоповете. Преди 2 часа, Г.Писаров написа: Авенсиса вози по - комфортно Напълно съгласен. Окачването е една идея по-меко и седалката ми беше по-комфортна. Тойотата беше 1.8 (1ZZ-FE), автоматик. Буквално я свалихме от рапатрака на път за скрапа. Беше на 205000 мили. Имаше дребни неща за отстраняване, за да се "вкара в пътя" ииии ... както разбрах впоследствие, прословутата "детска болест" на този двг - горене на масло. На 1 резервоар бензин гореше 1л масло. Понеже колата не беше дългосрочен проект, горенето на масло го разреших с 25-литрова туба в гаража . Въпреки това, двг беше много приятен за каране. Добра динамика (в ръчен режим) и изключително нисък разход на гориво като за 120 коньов, 4-степенен автоматик. Настоящия Акорд на съпругата ми е дизел, за разлика от този в тук коментираната обява. Нямам представа, що за кола е бензинов Акорд 7 и не мога да коментирам. Обаче, края на месеца стават 9г. откакто карам Хонда с К20 двг. Колата е на 180000 мили, от които 100К са мои. Засега нямам никакви оплаквания от двигателя, а и от колата като цяло. п.п. @ivan_pop , ако избереш Акорд, горещо препоръчвам автоматик. Редактирано 2 Ноември, 2023 от Krasi-mir Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ivan_pop 64 #57 Отговорено 3 Ноември, 2023 Преди 10 часа, Robben написа: Изглежда добре, но 13 бона, без навигация и подгрев… Каква е нормалната цена? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Robben 85 #58 Отговорено 3 Ноември, 2023 (Редактирано) Пазара определя цената. За едни може да е нормална, за други не. Тая кола с регистрация, газ и обслужване отива на 15к, в добрия вариант , ако не излезе нещо допълнително. За мен са много пари за 15 годишна кола. Просто е такъв пазара в момента и цените са доста нагоре. Преди две седмици приятел продаде същия акорд, поддържан и обслужван безкомпромисно ,с перфектно купе и мотор, с газ, за 11к. Редактирано 3 Ноември, 2023 от Robben Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове