ceco_accord 5937 #6001 Отговорено 25 Февруари, 2022 "Бях в София и с един приятел се возихме в такси. Когато слязохме, приятелят ми каза на шофьора: — Много ви благодаря. Карахте прекрасно. За секунда таксиметровият шофьор се стъписа, а после каза: — Ти да не си бъзикаш, а? — Не, човече, не се шегувам. Възхищавам се на самообладанието ви в натовареното движение. — Аха — каза шофьорът и потегли. — Какво ти става? — попитах аз. — Опитвам се да върна доброто отношение в София —каза приятелят ми. — Това е единственото нещо, което да накара всички да се замислят. — Как с един човек ще се оправят всички? — Не става дума само за един. Таксиджията сега се накефи. Днес той ще има двадесетина пътника. Той ще се държи добре с тях, защото подсъзнателно помни, че някой се е отнесъл добре с него. Клиентите му ще са по-любезни с колегите или служителите си, с други продавачи, че дори със собствените си семейства. За ден добрината може да достигне и до 1 000 души. Това си е супер, нали? — Само, че ти си зависим от таксиметровия шофьор —той трябва да предаде добрината на другите. — Виж, — каза приятелят ми, —системата не е защитена срещу глупаци. Така, че днес е нужно да съм добър с поне десет човека. Ако от десет, поне трима станат усмихнати и добри, тогава все едно се предава доброто на три хиляди. Ден след ден, капка по капка – вир става… — На думи звучи добре — съгласих се аз, — но не съм убеден, че на практика действа. — Ако не стане – какво си загубил? Аз се чувствам прекрасно, казвайки на човека, че шофира добре. Неговият бакшиш бяха добрите думи. Ако днес не е станало - утре пак се пробва и все един ще се окаже щастлив и усмихнат. — Ти не си добре. — Направено е изследване и се оказва, че онова, което липсва на всички е отношението - никой не казва на никого каква чудесна работа върши. Никой не е благодарен на никого. Стигаме дотам, че не сме благодарни и затова, че съществуваме… — Но те не работят добре. И не съществуват – вегетират. — Все е нужно да се почне от някъде – защо да не е от мен? Защо да не чуят добра дума? Минахме покрай един строеж и видяхме няколко работници, които хапваха на крак. Приятелят ми спря. — Готина сграда. Трудно ли се строи. Работниците го погледнаха подозрително. — Кога ще я завършите? — По план - през юни — изръмжа единият. — Вероятно сте горди, че правите такива неща? И без да дочакаме отговор, продължихме нататък. Тогава подхвърлих: — Странен екземпляр си. — Защо? Когато строителите смелят думите ми, ще им стане приятно. И все някой ще има полза от тяхното щастие. — Една птичка пролет не прави. Не можеш да вършиш това сам. Сам срещу всички. — Ако съм доволен от това, какво ти пука. Не е лесно да накараш хората да станат добри, но ако се включат и други, ще стане по-лесно... — Що направи път на тази жена — гледай я каква дрипла е…. — Може, Но ако е учителка, днес класът й ще е доволен и за децата денят ще е прекрасен… Замислих се. Дали пък тоя лудия не е нормален? Докато разсъждавах, несъзнателно се усмихнах и помахах на малко детенце, което ме наблюдаваш с любопитство… Денят изведнъж стана различен…" от нета 3 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
birev 154 #6002 Отговорено 28 Февруари, 2022 Излизат от комуна вече излекувани - пияница, пушач и гей… Казано им е, че ако се върнат към старите си пороци ще умрат. Още с излизането пияницата видял кръчма и се забил в нея (умрял)… Продължили другите двама. Пушачът видял цигара на земята и гея му казал: - Ако се наведеш и двамата умираме! 5 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Plamen-CRV 600 #6003 Отговорено 3 Март, 2022 Мазето ми още е пълно с тоалетна хартия ... а трябва и тубите с бензин да сложа. 3 1 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 5937 #6004 Отговорено 5 Март, 2022 Кво да кажат тея дето изляха зелето, за да напълнят бидоните. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
birev 154 #6005 Отговорено 5 Март, 2022 (Редактирано) Умиращ перничанин моли жена си да го зарови с голфа: - Ама как! - Те така ! - Ама що?! - Що нема дупка, от коя да не съм излезнал с тоя голф! Редактирано 5 Март, 2022 от birev 3 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
bullyboybg 11 #6006 Отговорено 6 Март, 2022 Нещо актуално..Изпратено от моят SM-A528B с помощта на Tapatalk 3 1 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
birev 154 #6007 Отговорено 6 Март, 2022 и пак нещо актуално: интерпретация на американец във фейсбук на сегашната ситуация: 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
birev 154 #6008 Отговорено 6 Март, 2022 Бирата е божествена напитка! Доставя ти удоволствие и когато влиза, и когато излиза. 2 4 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
birev 154 #6009 Отговорено 8 Март, 2022 Запасите от тоалетната хартия взеха да привършват, и понеже налях двата бидона, които ползвам за зеле, ама го изхвърлих, че да налея нафта и бендзин миналата седмица си викам: Еее берекет, тази седмица е по спокойно и няма се редя на опашки за нещо, щото една жена на пазара била казала!" Обаче не! Телефона звънни и жената: Бегай, олиото свърши! Отивам аз в магазина да се бия с пенциите и се доредих да взема и аз от скъпоценната течност, ама пазарската ми количка взе да се свива ли,свива: https://www.facebook.com/1432164392/posts/10227871983691637/?d=n Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 5937 #6010 Отговорено 8 Март, 2022 8-момартенско: Любов е когато на прибиране вкъщи и кажеш - Мила, паркирането ти се получава чудесно (и сриташ под колата стъклата от строшения заден стоп), надявайки се довечера да ти "върне" жеста сладострастно. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Plamen-CRV 600 #6011 Отговорено 8 Март, 2022 07.03. - вечерта преди 8-ми март! Звъня и търся скъп ресторант, в който да заведа моята половинка утре! - Добър вечер. - ОМВ, здравейте! С какво можем да бъдем полезни? Зачудих се, но викам ай това ще е... - Искам да запазя маса за двама, за утре вечер? - До коя колонка искате да Ви настаним? Дизел? Супер Дизел? Бензин? Супер бензин или газ? Имаме и една маса до битова газ? При което отговарям: - Няма значение, най-скъпата? Един път се живее. - Добре. Пакетът включва бутилка Калиакра, краставица за дамата- ненарязна разбира се... - А за мен? - питам аз - А за Вас! Един бърз кредит! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Митко Йотов 1227 #6012 Отговорено 9 Март, 2022 Казваш ще натисне ядреното копче, това някъде може и да мине но на повечето места не. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
jt26 51 #6013 Отговорено 11 Март, 2022 Какво цвете подарява Едип на майка си за 8 март? - Мушкато! 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Plamen-CRV 600 #6014 Отговорено 11 Март, 2022 Китай, официално заяви, че GUCCI, ARMANI, DIOR, LOUIS VUITTON, DOLCE & GABBANA, VERSACE и други марки, остават на руският пазар! 1 5 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 5937 #6015 Отговорено 11 Март, 2022 2 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Митко Йотов 1227 #6016 Отговорено 11 Март, 2022 Българи попитали радио „Ереван" : Кога ще бъдем по добре в България? Оттам им отговорили: Вече бяхте! 2 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 5937 #6017 Отговорено 12 Март, 2022 -Тате, защо няма жени футболни коментатори? -Защото говорят по-бързо отколкото тичат футболистите. 6 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mysticchannel33 93 #6018 Отговорено 12 Март, 2022 Ало, вие ли се борите с алкохолизма? - Не, ние вече се предадохме! 4 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mysticchannel33 93 #6019 Отговорено 12 Март, 2022 – Не Ви ли е срам, на стари години да откраднете смартфон?! – Господин съдия, на млади години нямаше! 5 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mysticchannel33 93 #6020 Отговорено 14 Март, 2022 Ако България някога е домакин на Олимпиада, огънят ще бъде запален под казан за ракия! 3 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Plamen-CRV 600 #6021 Отговорено 15 Март, 2022 Майка сготвила зайче. Децата много харесали месото и попитали какво е. Бащата почнал да шикалкави и подел тактично. -Спомнете си, как ми вика майка ви понякога. Тогава едното дете извикало на другото. -Не яж! Това е задник! 6 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 5937 #6022 Отговорено 17 Март, 2022 - Ти да не би да ми изневеряваш? - Жено, нямам такива намерения и си подбирай думите! Просто провеждам кратка спец операция чрез, нахлуване в чужда територия. 4 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ИцоД 170 #6023 Отговорено 17 Март, 2022 1 4 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 5937 #6024 Отговорено 17 Март, 2022 Гатанка за лека нощ: Виц ли е, или прокоба, "видов ден", "по късна доба"? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Plamen-CRV 600 #6025 Отговорено 18 Март, 2022 Заради този 'видов ден" не разбрах коя остана без гащи в снощния епизод на "Ергенът" 1 3 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 5937 #6026 Отговорено 18 Март, 2022 Не знаех че дават стриптийз по това, но снощи (а и в следващите дни), мнозина зависими, ще си "дерат ризите" по ТВ и соц. медиите. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Plamen-CRV 600 #6027 Отговорено 18 Март, 2022 - Мамо, днес в училище учихме как се правят експлозиви. - Браво, сине, а утре какво ще учите в училище? - Кое училище? 4 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 5937 #6028 Отговорено 18 Март, 2022 Преди 21 часа, ceco_accord написа: Гатанка за лека нощ А? Еее... Ооооо! Ъ. И? Ууууу........ Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Plamen-CRV 600 #6029 Отговорено 21 Март, 2022 Някак си фразата "Тази година ще избухваме на нашето черноморие", изведнъж придоби друг смисъл... 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 5937 #6030 Отговорено 21 Март, 2022 Off Topic Не дърпай дявола за опашатите ракети, че ще видим морето през крив Макрон. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
birev 154 #6031 Отговорено 21 Март, 2022 (Редактирано) Байдън и Путин решили да си разменят секретарките в знак на добра воля. След месец американката пише на Байдън: -Всичко е ок, ама Президента ме кара всеки ден да идвам на работа с по дълга пола със сантиметър и се боя, че скоро няма да и се виждат хубавите крака! Руската секретарка и тя писала на Путин: -Владиир Владимирович, всичко върви по план, ама Американския президент всеки ден ме кара да идвам на работа със сантиметър по къса пола! Боя, се че след седмица ще започнат да ми се виждат кобура и мъдите! Чакaм инструкции! Редактирано 21 Март, 2022 от birev 1 6 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 5937 #6032 Отговорено 23 Март, 2022 Дядо и внук: - Дедо, верно ли през тоя соц се чакало много за нова кола? - Вярно, така си беше. - Ее, сега сме по-добре. - Ами да, има ги навсякъде. Утре иди си купи. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 5937 #6033 Отговорено 24 Март, 2022 Москва, лето 2022-ро, централата на "Газпром", кабинета на Директора "външни доставки". - Ало, здравейте господин Семенов, на телефона е директорът на "източни операции" на Дойче банк. - Здравейте, хер Мюлер, как дела? - Данке гуд, бих искал да обсъдим плащането по газовите доставки към немските компании за второто полугодие. - С удоволствие хер Мюлер, дължите ни 250 милиарда рубли. - Така е г-н Семенов, това са 1 милиард Евро!? - Съжалявам хер Мюлер вече не оперираме с Евро. - Виждате ли г-н Семенов, в търговските банки на Германия има само около 50 милиарда рубли. - Разбирам Ви хер Мюлер, ще Ви дам контакти на наши банки, които с удоволствие ще Ви продадат необходимите 200 милиарда рубли. - Радвам се, че се разбрахме г-н Семенов, това са около 800 милиона Евро!? - Боя се, че малко грешите хер Мюлер, за 200 милиарда рубли нашите банки ще Ви вземат над 120 милиарда Евро! - Какво говорите г-н Семенов, вижте курса на борсите в Ню Йорк, Лондон, Токио! - Чудесно, тогава си осигурете рублите от Ню Йорк, от Лондон и Токио, хер Мюлер. - Но там също нямат такъв масив!? - Можете да се обърнете към Пекин, Шанхай или Ханой, хер Мюлер! - Вече опитахме, но те ни насочиха към Русия! - Ну знаете хер Мюлер надоели мне. Както е модерно напоследък да се казва в разни ТВ студия из ЕС - "идите на х.й" с вашими Евро и доларами! 1 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 5937 #6034 Отговорено 25 Март, 2022 https://www.facebook.com/100017538546405/videos/380340366982928 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Plamen-CRV 600 #6035 Отговорено 25 Март, 2022 За тези без Фейс дувар 3 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Plamen-CRV 600 #6036 Отговорено 29 Март, 2022 - С какво мога да Ви помогна, господине? - Трябва ми подарък за 8-ми март. - Да разбирам, че търсите нещо по-скъпо? - Защо така решихте ? - Днес е 28-ми ... 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
darius 918 #6037 Отговорено 30 Март, 2022 Жена към съпругът си: - Ясно е че не искаш да се сдобрим, Но може ли да правим секс, като врагове? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 5937 #6038 Отговорено 8 Април, 2022 Изписват един мъж от лудницата. Лекуващият лекар е на "седмото небе" от радост: - Браво! Много се радвам за Вас! Вие сте един светъл лъч надежда, че с търпение лудостта се лекува! БРАВО! ГОРДЕЯ СЕ С ВАС! Пациентът обаче тъжен, хич не споделя ентусиазма на доктора. Изведнъж лекарят се усеща и леко притеснен се обръща към вече бившия пациент: - Но защо сте така посърнал?! Нещо не е наред ли?! - Е, на какво да се радвам, бе докторе?! Дойдох тук като НАПОЛЕОН! Имах цел, стремежи, енергия, почти бях покорил Света! А сега... Сега съм НИКОЙ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Митко Йотов 1227 #6039 Отговорено 9 Април, 2022 Петък вечер. Северозападът. Катаджия спира пустиняк. - Пил ли си? - Не, нито капка! - Що бе, какво се е случило? 5 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
jt26 51 #6040 Отговорено 11 Април, 2022 - Нали каза, че ще получа оргазъм, бе!?! - Нали го получи, що го изплю, ма??? 1 5 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове