darius 928 #5201 Отговорено 26 Март, 2020 Снощи ми писна от скуката. Сложих по едно шише ракия във всяка стая. И цела нощ обикалях от бар на бар! 3 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
DanielDenev 35 #5202 Отговорено 26 Март, 2020 Топ 5 най-масовите спортни дисциплини в БГ: - Теглене на кредит. - Прескачане на вноски. - Плуване в дългове. - Бягане от поръчители. - Картово ориентиране. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6121 #5203 Отговорено 26 Март, 2020 Който твърди че един човек не може да промени света, не е ял недопечен прилеп. китайска поговорка По-подходяща ми се стори тази тема, а не другата (за мъдростите). 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
darius 928 #5204 Отговорено 26 Март, 2020 Ако се появи още някой вирус, който се лекува с алкохол, няма да издържа! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Emicha 1856 #5205 Отговорено 26 Март, 2020 Двама дядовци си говорят: - А пък на мен, не ми е ставал от 10 години . - А на мен, да чукна на дърво, само от 5 .... 4 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
darius 928 #5206 Отговорено 27 Март, 2020 Четири литра наливна бира, моля! - Носите ли някакъв съд да Ви я налеем? - Със самия съд разговаряте! 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
DanielDenev 35 #5207 Отговорено 27 Март, 2020 Два мечока заспали зимен сън в една пещера. Събудили се напролет. На първия му харесал обаче, кой знае защо, рунтавия задник на другия. И решил да опита… И на втория му харесало. Че като се почнала една любов… Час, два. И изведнъж единият замръзнал на място. Другият погледнал към входа и видял заека опулен… Първият ревнал: Дръж го, тоя е най-големият клюкар в гората, избяга ли, навсякъде са ни разбрали! Заекът, като чул и дим да го няма. Мечоците хукнали да го гонят. Стигнали до едно замръзнало езеро. Не щеш ли заекът забоксувал. Единият мечок се хвърлил след него. В този момент ледът се счупил и заекът изчезнал под водата. Мечокът светкавично бръкнал в дупката, хванал нещо и го измъкнал. И какво да види?!? В лапата си стиска видрата. А тя: Пусни ме бе, пед*раст!… 2 3 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6121 #5208 Отговорено 27 Март, 2020 Едно момче питало баща си: - Тате, какво е педер@ст? - Абе, я по-добре питай дядо си. Той добре го обяснява. Отива детето при дядо си. - Дядо, какво е педер@ст? - Виж сега, малко е сложно, затова ще ти го обясня с пример. Нали познаваш дядо ти Пенчо и дядо ти Бончо от махалата, дето са ми набори? - Да, познавам ги. - Ами, като бяхме млади, на по 17-18 години, ни изпратиха за цяло лято в планината да пасем овце. След две-три седмици на всички ни беше много гадно, защото и на тримата ни се правеше секс, а нямаше с кого. Затова една вечер седнахме, помислихме и решихме да се редуваме. Всеки от нас да е жена за по една седмица. Първата седмица на мен ми се падна да съм жена и аз цяла седмица бях жена. Втората седмица на дядо ти Пенчо му се падна да е жена и той цяла седмица беше жена. На третата седмица, като дойде ред на дядо ти Бончо да е жена, той каза, че се отказва... Ей това е педер@ст! 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kvd74 646 #5209 Отговорено 27 Март, 2020 "Стиснатите също плачат, както и бедните" . 😁 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6121 #5210 Отговорено 28 Март, 2020 3 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
DAN_DAN 393 #5211 Отговорено 29 Март, 2020 Настанаха времена в които мирисът на спирт и чесън от събеседника, вдъхват доверие, респект и уважение. 3 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
DAN_DAN 393 #5212 Отговорено 29 Март, 2020 Тя иска да я заведеш на Малдивите, в Дубай или в Доминикана! БЪДИ ПИЧ!!! ЗАВЕДИ Я В ПАРКА САМО СЕРЩУ 5000 ЛЕВА!!! (на човек). 1 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
DAN_DAN 393 #5213 Отговорено 29 Март, 2020 Покрай тая "мода" с маските, доста "крокодили" ще се задомят тази година. 1 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6121 #5214 Отговорено 29 Март, 2020 Комшийка към новия си съсед: - Ще наминеш ли довечера през къщи, да се опознаем? - Ама аз съм женен - не е редно. - Смешен си, бил женен. Женитбата е като притежанието на кола. - В какъв смисъл? - Ти кола имаш ли? - Да - една вехта Лада. - А ако ти предложат да покараш Лексус, няма ли да се съгласиш? - Разбира се! - Е, видя ли. Та ще наминеш ли довечера? - Не. Не ми трябва втора Лада. 4 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
DAN_DAN 393 #5215 Отговорено 30 Март, 2020 Кучетата са направо изумени. Всички хора се разхождат по улиците с намортник, а те са само на каишка. 3 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6121 #5216 Отговорено 31 Март, 2020 Във версия 2020 има вирус. Може ли да я махнем и инсталираме наново? 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
DAN_DAN 393 #5217 Отговорено 31 Март, 2020 Разговор между ученици: - Ти къде завърши тази година? - В БНТ-2, а ти? - Аз в БНТ-4. 3 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
JHM 1796 #5218 Отговорено 31 Март, 2020 Пролетта дойде. Днес комшията запали форда от първия път. 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6121 #5219 Отговорено 1 Април, 2020 Като гледам снега, сигурно е за да се сгрее. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6121 #5220 Отговорено 1 Април, 2020 В метрото в Ухан, момче и момиче чакали влака. Момчето на висок глас се обърнало към момичето: – Чу мин сян дух фе! Момичето замислено отговорило: – Ян чин си фан… Момчето се ядосало и извикало: – Дуа шин фу, дан фун мю, цян шун гу зен! Момичето със сълзи на очите казало: – Жин гуан чуа ше, цу ен гун шан ху! Как само внимателно четете, все едно, че разбирате китайски, клюкари такива!!! 2 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
darius 928 #5221 Отговорено 1 Април, 2020 Днес кризисният щаб съобщи, че всеки български гражданин ще получи по 2000лв помощи, до края на април! Лихвите за периода 01.04 -01.09.2020 ще бъдат 0.1%! Също така, официално потвърдиха, че СЗО обявява българската ракия за ваксина! Но само 100гр! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6121 #5222 Отговорено 1 Април, 2020 1 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Emicha 1856 #5223 Отговорено 1 Април, 2020 ВАЖНО от Кризисния щаб! При съмнения за висока температура и поради изчерпване на термометрите в аптеките, МЗ препоръчва да се поставят три сухи царевични зърна в дупето. Ако излязат пуканки, веднага се обадете на Бърза Помощ ! Забележка: Само зърна - не цели кочани ! 1 6 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
DAN_DAN 393 #5224 Отговорено 1 Април, 2020 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6121 #5225 Отговорено 2 Април, 2020 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
DAN_DAN 393 #5226 Отговорено 2 Април, 2020 (Редактирано) Един рокер продал мотора и си купил кон. Язди си го гордо по улицата и го среща друг рокер. - Кво е тва бе? - Кон. - И как се казва? - Пърпъл. - И кво ша прайш с него? - Как кво, ша му извикам ДИЙЙ ПЪРПЪЛ! Редактирано 2 Април, 2020 от DAN_DAN 1 3 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
DAN_DAN 393 #5227 Отговорено 2 Април, 2020 Един изял ябълка и хората били изгонени от рая. Друг изял прилеп и всички си стоят по домовете. Та внимавайте какво ядете, та да не стане накой друг сакатлък! 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
JHM 1796 #5228 Отговорено 2 Април, 2020 В килограм ориз има 278452 зърна... За захарта ще ви кажа по-късно 2 5 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kvd74 646 #5229 Отговорено 3 Април, 2020 -Шефе, ще има ли заплати? -Да, щом се върне счетоводителят. -Ама, той отпуск ли е? -Не, в затвора. ***** Вчера снимах двама, които бяха на един метър един от друг, и единия снимаше едни, които се целуваха. Баси, заради такива изроди ще измрем. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
DanielDenev 35 #5230 Отговорено 3 Април, 2020 В един цирк се явява нов кандидат за работа: Господине, какъв номер можете да правите? Викат ми "Царя на яйцата". За 15 минути мога да изям 100 кокоши и 100 патешки яйца. Много добре, ще ви вземем на работа. Обаче да знаете - в неделя имаме по четири представления на ден, ще можете ли да се справите? Че как, разбира се. Това е много хубаво, но като дойдат празниците, имаме представления на всеки час. Как така на всеки час? А аз кога ще ходя да обядвам? 4 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6121 #5231 Отговорено 3 Април, 2020 Преди 21 часа, JHM написа: В килограм ориз има 278452 зърна... За захарта ще ви кажа по-късно Както е тръгнало - ще имаш време и за готварската сол. 3 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6121 #5232 Отговорено 3 Април, 2020 Избърсах телевизора с дезинфектант и сега не лови NOVA и BTV . 2 1 10 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
DAN_DAN 393 #5233 Отговорено 4 Април, 2020 Тази вечер сън няма да ме хване. Седя си и си мисля: Ка аджеба Бай Хасан успя да зарази цели две депутатки от друга парламентарна група? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
DAN_DAN 393 #5234 Отговорено 4 Април, 2020 Бай Тошо (Тодор Живков): Ха, ха. и по мое време само тираджиите излизаха зад граница, ха, ха ,ха!!! 3 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6121 #5235 Отговорено 5 Април, 2020 Стои си един рибар, пийва ракийка и лови риба, ама не кълве. По едно време хванал едно малко рибе, но докато махал куката го изтървал в чашката с ракия. Извадил рибката и я хвърлил обратно в езерото и след малко като почнало да му кълве, за 10 минути напълнил кофата. Вътре в кофата две риби си говорят: - Ейй, туй малкото как ни излъга! Хващал бил само за малко... черпел с ракия и пускал... 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kvd74 646 #5236 Отговорено 5 Април, 2020 Продавал един арменец гевреци в парка и всеки ден млад мъж, които тичал по алеята, спирал давал един лев, колкото струвал геврека и без да го вземе продължавал с тренировката. Един ден арменеца го спрял, преди да продължи, и човека му казал: -Знам какво ще ме питаш- защо ти давам левчето без да взема геврека. Ами аз съм богат и искам да помогна на тези, които имат малко пари, не се чуди, това е нищо за мен. -Не бе човек- казал арменеца, исках да ти кажа само, че от днес ги продавам по 1,20лв.гевреците. 1 6 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Emicha 1856 #5237 Отговорено 5 Април, 2020 Хирурзи разговарят по време на обедната почивка на тема, какви са любимите им пациенти: – Значи, най-обичам да оперирам счетоводители. Всичко вътре е номерирано. – Аз предпочитам библиотекари. Вътре всичко е по азбучен ред. – Предпочитам информатиците! Всеки орган е в различен цвят. – Най-лесно се оперира политик! Няма сърце, тестиси и гръбнак, а главата и задника можеш спокойно да ги разменяш. 2 4 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6121 #5238 Отговорено 5 Април, 2020 6 пъти ядох, 3 пъти дремнах, 2 пъти "ходих" и все още е днес. Утре пак. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mitaka0007 212 #5239 Отговорено 5 Април, 2020 (Редактирано) Двама мъже, обират в Кемниц, шестгодишно момче пред магазин... Чанта с хранителни продукти за 24 Евро....! 🙈 Това хем е виц, хем е и за темата с Корона. Редактирано 5 Април, 2020 от mitaka0007 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
JHM 1796 #5240 Отговорено 5 Април, 2020 След 15-тото почистване на айфона със спирт,Сири проговори на руски и поиска кисели краставички! 5 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове