popidensi 1 #1 Posted November 9 Здравейте.Въпроса ми е защо не ми изписва името на станцията а само честотата.Никъде не намирам ръководство за работа. Quote Share this post Link to post Share on other sites
frizzante 101 #2 Posted November 9 Рови из настройките. Имаше някъде нещо да се пипне. Quote Share this post Link to post Share on other sites
popidensi 1 #3 Posted November 10 Настройки за навигацията има обаче за радиото само за качеството на звука. Quote Share this post Link to post Share on other sites
goga 114 #4 Posted November 10 На Акорда, натискаш и задържаш дясното копче/врътката на радиото и след това с еднократно натискане на лявото копче преминаваш през различните настройки, като със завъртане на лявото копче сменяш от On на Off и обратно. Quote Share this post Link to post Share on other sites
popidensi 1 #5 Posted November 10 (edited) Мисля че ми обясняваш за обикновеното радио а не за това с навигация. Edited November 10 by popidensi Quote Share this post Link to post Share on other sites
frizzante 101 #6 Posted November 10 Със сигурност може, но не се сещам в момента къде рових. Като имам време ще видя. Quote Share this post Link to post Share on other sites
goga 114 #7 Posted November 10 За с навигацията говоря. Дясното копче на снимката като го натиснеш еднократно изгасяш радиото, а като го натиснеш и задържиш /при вкл. радио/ влизаш в тези менюта. Пак казвам това за акорд с навигация. Quote Share this post Link to post Share on other sites
frizzante 101 #8 Posted November 10 Значи натискаш Audio - FM1 и задържаш бутон TA/RDS. После правиш така настройките: 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
popidensi 1 #9 Posted November 10 Благодаря.Ще пробвам. Quote Share this post Link to post Share on other sites
popidensi 1 #10 Posted November 11 Готово.Мерси. Quote Share this post Link to post Share on other sites
sttekata 99 #11 Posted November 11 Колега , това е опция на модула и ако няма РДС няма да ти изпише никога! Софтуерно може да го пише, т.е. да има бутон , но пак няма да го изпише ако хардуерно не е заложено! Quote Share this post Link to post Share on other sites