Azz 47 #4321 Отговорено 2 Декември, 2015 Обясних й, че парите не са всичко, че друг като мен няма да намери и че важното е, че сме заедно, но тъпата хазяйка не разбира от дума. 7 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Emicha 1842 #4322 Отговорено 3 Декември, 2015 (Редактирано) Гол мъж влиза в спалнята,жена му вече в леглото, стресната го пита: - Какъв е този бял прах,на оная ти работа? - Парацетамол, нали те боли главата! Сега избирай - през устата, или през гъза!?! Редактирано 3 Декември, 2015 от Emicha 11 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Azz 47 #4323 Отговорено 4 Декември, 2015 Националният отбор по футбол на България посетил дом за сираци във Венецуела.- "Сърцето ми се късаше като видях тъжните им лица, без капка надежда за нещо", каза едно дете от дома за сираци. 4 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
PetioStoykovbg 7 #4324 Отговорено 5 Декември, 2015 Японец споделя впечатленията си от България: - Уж изостанала държава, а хората много умни. Влезеш в тоалетна – по стените решавали уравнения: навсякъде X, Y и някаква тяхна величина... 4 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
PetioStoykovbg 7 #4325 Отговорено 5 Декември, 2015 Коя жена в България има набито око?- Перничанката. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Azz 47 #4326 Отговорено 6 Декември, 2015 В погребалното бюро:– Какви ковчези предлагате?– Ами ето тук едни много хубави – махагонови, за 500 лева.– А не, много скъпо е. Нещо по-евтино?– Ами тук едни прилични дъбови – за 300.– Не, не и това е много.– За 50 лв предлагаме от шперплат…– Скъпо е, няма ли нещо по-евтино?– Ама вие кого погребвате?– Тъщата.– Да бяхте казали веднага! Донесете я тука да й сложим четири дръжки за по два лева! 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
PetioStoykovbg 7 #4327 Отговорено 6 Декември, 2015 - Мъж или куче? - Зависи какво искаш. Да ти съсипе килима или живота. 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
darius 921 #4328 Отговорено 8 Декември, 2015 Най-краткият виц в България:"Двама министри се срещат в трамвая." 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
darius 921 #4329 Отговорено 8 Декември, 2015 Πoпитaли paдиo "Epeвaн": – Moгaт ли дa ce пpaвят мoзъчни oпepaции нa пoлитици? Oт paдиoтo oтгoвopили: – Изĸлючeнo! Hиĸoй xиpypг нe ce зaнимaвa c дъpвopeзбa! 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
PetioStoykovbg 7 #4330 Отговорено 8 Декември, 2015 - Жена ми днес има рожден ден, пък не знам какво да й подаря... - Що не вземеш да се прибереш трезвен тази вечер? - Мислиш ли, че ще се зарадва?... Абе, честно казано, не й е кръгла годишнина... 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
SR-71 125 #4331 Отговорено 12 Декември, 2015 Срещат се двама приятели - дърводелец и монтьор. Дърводелецът се оплаква: - Тъщата има рожден ден след месец. Въобще не мога да измисля, какво да й подаря. Монтьорът: - Какво има да му мислиш. Ти си майстор. Ръцете ти са златни, направи й един стол от дърво. Дърводелецът се зарадвал и тръгнал да прави стола. След три седмици двамата отново се срещат. Монтьорът: - Какво стана, завърши ли подаръка? Дърводелецът: - А, стола го направих отдавна, сега обаче с електричеството се мъча... 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Azz 47 #4332 Отговорено 15 Декември, 2015 Едно цигане спира човек на улицата с думите: - Чиче, дай ми левче да си купя една баничка, бе! Човекът го поглежда – слабичко, мърляво, дрипаво… Съжалил го и му подава пари: - Ето ти два лева, купи си две банички и си хапни хубаво. При което цигането му казва: - Б*х та в пича! Ти ли ша ми държиш сметка на парите бе?! - Кажи ми като психолог на психолог какво да правя: жената не обича кучето ми! - Имаш изход - отравяне... - Кого? - Имаш избор... 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
KattySky 63 #4333 Отговорено 17 Декември, 2015 Сър Джон и лейди Мери си пият чая. Той казва:– Лейди, когато умрете, на надгробната ви плоча ще напиша: „Тук почива лейди Мери, студена както винаги”Лейди Мери се усмихва и отговаря:– Сър, а когато умрете вие, аз ще напиша: „Тук почива сър Джон, твърд като никога”. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Azz 47 #4334 Отговорено 17 Декември, 2015 Пътува Лиляна Павлова с джипа за 200 000. Влиза в някакво троянско село и, ужас – шофьорът блъска една свиня. Естествено, свинята умряла, а Лиляна Павлова бръкнала в дамската си чанта, извадила 200 евро и заповядала на шофьора да открие собственика на свинята, да му отнесе останките на животното, да му се извини от името на българското правителство и да му даде двеста евро като компенсация. Стояла Лиляна и чакала. Минал час, минали два, три… Накрая шофьорът се появил. Пиян-залян.– Къде се нафирка така, бе, нещастник? – Подкарала го Лиляна.– Да, странна работа е това животът. – Започнал шофьорът.– Тръгнах аз из селото, нося останките на свинята в една торба и, като срещна селяни, им казвам: „Карам Лиляна Павлова. Току-що убих тази свиня.“. А те – като започнаха да ме канят и да ме черпят с троянска сливова – чак до сега… 8 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
SR-71 125 #4335 Отговорено 19 Декември, 2015 Разговор между блондинки: - Скъпа, представяш ли си хората да бъдат нападани от вируси, подобни на компютърните... Почваш да грешиш ляво и дясно, съобщаваш на непознати всички данни за себе си и накрая... доста файлове изтрити... - Скъпа, подобни вируси се продават във всеки супермаркет в опаковки по 0.5 , 0.7 и 1 литър. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
darius 921 #4336 Отговорено 20 Декември, 2015 2035г, форума на Хонда, раздел спорт и тунинг! Теми: Как да повиша мощноста на батерията с 10кВт/ч? Как да ъпдейтна софтуера на ел. мотора? Охлаждането влияе ли на пробега? Суап на бързооборотен ел. мотор! Пичове някой ще ми обясни ли за кво се е ползвал бензина и турбото? 6 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Капанеца_865 343 #4337 Отговорено 29 Декември, 2015 - Много си щастлива. - Вчера правих секс и ми олекна. - Трябва да е бил много добър. - Не, беше смотаняк, но обърка дупките и ми мина запека 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Azz 47 #4338 Отговорено 5 Януари, 2016 Генко и жена му са в магазина. Генко взима една каса бира и я слага в количката.- Какво си мислиш, че правиш? - пита жена му.- Хайде де, цяла каса бира за 12 лева, на промоция е!- Остави я обратно, - казва жена му и той я оставя.Продължили да пазаруват. По нататък жена му взима един крем за лице от 25 лева.- Какво мислиш, че правиш? - пита този път Генко.- Това е крема ми за лице, прави ме по-хубава.- Ами и една каса бира те прави по-хубава, и е наполовина по-евтина. 3 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
swartalf 241 #4339 Отговорено 5 Януари, 2016 Прибирам се вкъщи, а то толкова работа се е насъбрало...На дивана не е лежано, на телевизора не е гледано, пред компа не е седяно.... 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
darius 921 #4340 Отговорено 13 Януари, 2016 - Тате, бременна съм! - Браво дъще, най-накрая да излезе човек от тебе ! 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
swartalf 241 #4341 Отговорено 16 Януари, 2016 Решили да измислят нови гербове за държавите. САЩ - мушмула, защото капитализма колкото повче загнива по-сладък става. СССР - амурче - въоръжен но с гол гъз. България - хипопотам - до шията в лайна ама отворил огромна уста. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
darius 921 #4342 Отговорено 17 Януари, 2016 Разговор между двама почерпени: -Вървим си с жената из улицата и излъчваме сексапил! -Ъъъъъ? -Тя е секси, аз съм пил! 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
valioturb 165 #4343 Отговорено 19 Януари, 2016 - Моята жена казва, че е по-полезно зеленчуците да се ядат сурови. - Да и моята я мързи да готви. 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
g0sh 87 #4344 Отговорено 19 Януари, 2016 Снегът е като човека - всички му се радват и го обичат, когато е бял. 4 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
malak 55 #4345 Отговорено 20 Януари, 2016 Искаш ли още кюфтенца, баба? -Давай! -А още салата? -Слагай! -А сокче? -Сипвай бабо! -На баба сладкото дете, как те обичам като се напушиш.. 3 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Honda_Z 1497 #4346 Отговорено 20 Януари, 2016 Не е проблем да даваш цялата заплата на жена си, проблемът е в това да я убедиш, че това е всичко. 3 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
DAN_DAN 344 #4347 Отговорено 22 Януари, 2016 Попаднали на самотен пуст остров, без абсолютно никаква храна, Американец, Французин и Българин. И тъй като щели да умрат от глад им хрумнала "гениалната" идея всеки да даде нещо от себе си, и така да се нахранят. И за да няма сърдити, теглили чоп за поредността на "саможертвата". Пръв се паднал Американеца, той бил як, мускулест мъжага. Изправил се пред осталите двама и казал: "Аз имам много големи и мускулести ръце, бих пожертвал трицепса на лявата си ръка. Смятам, че ще стигне за трима ни". Така и станало, отрязали трицепса му и се нахранили. На следващият ден дошъл реда на Французина. Той се изправил и казал: "Аз не съм толкова мускулест като Американеца, обаче мога да Ви предложа лявото си бедро. Надявам се да стигне за трима ни". Резнали от бедрото му и се нахранили. На третия ден обаче дошъл ред и на нашия да се отчете пред групата. Става той, сваля гащите, и си вади оная работа. Другите двама като видяли се ококорили и в един глас казали: "НАДЕНИЦА ?". А нашият с абсолютно спокоен глас им отговорил: "Не господа, не познахте. Време е за десерт, днес ще ядете бяло сладко". 3 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Tonji 458 #4348 Отговорено 22 Януари, 2016 Винаги съм мислил, че жените от Чернобил имат излъчване. 5 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
atoma 995 #4349 Отговорено 26 Януари, 2016 Заключение на патолог: "Пациентът е починал от дехидратация, в резултат на прекомерното плюене по правителството." ********************************** В травматологията:-Сестра, запишете черепна травма.-Но, докторе, обикновено пишем черепно-мозъчна травма.-Какъв ти мозък! Завел любовницата си на рождения ден на жена си... 7 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6012 #4350 Отговорено 26 Януари, 2016 Две ромчета зъзнат от студ в снега и се препичат на обедното слънце. Едното казва на другото: Бате, ако лятоска ме видиш да стоя на сянка, да ми шибнеш един шамар! 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
darius 921 #4351 Отговорено 30 Януари, 2016 Войната с цените на бензина във Варна. продължава с пълна сила. След като вчера сутринта взривиха аптека на Веселин Марешки в Бургас, а в национален ефир той заяви: сега ги почвам. Тази нощ точно в 0 часа цените на бензиностанция "WM", паднаха отново на долу. Дизел - 1,48 лв. Газта - 0,69 лв. А-95 - 1,64 ЛВ. А-100 - 1,77 ЛВ. Аз доста се чудех, що за народ може да търпи 500г. робство! И продължавам да се чудя, прост народ ли сме, мърша ли сме? Всеки народ си заслужава съдбата!Та и за нас така, всеки се спасява поединично! Даже и стачката ни беше тъпа, похарчихме по 10лв. бензин, да стачкуваме, вместо да спрем да купуваме! 5 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mr.OFF 539 #4352 Отговорено 2 Февруари, 2016 Седи Блажо в купето на влака, а срещу него красива палавница с къса поличка. Блажо не спира да я зяпа. Девойката видяла, че Блажо не откъсва поглед от нея, леко си разтворила краката и рекла:– Допада ли ти?– Нормално! - отговорил Блажо.– А искаш ли да ти намигне? - леко разтворила крака и му намигнала с в*гината.Блажо в делириум, не вярва на очите си.– Искаш ли да ти изпрати целувка? - и пак повторила номера.Блажо само дето не изпаднал в несвяст.– Седнете до мен! - рекла девойката.Блажо станал и седнал до нея.– Искаш ли да поставиш два пръста в нея?Блажо:– Не думай! Искаш да ми кажеш, че може и да свирне?! 10 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tonywoolf 100 #4353 Отговорено 3 Февруари, 2016 (Редактирано) Шефът на пожарната влиза в дежурната стая с ръце в джобовете, оглежда бавно огнеборците и след въздишка им казва: - Хайде колеги, лека-полека да тръгваме. Парламента се е запалил… Из автофорум:- Абе, какво се случва с ОПЕЛ Форума?- Изгнил е сървъра, бате! Редактирано 3 Февруари, 2016 от tonywoolf 3 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Венцо 496 #4354 Отговорено 4 Февруари, 2016 Приели нов монах в манастир и започнали да му обясняват правилата за живот в манастира. -Тук в тази стая от понеделник до неделя, но без петък, можеш да ядеш и пиеш по цял ден колкото ти е кеф. В другата стая можеш да се преобличаш и да се къпеш колкото си искаш от понеделник до неделя, но без петък. Влезли в трета стая, а в нея имало само един долап. Стария монах отворил долапа и в него един гъз... – А в тази стая, можеш да е*еш колкото ти е кеф от понеделник до неделя, но без петък. Младия монах видимо доволен от условията в манастира накрая попитал: – Всичко е много хубаво, но какво ще правя в петък? - В петък си дежурен по долап... 9 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
swartalf 241 #4355 Отговорено 8 Февруари, 2016 Продавам 40-минутна касетка с всички песни пускани някога по Радио 1 Рок 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
SR-71 125 #4356 Отговорено 10 Февруари, 2016 (Редактирано) Ром към малко ромче: - Спирай цигарите! - Не е честно, и ти си пушил в пети клас! - Аз бях на 18 тогава ... Редактирано 10 Февруари, 2016 от SR-71 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
swartalf 241 #4357 Отговорено 11 Февруари, 2016 Божинов отишъл на дискотека и си поръчал едно малко.Донесли му коте. 3 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
darius 921 #4358 Отговорено 12 Февруари, 2016 Докторе получавам картички от Еквадор и не знам от кого са? -Ама госпожо, аз съм геноколог, не пощаджия! -Така де докторе, аз ги получавам във вагината си! Прегледал я доктора и отговорил: -Спокойно не са картички, етикети от банани са! 6 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
g0sh 87 #4359 Отговорено 12 Февруари, 2016 Бременна жена ражда, мъжът й от солидарност присъства. Всичко приключва благополучно, мъжът пита: - Докторе, сега кога най-рано можем да правим секс?Доктора поглежда часовника на стената и казва: - Слез отзаде на паркинга, след десет минути слизам. 1 3 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
darius 921 #4360 Отговорено 13 Февруари, 2016 Две баби си говорят за младините и бившите гаджета! -Помниш ли Иван от гимназията, Петко от месарницата и т.н. По едно време едната питала: -А ония немец дето ми взема акъло, как му викаха ма? -Алцхаймер - отговорила другата баба! 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове