darius 918 #4561 Отговорено 3 Април, 2018 Като гледам пълните фитнес зали и празните книжарници стигам до извода, че в БГ е по-срамно да си дебел, отколкото прост! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
darius 918 #4562 Отговорено 3 Април, 2018 В осми клас някъде из София учтителката по Български и литература задава заглавие на есе на тема, "Какъв искаш да станеш, като пораснеш"? Лоренцо става веднага и нарежда: -Ще стана милионер, ще си купя апартамент в Париж, къща в Сен Тропе, ще пътувам из Европа, САЩ и целият свят. Ще си взема една яка кучка, ще я возя в Ламборджини, ще я чукам три пъти на ден и ще имам безлимитна кредитна карта! Госпожата възмутена, но хладнокръвна, се обръща към другите в класа. -А ти, Дебора? -Аз искам да стана кучката на Леонардо госпожо!!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
docev 449 #4563 Отговорено 3 Април, 2018 Проблемът е , че Леонардо не е казал какъв ще стане и не знаем нищо за него. ;-) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
darius 918 #4564 Отговорено 13 Април, 2018 Много просто Досев, Дебора бърка името на Лоренцо с Леонардо, а имената са на ученици в Българско Училище! Анадън му? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Honda_Z 1482 #4565 Отговорено 14 Април, 2018 Децата често си мислят такива неща. Все си спомням, когато по френски бяхме писали съчинения кой какъв иска да стане, как част от текста на една съученичка, който тя чете беше: "Mon mari sera riche et aura une banque". Това към 1996г някъде. После след близо 10 години учене във Франция и Европа се върна в България, омъжена е за психолог и постоянно се занимава със социални каузи в родния ни град. Та, преекспонират се нещата. И за да не съм оф: Момче към чичо си: - Чичо, чичо, от чекии правят ли се мускули? - Не знам, но продължавай, скоро ще свърша. 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 5936 #4566 Отговорено 15 Април, 2018 Еее, това е гадно бре. И аз да не съм оф, макар че не е виц и не е днешен, но ... - Те камара политици се разхождат на свобода, а вие за някакви 2-ма 3-ма избягали затворници правите олелия. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 5936 #4567 Отговорено 16 Април, 2018 - Тате, какво представлява светулката? - Муха на "аварийки". 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 5936 #4568 Отговорено 17 Април, 2018 - Абе Хасане, ти като не можеш да се грижиш за толкова много деца, защо си ги направил? - Щот мноу ми аресва технологията бате. 3 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Nikky 38 #4569 Отговорено 17 Април, 2018 - За да събудя интереса към музиката купих на детето си цигулка, но нищо не излезе. - И при мен стана така, когато купих куфар на тъщата. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
birev 154 #4570 Отговорено 19 Април, 2018 Вървяло си Зайчето един ден в гората. Не щеш ли го срещнал Вълка. -А Зайо, ти к'во правиш тука? - Ми нищо бе Вълчо, разхождам си се? -Така ли, я ела тука! Дръпнал го в храстите и го опънал. Това се повторило и на следващия и последващия ден. Зайчето отишло при Лъва да се оплаква: -Лъвчо, така и така, така и така, Вълчо всеки ден ме опъва. -Аааа, не може така! - ревнал Лъва. - Веднага Вълка при мен! Дошъл Вълка. -Вярно ли е това, което казва Заека? -попитал го Лъва. - Вярно е! - казал Вълка. - Не може така всеки ден, ще го опъваш веднъж седмично! - отсякъл Лъва. - Добре! - съгласил се Вълка. На другия ден Зайчето пак си се разхождало в гората. Срещнал го пак Вълка. -А, Зайо ти к'во правиш тука? - Ми нищо бе Вълчо, разхождам си се? -Така ли, я ела тука! - Ама, Лъва нали каза само веднъж седмично! - задърпало се Зайчето. -Ами днес е за тази седмица, бе Зайо! - казал Вълка, дръпнал го в храстите и го опънал. На другия ден Зайчето се разхожда вече доволно в гората. Срещнал го пак Вълка. -А, Зайо ти к'во правиш тука? - Ми нищо бе Вълчо, разхождам си се? -Така ли, я ела тука! - Ама, Лъва нали каза само веднъж седмично! - задърпало се Зайчето. -Ами днес е за следващата седмица, бе Зайо! - казал Вълка, дръпнал го в храстите и го опънал. Това се повторило и на следващия и последващия ден. Зайчето отишло при Лъва да се оплаква: -Лъвчо, Вълчо всеки ден пак ме опъва. Днес за тази седмица, утре за другата, вече сме два месеца напред. - Ами води си записки , бе Зайо! - казал му Лъва. - Добре!- съгласило се Зайчето. Минало месец - два, Лъва тръгнал гордо да се разходи из гората. Изведнъж пред него Зайчето. -А Зайо, какво става, как са при теб нещата? - попитал Лъва. -Ми няма промяна, всеки ден си ме ебат, пък аз обърках документацията... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 5936 #4571 Отговорено 23 Април, 2018 Мъж в командировка получава СМС: Информираме ви че вашето съпружеско задължение бе успешно погасено на 2 транша. 1 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
