krasimir_01 84 #1 Публикувано 18 Октомври, 2019 Здравейте, колата я имам от 1 година и окачването ми е ужасяващо зле, даже в сравнение с това на сивика ми 5генерация, CR-V-то вози като фадрома все едно нямам окачване а съм на твърди връзки. Височината до веждите е 78см отпред и отзад вчера се возих в на един приятел X5-цата и си вози меко и не подскача на всяка неравност. Това нормално ли е за наще коли или имам проблем с цялото окачване? А и гумите са ми стандартни 225/65/17 йокохама геоландер напомпани на 2.1атмосфери. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kyna 33 #2 Отговорено 18 Октомври, 2019 (Редактирано) И на мен мни се струва че твърдо вози колата, но го отдавам на това че е SUV. Ако пътя е хував е комфортна, но ако вляза в града, къде улиците са отвартителни на моменти ми прилошава. Редактирано 18 Октомври, 2019 от kyna Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Bizzito 497 #3 Отговорено 18 Октомври, 2019 Нормално. Фокуса на BMW е в комфорта и глезотиите. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kalintry 195 #4 Отговорено 19 Октомври, 2019 Не е толкова зле, даже си е много добре в сравнение с голфове и други подобни, возията на ЦР-в РД1. Със стандартен размер гуми на 1.8, мах 1.9 атмосфери. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
CARPERA 1553 #5 Отговорено 19 Октомври, 2019 Какво пише на вратата на колко трябва да са гумите. Да при 1ген това е 1.9 и минеш ли две вози като каруца. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
krasimir_01 84 #6 Отговорено 19 Октомври, 2019 (Редактирано) На моята на вратата си пише 225/65/17 на 2.1 атмосфери, при товар или теглене на каравана или ремарке и дават 2.3 атм. Не знам вие как се чувствате ама на мен ми призлява от тия подскоци при всяка малка неравност. Ако това е нормално доста са се изложили конструкторите на Хонда. Редактирано 19 Октомври, 2019 от krasimir_01 допълване Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
frizzante 184 #7 Отговорено 19 Октомври, 2019 Добре де, аз съм даже с 235/55 18 и нямам такъв проблем. Няма да е зле да ти прегледат окачването в сервиз щом е толкова зле или пък се качи на същата да видиш проблема дали е в твоя телевизор или не. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Митко Йотов 1255 #8 Отговорено 19 Октомври, 2019 Пружините трябва да се видят. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Emicha 1856 #9 Отговорено 20 Октомври, 2019 Тези "коли", возят малко по-твърдо и по-стегнато - за разлика от леките коли, но усещането при всеки е различно. Манометрите по бензиностанциите, където обикновено си проверяваме и помпаме гумите, са крайно неточни , затова може и да са пренапомпани, откъдето да ти идва проблема. Да не забравяме и амортисьорите. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
zograffa 181 #10 Отговорено 20 Октомври, 2019 На мен пък си ми вози идеално,в сравнение с предишното ауди а4 направо е лодка.Децата отзад малко повече подскачат ама вече свикнаха.Иначе проверявах задното окачване и амортисьорите свалях от пружините,всичко е бетон. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
krasimir_01 84 #11 Отговорено 21 Октомври, 2019 Манометъра ми е бетон 40 годишен няма грешно измерване за това време. Има ли възможност да съм с усилени прожини, че ми направи впечатление 4 -ма по 100кила и колата не мърда не се снижава видимо поне? Има ли разлика във вида на прожините? Markony го е написал утре ще се броим и мерим Оригинални CR-V 2 височина 310 тел 14,5 витки 5 7/8 Оригинални CR-V 3 височина 309 тел 14 витки 5 1/4 Eibach +30mm височина 332 тел 16 витки 6 3/4 След замяната на оригиналните CR-V 3 с задни Eibach lift +30: Височина до веждата: преди : предница 793 задница 759 след : предница 810 задница 810 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове