Jump to content

Maximus

Фен
 • Мнения

  161
 • Присъединил/а се

 • Последно посещение

Обществена Репутация

8 Neutral

Относно Maximus

 • Ранг
  Потребител

Profile Information

 • Кара
  Honda Accord 2.2 i-DTEC
 • Пол
  Мъжки
 • Място
  София

Последни посетители

351 профилни разглеждания
 1. Maximus

  Боядисване

  Драгичево - Колор Стил! Работя с тях от 10ина години и са много добри. Познавам и собственика - страшен пич. Записванията са за месец - два напред. Малко е далеч, но си заслужава.
 2. При горно отворено положение просто леко натиснете по посока на стрелката, която е изобразена на капачката на пепелника и ще изкочи.
 3. Не мисля, че има опция да ти изписва името. Това с импортирането на номерата според мен е за по-лесно набиране.
 4. Maximus

  Нов ACCORD във форума

  С това масло карам аз.
 5. Maximus

  Нов ACCORD във форума

  С Castrol вече 3та смяна и не съм имал проблеми. Дори първите 2 смени ги карах с 5W30, защото се доверих на хора, които ме увериха, че няма проблем. И все пак последния път си сипах 0W30.
 6. Не знам подробности. В София има едни известни майстори на рейки на Окръжна болница. Оставих си колата и за 1 ден си я взех оправена. Какво са правили - нямам идея.
 7. Моята е дизелова и също я правих.
 8. Вторият на мен лично ми изглежда много изтормозен и е с китайска навигация, 16'' джанти, които не са от тази кола... Гледайки снимките и цената аз не бих се занимавал да я гледам. Все пак крайната преценка е твоя. Аз съм с дизелов Акорд и проблема с рейката си го реших срещу 300 лв. за 1 ден.
 9. Maximus

  Проблем с плафон

  Точно от тях е. Мислиш, че проблема може да идва от DRL-a ли?
 10. Maximus

  Проблем с плафон

  Такааааа, в събота бях в Бултрако. След 2 часа ровене, не откриха проблем и се хванаха, че виновникът е DRL модула, в което съм почти убеден, че не е. Попитах ги дали има модул, който контролира плафоните и отговорът беше "НЕ". Ако съм искал да я оставя и щели да ревизиритат цялата ел. система за да видят какъв е проблема. Май май ще си карам без плафони.
 11. Моят го монтира един човек в Лозенец. Предишната ми кола я карах 5 год. и нямах проблем с модула. На Хондата ми вече е 3та година и пак без проблем. Ако искаш ще ти дам координати.
 12. Моята лайстна също я взеха след като заведох щетата.
 13. Maximus

  Проблем с плафон

  Не виня абсолютно никого и никъде не съм казал, че производителят е виновен. Просто искам да си разреша проблема.
 14. Maximus

  Проблем с плафон

  Днес разглобихме вратата и няма проблем в нея. Явно е въпросният модул. Как изглежда и къде г/д да го търся около бушоните? Трябва да откача цялата бушониера ли?
 15. Аз не разбрах, че парчето не е при него.... Без него надали ще му я платят. За да покрие каското даден елемент той трябва да е счупен, а не липсващ. Досега не съм чул при кражба на джанти или други елементи каското да ги плаща.
×