hristoiliev 0 #4572 Отговорено 1 Май, 2018 Един футболен отбор играл ужасно и загубил катастрофално мача. След края на мача треньорът ги подхваща в съблекалнята: - Всичко знам! Снощи сте се напили като свине! Кой организира запоя? Тишина... - Пак питам - кой предложи да се напиете? Пак тишина. - Добре, ще поставя въпроса по друг начин - кой пръв каза "и сега к'во"? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
hino 5 #4573 Отговорено 1 Май, 2018 Маниак нахлува в автобус и заплашва: - Всички ще ви изнасиля! Една девойка се примолила: - Моля Ви, поне възрастните пожалете! А една баба възмутено се обадила: - Бъди мъж! Казал си всички, да бъдат всички! 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
hondacivic5 8 #4574 Отговорено 2 Май, 2018 След бурна нощ младеж и девойка разговарят: - Зайо? - Да, мечо? - Ще направиш ли кафенце, сърчице мое? - Разбира се, злато. - Знаеш ли, къде стои, пиле? - Естествено, съкровище! В този момент и двамата се втренчват един в друг: - И ти не се сещаш как се казвам, нали?! 1 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
DAN_DAN 332 #4575 Отговорено 4 Май, 2018 На пресконференция, Ким Чен Ун обяви, че Северна Корея ще приземи човек на слънцето до 10 години. Един журналист от последния ред се провикна: Но как така, температурата на повърхността на слънцето е хиляди градуси по Целзий. Никой не може да го доближи дори на 10 милиона километра. Публиката в залата беше шокирана от наглото предизвикателство на репортера към Вожда и изпадна в дълбоко мълчание. Но вместо да арестуват "наглеца", Ким помисли малко и отговори: "Ще се приземим през нощта". И всички Северно Корейци които в това време гледаха телевизия избухнаха в бурни аплодисменти. В същото време във Вашингтон Доналд Тръмп и екипът му също гледаха пресконференцията по телевизията. Когато чу какво казва Ким, Тръмп се присмя: "Какъв идиот всички знаят, че през нощта няма слънце". Антуража му избухна в бурни аплодисменти. 5 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
hondacivic5 8 #4576 Отговорено 4 Май, 2018 Нещо по-различно - А бе, чудя се днес... през зимата BMW-то спада ли към категория "недвижимо имущество" за застраховката? 2 1 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 5936 #4577 Отговорено 5 Май, 2018 Относно горното. Щеката за масло при баварците има двойна функция. Зиме с нея се мери и нивото на снега. Ако е наваляло до минимума, може да се кара, обаче ако доближава максимума, вече е непрепоръчително. 4 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
hondacivic5 8 #4578 Отговорено 5 Май, 2018 Преди 9 часа, ceco_accord написа: Относно горното. Щеката за масло при баварците има двойна функция. Зиме с нея се мери и нивото на снега. Ако е наваляло до минимума, може да се кара, обаче ако доближава максимума, вече е непрепоръчително. хаххаахаха това ме изкефи! 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 5936 #4579 Отговорено 6 Май, 2018 Младеж и девойка лежат по гръб на тревата. - Гоше, виждаш ли онези 2 близки една до друга ярки звезди? - Аха. - Това сме аз и ти (и се притиска до него в "очакване" на ... ). Прелетял падащ метеорит. - Станке, виде ли таа звездъ, де мина? - Да Гоше. - Тава съм язе, на маторя! Аре чао. 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 5936 #4580 Отговорено 6 Май, 2018 -Защо на ураганите дават женски имена? -Защото прииждат горещи и влажни... ... и отминават, отнасяйки къщи и коли. 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
sashokolev 14 #4581 Отговорено 10 Май, 2018 Стажант строител се опитва да забие гвоздей, но наобратно, с главата напред. Минава бригадирът: - Как е, младеж? - Не мога да забия гвоздея. - Това младите сте много загубени...Не виждаш ли, че си взел гвоздей за отсрещната стена! 1 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
DAN_DAN 332 #4582 Отговорено 11 Май, 2018 Винаги когато се прибирам у дома след работа първо проверявам статуса на жена ми в социалните мрежи. Ако пише омъжена, се прибирам с кеф и знам, че всичко ще е ОК. Ако пише разведена, знам, че ме очаква скандал. А ако пише вдовица, направо оставам да спя в офиса. 1 1 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
darius 918 #4583 Отговорено 11 Май, 2018 Обява: Купих на детето iPhone 10, но на втория ден то го изпусна и му напука дисплея. Моля, който го иска, да ми пише! На пет години е, сладко, сговорчиво и си мие зъбите само.......... 2 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
DAN_DAN 332 #4584 Отговорено 12 Май, 2018 В Националния Статистически Институт направили изследване на теглото на фолкпевиците в България. Резултатите са както следва: Средно тегло на фолкпевица - 60.00 кг. Средно тегло на фолкпевица + грим - 65.00 кг. Средно тегло на фолкпевица + грим + дрехи - 65.10 кг. 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 5936 #4585 Отговорено 14 Май, 2018 - Тате, какво е вегетарианец? - Староиндианска дума за некадърен ловец. 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
DAN_DAN 332 #4586 Отговорено 25 Май, 2018 А... ЕДНО... време какви мобилни оператори имаше. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
burkov 1 #4587 Отговорено 26 Май, 2018 Три часа през нощта. Добрата фея получава SMS: - Забравих за полунощ. В тиквата съм заедно с мишките. Чоплим семки. 1 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
DAN_DAN 332 #4588 Отговорено 31 Май, 2018 Попитали Радио Ереван как се доят овце. От там отговорили: Просто пускате последния модел iphone на пазара и овцете сами започват да се доят. 4 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
DAN_DAN 332 #4589 Отговорено 4 Юни, 2018 След като разбрали, че бързият влак от София до Бургас пътува 8 часа, Китайците били впечатлени от размерите на България. 1 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 5936 #4590 Отговорено 5 Юни, 2018 Ревнива жена към мъжа си: - Коя е тая Аларма, и защо ти звъни в 6 сутринта? 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
DAN_DAN 332 #4591 Отговорено 5 Юни, 2018 2034 г. Действа четвъртият актуализиран GDPR: Тя упражнява правото си да бъде забравена и Той трябва да се подложи на процедура за избирателно изтриване на паметта, за да не може повече да си я спомня без дрехи. Педофил успява да се оневини, твърдейки, че не е имал законово основание да обработва информация за възрастта на жертвата си. И т.н. и т.н. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
DAN_DAN 332 #4592 Отговорено 8 Юни, 2018 Жена и ръжда тръгнат ли, нямат спиране. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kalintry 195 #4593 Отговорено 10 Юни, 2018 Про моцията на Лук0йл: Заредете ПЪЛЕН резервоар и ние ще ви долеем ПЕТ литра безплатно! 1 1 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
birev 154 #4594 Отговорено 13 Юни, 2018 Из форум: "БГ Мама": - Мили мами, моля помагайте! Ще ходим на излет на едни поляни, но там имало много кърлежи. Ние имаме куче, на което сме купили верижка против кърлежи. Ако я сложа на детето дали ще има ефект?!" 3 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
DAN_DAN 332 #4595 Отговорено 14 Юни, 2018 Днес се открива световното първенство по футбол. В тази връзка от Националния Статистически Институт излязаха с информация, че Националния отбор по футбол. Не е получавал гол в собствената си врата на световно първенство вече цели 21 години. 1 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
darius 918 #4596 Отговорено 18 Юни, 2018 Вчера влизам в един бар на центъра. Гледам, всички си говорят! Явно няма Wi Fi ! И си тръгнах!!! 1 1 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 5936 #4597 Отговорено 18 Юни, 2018 След въпрос за името му, американски полицаи жестоко пребиха китайски гражданин. "Загубих вяра в човечеството" - заяви Фак Ю от болницата. 2 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
DAN_DAN 332 #4598 Отговорено 19 Юни, 2018 Учени са открили нов физичен закон, той гласи следното: Когато жената кипне, мъжът се изпарява. 3 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 5936 #4599 Отговорено 19 Юни, 2018 Какво казва зъболекарка след страхотен секс: - Оооох, тоя не беше за вадене! 1 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Emicha 1833 #4600 Отговорено 19 Юни, 2018 Ядосана дама, излиза от автосервиз. Отвън я чака нейна приятелката и я пита: - Какво става муцка, защо си толкова нервна? - Ох, в тоя сервиз са пълни простаци! Аз питам монтьора за колата, а той ми вика, че ми е за смяна тампона! 4 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове