Jump to content

hondacivic5

Фен
  • Мнения

    4
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

8 Neutral

Относно hondacivic5

  • Ранг
    Начинаещ
  • Рожден ден 3.02.1982

Profile Information

  • Кара
    Honda Civic 5
  • Пол
    Мъжки
  • Място
    Варна

Последни посетители

908 профилни разглеждания
  1. Здравейте, предложиха ми 17ки с чисто нови летни гуми мишелин, за някакви си 500-600лв.. Момчето ми е познат и явно много е закъсал и му трябват пари и искам да се възползвам, но в момента нямам никакви пари за нови гуми или джанти, дори и да не ги изпозлвам бих искал да ги купя и да ги продам за повече после Мислих си за някакъв бърз кредит или да изтегля пари от банката.. На какво мнение сте от къде е по-добре да се изтегли кредит от банката или от някоя фирма за бързи кредити? Благодаря предварително :))
  2. Приятели, от къде си пазарите летните гуми?
  3. Момчета, не очаквах да работи така прахосмукачката.. наистина Много си е добре, дори с едно зареждане можеш около 2 пъти да си изчистиш колата, то зависи и колко бързаш де Първото впечатление, което ми направи е положително, дано и занапред да си върши работата както трябва!
  4. Ами аз рискувах и си я поръчах.. след като я получа и използвам ще ви напиша как се справя
  5. хаххаахаха това ме изкефи!
  6. Колеги, имам едно питане относно прахосмукачките за коли..надеждни ли са, вършат ли работа и дали са издръжливи? Като цяло струва ли си според вас покупка на прахосмукачка за кола? Един приятел има и много си я хвали, но така и не я показва как работи и ми стана интересно да си намеря и аз и се спрях на тази: https://4sales.bg/universalna-portativna-prakhosmukachka-za-kola-ikonomichna-s-adapter-za-220-v-2-nakrajnika-i-kontejner-za-bokluk-1617 - не е много скъпа, а и в момента е на някакво намаление.. струва ли си?
  7. За връзването не мога да помогна, но мога да изкажа мнение, че е повече от хубаво!
  8. Нещо по-различно - А бе, чудя се днес... през зимата BMW-то спада ли към категория "недвижимо имущество" за застраховката?
  9. По повод празника 3март, преди масово се продаваха тениска за празника.. Някой знае ли от къде мога да си купя?
  10. Поздравления за покупката, да ти е честито!
  11. Да ти кажа аз съм пазарувал доста от Хоум Макс и винаги съм оставал доволен от покупката. Още като влезеш в магазина и навсякъде усмихнати хора, чисто и спретнато. Лично на мен магазина ми е един от любимите, за това и му го предложих! Нека опита в крайна сметка, той търси да си закупи, а не ти..
  12. Защо пък да няма голям избор, направотив ИМА! Просто вие сте отворили 2 сайта и разглеждате там.. Разрових се и мисля, че намерих това, което търсеше: https://www.home-max.bg/velosiped-lady-26-6-skorosti/ . Ако не си ги разгледай сам, можеш да ги сортираш и по най-ниска цена и си ти: https://www.home-max.bg/search/?query=велосипед&x=0&y=0 . Само не съм сигурен дали дават гаранция към колелата, но можеш да ги попиташ :)) Успех!
×
×
  • Създай нов...