popidensi 1 #1 Публикувано 9 Ноември, 2019 Здравейте.Въпроса ми е защо не ми изписва името на станцията а само честотата.Никъде не намирам ръководство за работа. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
frizzante 184 #2 Отговорено 9 Ноември, 2019 Рови из настройките. Имаше някъде нещо да се пипне. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
popidensi 1 #3 Отговорено 10 Ноември, 2019 Настройки за навигацията има обаче за радиото само за качеството на звука. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
goga 273 #4 Отговорено 10 Ноември, 2019 На Акорда, натискаш и задържаш дясното копче/врътката на радиото и след това с еднократно натискане на лявото копче преминаваш през различните настройки, като със завъртане на лявото копче сменяш от On на Off и обратно. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
popidensi 1 #5 Отговорено 10 Ноември, 2019 (Редактирано) Мисля че ми обясняваш за обикновеното радио а не за това с навигация. Редактирано 10 Ноември, 2019 от popidensi Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
frizzante 184 #6 Отговорено 10 Ноември, 2019 Със сигурност може, но не се сещам в момента къде рових. Като имам време ще видя. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
goga 273 #7 Отговорено 10 Ноември, 2019 За с навигацията говоря. Дясното копче на снимката като го натиснеш еднократно изгасяш радиото, а като го натиснеш и задържиш /при вкл. радио/ влизаш в тези менюта. Пак казвам това за акорд с навигация. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
frizzante 184 #8 Отговорено 10 Ноември, 2019 Значи натискаш Audio - FM1 и задържаш бутон TA/RDS. После правиш така настройките: 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
popidensi 1 #9 Отговорено 10 Ноември, 2019 Благодаря.Ще пробвам. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
popidensi 1 #10 Отговорено 11 Ноември, 2019 Готово.Мерси. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
sttekata 167 #11 Отговорено 11 Ноември, 2019 Колега , това е опция на модула и ако няма РДС няма да ти изпише никога! Софтуерно може да го пише, т.е. да има бутон , но пак няма да го изпише ако хардуерно не е заложено! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
KTD 3 #12 Отговорено 9 Март, 2020 На тази същата навигация, как да променя езика от италиански на английски? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
KTD 3 #13 Отговорено 29 Март, 2020 Поръчах си това. https://www.aliexpress.com/item/4000743368648.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.6eac4c4d7Wstj1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Bizzito 474 #14 Отговорено 30 Март, 2020 Много добре, за тия пари си е направо супер. Full HD IPS, повече няма какво да говорим. Сподели по-нататък как е? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
KTD 3 #15 Отговорено 30 Март, 2020 С този външен вид има поне четири разновидности на различни производители. Най добрата е на ERISIN, но не успях да я намеря на нормални цени. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
KTD 3 #16 Отговорено 6 Април, 2020 Здравейте, днес дойде мултимедията и с един приятел, който се занимава с тези неща решихме да я сложим. Да ама не. Куплунзите не стават. Вероятно са или за преди фейслифта, или за кола без навигация. На третата снимка са конекторите, който са ми пратили. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
krasimir_01 84 #17 Отговорено 6 Април, 2020 Май китайците пращат каквото им попадне и ако не внимаваш си търсиш кабели. Аз чакам един хауей вече9-ти ден да го изпратят. Един DVR на 30-тия ден отказах поръчката лъжеха ме че празнуват. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
note 401 #18 Отговорено 6 Април, 2020 Пиши им дали имат преходник. Прати им и снимка на оригиналните конектори, да не стане объркване. Аз така направих, но преди да поръчам, и нямах никакви проблеми. Между другото има предишна доста изчерпателна тема за навигацията на нашия модел, дори с препоръки за конкретни производители и устройства. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
sttekata 167 #19 Отговорено 7 Април, 2020 Колеги , аз ги монтирам като купя една оригинална букса и презапоя кабелите към тази , за да може да се сваля и да не се пипат оригиналните кабели. Сигнала за задната се взима под таблото. 1 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
KTD 3 #20 Отговорено 7 Април, 2020 Писах им. Ще ги изчакам да видя какво ще направят. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
KTD 3 #21 Отговорено 13 Май, 2020 (Редактирано) Това дойде днес Редактирано 13 Май, 2020 от KTD Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
KTD 3 #22 Отговорено 29 Май, 2020 Да кажа какво стана. В Pioneer в Стара Загора след два дена мъки, днес тръгна всичко. Първия ден успяха да я подкарат с управлението от волана, но субуфера не тръгна. Свалиха го, баяха му 5-6 дена, и днес всичко е ОК. Има обаче един проблем. Радиото на FM спира само на нечетни честоти. Примерно 100,1 и3 и5 и7 и9. Много от предавателите в БГ, обаче излъчван на четни честоти 101,4 , 102,00, 93,6 и т.н. Пак ще има любовни писма с китаеца за решение на проблема. Дано имат firmware за нашите стандарти. Канбуса остана излишен. Не го използваха. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Emicha 1845 #23 Отговорено 29 Май, 2020 На времето имах 2 еднакви "Пайнера", но единия работеше само на нечетни цифри на честотите,а другият си избираше всякакви честоти. Мислех че се е прецакал, докато не разбрах че е настроен за американския стандарт, който е на нечетни цифри. Никой обаче не знаеше как да го направя на нормален стандарт, докато един ден, случайно не го превключих незнайно как. Започнах да експериментирам с комбинации от бутони врътки и дръжката и открих как се сменя. Вярно че беше обикновен сд "Пайнер", а не китайска мултимедия, но имаше тази опция, та се сетих за тази възможност, да не е и в твоя случай нещо подобно. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
KTD 3 #24 Отговорено 3 Юни, 2020 Проблемът с радиото е решен. В настройките има меню, в което се влиза с парола. 8888. Там има поне 7-8 различни стандарта за FM, включително и Europe. Има и много други настройки, които нямам идея за какво са. Но като цяло не ми харесва как работи. При включен AF, постоянно мени честотите. Явно ще има игра на принципа проба грешка. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
note 401 #25 Отговорено 4 Юни, 2020 Добре, че вече си я подкарал, особено субуфера. Той по принцип е слабичък, но сигурно има разлика в звука. Аз моя така и не го вързах, защото не исках да се реже и преправя по оригиналните конектори на колата, а без рязане май не става. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
krasimir_01 84 #26 Отговорено 15 Юни, 2020 (Редактирано) Здравейте, вие къде сложихте антените за джипиеса и джиесема, под или над декоративанта кора над централните духалки? 19'46" в този видеоклип показват че на оригиналната навигация антената е под декоративния капак . Няма ли да отслабне сигнала така? Редактирано 15 Юни, 2020 от krasimir_01 добавка Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
zograffa 181 #27 Отговорено 15 Юни, 2020 Моята е отдолу,хваща си идеално.Малко тъпо ми се вижда да ти седи върху таблото. 1 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
krasimir_01 84 #28 Отговорено 15 Юни, 2020 И аз ги сложих под кората даже си правих и ламаринена планка за джипиес антената стана като фабричната. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
KTD 3 #29 Отговорено 18 Юни, 2020 (Редактирано) . Редактирано 18 Юни, 2020 от KTD Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Lnetsov 0 #30 Отговорено 23 Юни, 2020 Здравейте , Искам да сложа някаква нова мултимедия за CR-V 2008г , гледах някаква из български сайтове и емаг. Текущо имам Clarion плюс монтирана камера , но някак е стар, ръбат и неугледен. Има какво още да се желае от камера. Всичко по него работи вкл. копчетата от волана. За бюджет от около 600лв и без някакво стабилно чакане от чужбина ,какво бихте предложили плюс монтаж за София. Благодаря Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
krasimir_01 84 #31 Отговорено 23 Юни, 2020 https://www.aliexpress.com/item/4000103854544.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.17f84c4dOYC6ap това е моята по-нагоре съм пуснал клип работа за 1 час конекторите си съвпадат едно към едно 403 лева от Полша и ми я доставиха за 1 седмица със спиди до в къщи. Но моята кола е със ЦД а не е с навигация, за навигацията питайте продавача той е много отзивчив и коректен. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mar80 0 #32 Отговорено 18 Юли, 2022 На тази уредба с навигация, къде може да се свърже USB вход? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Юли 76 1 #33 Отговорено 26 Юли, 2022 На 18.07.2022 г. at 16:37, mar80 написа: На тази уредба с навигация, къде може да се свърже USB вход? И иаз имам същият въпрос Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове