ivstoinov 7 #1 Публикувано 24 Юни, 2018 Акорд 8. 2.4 бензин/газ, комби, автоматична скоростна кутия. С нормални следи от употреба за годините си/2010 г./ При тестдрайв изглежда всичко е нормално. Притесни ме , че двата ауспуха са много черни и изглеждат като омазнени. Километража е на 170000, но съм склонен да мисля , че е около 3 пъти повече. Цената е 18 000 лв. https://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?act=4&adv=11527345627475252&slink=7ezb2x Акорд 8. 2.2 дизел, седан. Много добре изглежда от вън и вътре. Личи си , че е гледан автомобил /много добри гуми, джанти , салон и т.н./. Има чип и отговаря на 179к. Не съм любител на този вид тунинг , но....!!! Момчето дава и нов съединител , който изглежда няма скоро да се сменя. Много добро поведение при тестдрайв. Струва ми се, че чувам шума на рейката /изчел съм всичко по въпроса във форума/ . С този шум се съгласи и продавача , като каза , че не го е забелязал. Цената е 16 000 лв. https://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?act=4&adv=11504503246452248&slink=7ezdf9 Тази не съм гледал на място и при първа възможност ще отида да погледна . Моля за мнение и за нея ! https://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?act=4&adv=11504503246452248&slink=7ezdf9 Четох всичко което сте писали за Акорд 8 и въпреки това ми е трудно да взема решение . До сега не съм карал марката , но твърдо съм решил това да е колата! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
chavdu 734 #2 Отговорено 24 Юни, 2018 (Редактирано) Бензинов мотор каран на газ за да е черен ауспухът, трябва да е от сериозен разход на масло. Въпреки, че предпочитам да карам Хондите си на газ, в случая бих взел по-запазения, пък бил той и дизел, след като и цената е толкова по-добра. Последните 2 линка са еднакви. Редактирано 24 Юни, 2018 от Чавдар K Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ivstoinov 7 #3 Отговорено 24 Юни, 2018 https://m.mobile.bg/details/11507472127699234 Това е автомобила който който смятам да видя при първа възможност Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Maximus 11 #4 Отговорено 25 Юни, 2018 Вторият на мен лично ми изглежда много изтормозен и е с китайска навигация, 16'' джанти, които не са от тази кола... Гледайки снимките и цената аз не бих се занимавал да я гледам. Все пак крайната преценка е твоя. Аз съм с дизелов Акорд и проблема с рейката си го реших срещу 300 лв. за 1 ден. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dzrasd 104 #5 Отговорено 25 Юни, 2018 Мисля си, че ще е по-лесно да дадем съвет ако споделиш за какво ще се позлва колата, стил на каране, градско/извънградско и тн. Аз лично винаги бих предпочел кола, карана тук, с документи от специализирани сервизи кога и какво е сменяно. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ivstoinov 7 #6 Отговорено 25 Юни, 2018 За решението на проблема с рейката за 300лв. изглежда добре й ще се радвам всичко да е отстранено за дълго време. Колата ще се кара около 10 000км. на година предимно градско от жена. Четох , че при този преход за предпочитане е бензин, но не намирам такава , която е в бюджета ми. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ivstoinov 7 #7 Отговорено 25 Юни, 2018 Бихте ли споделили за това как решихте проблема с рейката? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
roje 33 #8 Отговорено 26 Юни, 2018 Преди 12 часа, ivstoinov написа: ... Колата ще се кара около 10 000км. на година предимно градско от жена. Четох , че при този преход за предпочитане е бензин, но не намирам такава , която е в бюджета ми. При подобно шофиране, особено за предимно градски условия, Сивик 9 ген. 1,4 бензин или Джаз , звучат по-логично. Предимствата на подобен избор, пред Акорда, са: по-малки габарити и улеснено паркиране, по-добър разход на гориво, по-нова година на производство, по-нисък данък. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ivstoinov 7 #9 Отговорено 26 Юни, 2018 преди 1 минута, roje написа: При подобно шофиране, особено за предимно градски условия, Сивик 9 ген. 1,4 бензин или Джаз , звучат по-логично. Предимствата на подобен избор, пред Акорда, са: по-малки габарити и улеснено паркиране, по-добър разход на гориво, по-нова година на производство, по-нисък данък. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ivstoinov 7 #10 Отговорено 26 Юни, 2018 Така е , но пропуснах , че Акорда ще се ползва и за основна семейна кола /4 човека / при извънградски пътувания. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Митко Йотов 1234 #11 Отговорено 26 Юни, 2018 Преди 4 часа, ivstoinov написа: Така е , но пропуснах , че Акорда ще се ползва и за основна семейна кола /4 човека / при извънградски пътувания. Това вече е друго. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ivstoinov 7 #12 Отговорено 26 Юни, 2018 Тези двете са нови предложения . Как Ви се струва, дали са реални километрите? https://m.cars.bg/offer/c2395521 https://m.cars.bg/offer/c2622287 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
h5rov 292 #13 Отговорено 26 Юни, 2018 преди 48 минути, ivstoinov написа: Как Ви се струва, дали са реални километрите? Някои са виждали НЛО, други не. Втората с тази нова сервизна книжка... сега е излезнала от магазина. Аз съм черноглед и за мен отговора е ... НЕ. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Drone 790 #14 Отговорено 27 Юни, 2018 Защо не се свържеш с колегата @pepur Той внася коли от Швейцария и до колкото знам няма недоволни клиенти от него 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
rangel111 34 #15 Отговорено 27 Юни, 2018 Защо не се свържеш с колегата [mention=29954]pepur[/mention] Той внася коли от Швейцария и до колкото знам няма недоволни клиенти от него Подкрепям! Не познавам колегата , но от това , което чета във форума колите са му читави и вкарва само бензинови. Дори в момента има обява за Акорд , но е 2007 г.Изпратено от моят ALE-L21 с помощта на Tapatalk Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ivstoinov 7 #16 Отговорено 27 Юни, 2018 С продавача от Плевен се свързах и говорихме. Аз също прегледах отзивите за него и не срещнах нищо лошо. Изглежда ми точен. Вече си избрах кола и си стиснахме ръце с продавача. Не е Дачиа!Истина е , пари нямам и я купувам с кредит! 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
DAN_DAN 344 #17 Отговорено 27 Юни, 2018 Дано да е читава колцата и със здраве да си я караш. А ще кажеш ли на коя се спря? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ivstoinov 7 #18 Отговорено 27 Юни, 2018 Нека само да стане моя ,и ще напиша, че то да търсиш кола е големи мъки. Избрах тази която най много ми хареса при прегледа , а после е късмет. Голяма роля за решението ми оказа и продавача , който някак си ми вдъхна доверие. За напред много ще разчитам на споделения от Вас опит . 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
honditeee 39 #19 Отговорено 21 Август, 2018 И все пак колата каква е:) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове