katri71 23 #1 Публикувано 18 Март, 2019 Някой може ли да ме насочи от къде в БГ мога да си закупя ОРИГИНАЛНИ свещи NGK на що годе нормални цени.В Бултрако ми искат 59лв. на свещ :).Държа свещите да не са произведени в Франция, а да са оригинални.Колата е с ГИ и смятам да я оборудвам със свещи 1565 (LPG6). Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dindin 1250 #2 Отговорено 18 Март, 2019 Имаш ЛС да не става реклама. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
katri71 23 #3 Отговорено 18 Март, 2019 (Редактирано) Въпросът все още е отворен.Става въпрос за свещи от серията: LPG LaserLine. LPG_info.pdf Редактирано 18 Март, 2019 от katri71 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
DTEC 514 #4 Отговорено 18 Март, 2019 https://www.autodoc.bg/ngk/1040994 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
katri71 23 #5 Отговорено 18 Март, 2019 Намерих ги тук и говорих с тях по телефона https://automix.bg/zapalitelna-svesht-art1164351.html Казаха ,че свещите са made in Japan.Дали мога да им имам доверие?Някой друг пазарувал ли е от този магазин? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
katri71 23 #6 Отговорено 23 Март, 2019 Новите свещи са вече монтирани на колата.Оказа се ,че "старите" свещи са си оригиналните иридиеви IZFR6K11S и почти не бяха мръднали (според мен имат още толкова ресурс).Както и да е - качих новите, а старите прибрах за резерва.В работата на двигателя няма видима промяна.Ще видим как ще се отразят новите свещи по-нататък върху разхода на газ 1 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
sttekata 167 #7 Отговорено 8 Октомври, 2019 NGK иридиев централен електрод - 28.11лв (налични) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
CARPERA 1538 #8 Отговорено 11 Ноември, 2019 On 3/23/2019 at 3:08 PM, katri71 said: Новите свещи са вече монтирани на колата.Оказа се ,че "старите" свещи са си оригиналните иридиеви IZFR6K11S и почти не бяха мръднали (според мен имат още толкова ресурс).Както и да е - качих новите, а старите прибрах за резерва.В работата на двигателя няма видима промяна.Ще видим как ще се отразят новите свещи по-нататък върху разхода на газ Никак същия ще е какъвто е бил разхода до сега. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
gmarinov 36 #9 Отговорено 11 Ноември, 2019 И аз сменях свещите скоро, старите бяха без видимо изхабяване, не намерих разика в работата на двигатля или в разхода на гориво. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
шублер 2 #10 Отговорено 2 Февруари, 2020 Някой с препоръка за доверено място за покупка на свещи за ЦРВ в Пловдив? NGK ZFR6F11 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
CARPERA 1538 #11 Отговорено 2 Февруари, 2020 Почти навсякъде ти има но са Френските NGK ZFR6F11 те дават дефекти по-често. Търси Японски. Тук дори се разпродават https://www.olx.bg/ad/zapalitelni-sveschi-ngk-iridium-platinum-laser-platinum-i-dr-nay-CID360-ID1FSoF.html#209e34aa8d;promoted Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dandilov 2828 #12 Отговорено 2 Февруари, 2020 Владо, ти сериозно ли? NGK от OLX? Чекай да не са менте... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
fenabg 2981 #13 Отговорено 2 Февруари, 2020 Извинявам се че обявата ми не е в олх а тук във форума. И се извинявам че имам и японси нжк. И се извинявам че и снимки съм пуснал. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
CARPERA 1538 #14 Отговорено 2 Февруари, 2020 (Редактирано) Извинявам се много Ванка да пропуснал съм снимката ти,ще ми избода очите Редактирано 2 Февруари, 2020 от CARPERA 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
шублер 2 #15 Отговорено 3 Февруари, 2020 благодаря за реакцията на всички - поръчах си от Фена Фен, имаш лс Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ИцоД 170 #16 Отговорено 3 Февруари, 2020 Щях да ти предложа IZFR6K13. Имам 6 парчета от Щатите, брандирани за Хонда и ги търкалям из къщи вече 2-3 години... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dimkaraganchev 61 #17 Отговорено 3 Февруари, 2020 Миналия месец ми дойдоха 3 к-та иридиеви свещи за моите коли от алито. 1 комплект DENSO IKH20 за Алмерата за 11 долара и 2 к-та за Примерите DENSO IK20TT за 19 долара общо. Първите са Made in Japan, а вторите са Made in USA. Не знам дали са оригинални, но работят доста по-добре от оригиналните японски NGK LFR5E-11 и NGK BKR6E. Всички коли са на газ. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dindin 1250 #18 Отговорено 3 Февруари, 2020 Off Topic На 2.02.2020 г. at 18:20, dandilov написа: Владо, ти сериозно ли? NGK от OLX? Чекай да не са менте... Извинявай, ама точно от свещите на Краси в OLX по-оригинални трудно ще намериш ... Три пъти съм взимал иридиеви от него - 2 пъти NGK, един път Denso. Даже много жалко, че излиза от бизнеса, ама точно тези свещи дето карат над 100к не знам дали да ги водя "консуматив" ... 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dandilov 2828 #19 Отговорено 3 Февруари, 2020 Off Topic преди 2 минути, dindin написа: Извинявай, ама точно от свещите на Краси в OLX по-оригинални трудно ще намериш ... Ами и аз се извинявам. Не го познавам човека... А относно стоките в OLX съм доста скептично настроен. Та за това... Иначе щом човекът е читав, съм О.К. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
CARPERA 1538 #20 Отговорено 3 Февруари, 2020 Spoiler dandilov доста пазарувам от ОЛХ последно на жената телефон с 200лв по евтин от магазините цена там 560лв и операторите,има и гаранция 2 годни купен 10 дена преди да стане на жена ми. Доста пазарувам и от eBay ,и съм намирал невероятни цени. Всеки сам преценява риска,определено аз рискувам,да кажем 5 % е било това което,не отговаря на описанията,но цените от 100%да към 250%надолу от тук, 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове