Jump to content

KTD

Фен
  • Мнения

    22
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

3 Neutral

Относно KTD

  • Ранг
    Начинаещ

Profile Information

  • Кара
    HONDA CRV III
  • Пол
    Мъжки
  • Място
    Казанлък

Contact Methods

  • Skype
    Kras64

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

  1. Проблемът с радиото е решен. В настройките има меню, в което се влиза с парола. 8888. Там има поне 7-8 различни стандарта за FM, включително и Europe. Има и много други настройки, които нямам идея за какво са. Но като цяло не ми харесва как работи. При включен AF, постоянно мени честотите. Явно ще има игра на принципа проба грешка.
  2. Да кажа какво стана. В Pioneer в Стара Загора след два дена мъки, днес тръгна всичко. Първия ден успяха да я подкарат с управлението от волана, но субуфера не тръгна. Свалиха го, баяха му 5-6 дена, и днес всичко е ОК. Има обаче един проблем. Радиото на FM спира само на нечетни честоти. Примерно 100,1 и3 и5 и7 и9. Много от предавателите в БГ, обаче излъчван на четни честоти 101,4 , 102,00, 93,6 и т.н. Пак ще има любовни писма с китаеца за решение на проблема. Дано имат firmware за нашите стандарти. Канбуса остана излишен. Не го използваха.
  3. Не, дисковете и накладките ги избирахме по цена, качество и т.н. Дори не се сещам за марката. Нещо с две или три букви.
  4. До сега не бях ходил в този сервиз, защото досега не съм карал хонда. Познати нямам. Едно от момчетата ме видя, че се въртя около колата, и ми каза да не я гледам. А дали съм доволен... Ами доволен съм. В сервиза има един майстор, Венко се казва. Много внимателен и оставя добро усещане у клиента. Смених всички течности, всички дискове и накладки и два тампона на стабилизиращата щанга. 1750 лева. По-късно смених въздуховода от дебитомера до турбото (ако не бъркам) 280 лева. Нямам база за сравнение на цените. Но поне са достатъчно компетентни.
  5. Бягай от тая. Човек от сервиза ми каза, че не става. Изгнила е.
  6. Снощи поръчах тези гуми. В Англия много ги карали
  7. Писах им. Ще ги изчакам да видя какво ще направят.
  8. Здравейте, днес дойде мултимедията и с един приятел, който се занимава с тези неща решихме да я сложим. Да ама не. Куплунзите не стават. Вероятно са или за преди фейслифта, или за кола без навигация. На третата снимка са конекторите, който са ми пратили.
  9. От къде я сваляте тази информация. Ако е тайна, вижте какво пише за моята. Километри и нещо друго необичайно. SHSRE6770AU002985
  10. Знае ли някой къде се намира този модул https://www.ebay.com/itm/HONDA-CR-V-MK-3-PARKING-SENSOR-ASSISTANCE-CONTROL-UNIT-PDC-39670-SWW-G01-OEM-/303127800778
×
×
  • Създай нов...