Krasi-mir 1465 #41 Posted August 28, 2022 (edited) Между другото ... Не съм карал мотоциклет от 25г. Преди това 7г карах активно от сняг до сняг. Не съм имал личен, но имах зачислен служебен MZ ATZ 250, оборудван полицейски. Беше от последните, със отделно мазане на двг. Ползвах го само аз, като личен. Имам желание, но още се боря за разрешение, да си купя мотор. Като видя скутера, половинката вика "Това ще мога ли да го карам и аз?". Тааа, може и да получа зелена светлина за истински мотор. Фен съм на круизърите и моторът ще е Honda Deauville, или Pan European. Прехласвам се и по Africa Twin, ама още не съм сядал на такъв и не знам, как ще ми дойде височината. Не съм много отрастен. Edited August 28, 2022 by Krasi-mir 1 Share this post Link to post Share on other sites
nakata 175 #42 Posted August 29, 2022 (edited) Ако идваш някой път в Пловдив ще ти дам едно кръкче с Девила NT700. Edited August 29, 2022 by nakata 1 Share this post Link to post Share on other sites
Krasi-mir 1465 #43 Posted August 29, 2022 С удоволствие! Благодаря. Share this post Link to post Share on other sites
simo vtecman 118 #44 Posted August 29, 2022 Може да погледнеш и vfr crossrunner, доста интересен модел. Share this post Link to post Share on other sites
petko_z 121 #45 Posted August 30, 2022 Ооохх.. как ме е яд че си продадох crossrunner-a.. Няма такъв кеф да караш V4 с достатъчно сила между краката си.. И VFR съм карал доста (на приятел).. Стойката е малко по полегнала, т.е. малко по-спортна.. иначе са супер и двата.. Сега карам Triumph Tiger 1050cc.. Верно по-висок и по-подходящ за моя ръст.. По-мощен е, но го няма кефа от тягата и звука на V4-ката.. Нищо.. някой ден пак ще се срещнем Share this post Link to post Share on other sites
simo vtecman 118 #46 Posted August 30, 2022 (edited) Аз искам да сменя моят z750 с vfr 800fi . Не е лошо Кавазакито, но и аз искам да пробвам v4 vtec. Edited August 30, 2022 by simo vtecman Share this post Link to post Share on other sites
Krasi-mir 1465 #47 Posted September 4, 2022 (edited) Така, имам нужда от малко помощ. Aprilia SR 125 Motard, 2016-a г. Работата със скутера стигна до купуване на нов карбуратор. Бързо търсене в UK не помогна. Проблемът е, че не мога да намеря карбуратор с TPS, какъвто е моя. Другият проблем е, че не разбираме (аз и моя майстор) много от материята. Например - гледаме подходящ карбуратор, който обаче на мястото на TPS има метална тапа. Въпросът е, че не знаем, какво има под тапата, т.е. "Е ли възможно да монтираме там TPS-а от моя карб?!". Иии, тетака. Помагайте, моля. Ако пък случайно предложите карб, или от къде да го купя, ще е супер. Блягодаря. Edited September 4, 2022 by Krasi-mir Share this post Link to post Share on other sites
Krasi-mir 1465 #48 Posted September 4, 2022 Намерих карбуратор, йеееее! 2 Share this post Link to post Share on other sites
scyberboy 141 #49 Posted April 25 Аз пък, след 7 години пауза се завръщам 2008 CBF 600 S ABS (стария беше 1:1, но 2004) 6 1 Share this post Link to post Share on other sites
ceco_accord 4803 #50 Posted April 25 (edited) Бравос, честито и безаварийно! Щях да кажа и "вятър в косите"... но ... това се кара със шлем. Edited April 25 by ceco_accord 1 Share this post Link to post Share on other sites
Krasi-mir 1465 #51 Posted April 25 Вече сме роуд лигъл, както викат местните. Застраховка, пътен данък, ГТП ... Само да спре дъжда и температурата да мине над 10°С. Share this post Link to post Share on other sites
petko_z 121 #52 Posted September 17 След Crossrunner-a и след година прекъсване е време да се завърнем към любимата марка.. Honda VFR1200XD Crosstourer.. 1200cc.. V4... DCT.. 4 1 Share this post Link to post Share on other sites