stilian2 0 #1 Posted January 29, 2018 Здравейте, ако може да помоля да ми препоръчате добър газаджия в София (квартала не е от значение), само по възможност да работи и в събота. Благодаря ! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Markony 1836 #2 Posted January 29, 2018 Обади се на Иво Ленков.Пише тук в темата.ама за събота ще трябва до отидеш от петък с квадратно шише Quote Share this post Link to post Share on other sites
Jazzoo 0 #3 Posted January 30, 2018 Може ли телефона на Иво? Аз също имам нужда от читав газаджия. Quote Share this post Link to post Share on other sites
kvd74 448 #4 Posted January 30, 2018 Точният адрес е: ж.к.Надежда1, ул.Хан Кубрат 11, тел. 0893582628. Quote Share this post Link to post Share on other sites
dindin 1033 #5 Posted January 30, 2018 @Иво Ленков или търси Каравел Газ в нета. Quote Share this post Link to post Share on other sites
bobx3m 7 #6 Posted March 19, 2018 Здравейте, да използвам темата за сервизи в София. Въпросът ми е, дали някой е ходил в официалния сервиз на Романо намиращ се във Военна рампа. Или направо да се насоча към Каравел газ или Прогаз? Какво ще ме посъветвате? Други ми препоръчват София Газ Комерси и BRC. Колата е Акорд 7, 2.4 i-vtec 190ph Quote Share this post Link to post Share on other sites
barsi 264 #7 Posted March 19, 2018 Ти дам на моя газаджия телефона ? Принципно събота и неделя си бачка в гаража в Перник. Слага фобос и е стабилен. 3та поред кола газира- няма ядове. Бачка и в един сервиз в София през седмицата. Quote Share this post Link to post Share on other sites
DragooNArT 12 #8 Posted March 20, 2018 (edited) Аз съм с 2 ръце за Тони от "Dynamic Art" сервиз, в горубляне. Млад отзивчив, съвестен и подплътен със знания и практика. Номера му е 089 990 6508 работи и в събота ! Edited March 20, 2018 by DragooNArT 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
bobx3m 7 #9 Posted March 21, 2018 Благодаря, но съм се насочил към Романо. Някой да има монтирана такава в официалния им сервиз? Quote Share this post Link to post Share on other sites
dindin 1033 #10 Posted March 21, 2018 Кой е официалният? Този на Военна рампа ли? Quote Share this post Link to post Share on other sites
bobx3m 7 #11 Posted March 21, 2018 Да, на Военна рампа. Или да се насоча към друг - progaz, каравел? Quote Share this post Link to post Share on other sites
bbozhanov 56 #12 Posted March 21, 2018 Аз ти предлагам да се разходиш до Русе да видиш какъв хубав град е. Междувременно да вземеш да се обадиш на един Бранко там (О8935177О9) да ти свърши работа като хората и после да почерпиш за съвета Quote Share this post Link to post Share on other sites
bobx3m 7 #13 Posted March 22, 2018 (edited) Ами и на мен ми е минавало през главата тази идея , но май предпочитам да е в София. Най-малото заради подръжката след това. Иначе Русе, наистина е един от малкото хубави градове с история. Edited March 22, 2018 by bobx3m Quote Share this post Link to post Share on other sites
bobx3m 7 #14 Posted March 28, 2018 Вече съм с монтирано Романо антонио при Иво Ленков. Благодаря на всички за мненията Quote Share this post Link to post Share on other sites
jijane 255 #15 Posted October 23, 2018 Нали и двете ти "бижута" са правени в този сервиз? Какво мнение искаш за тях? 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
dindin 1033 #16 Posted October 23, 2018 Да, едното бижу VW и другото Audi. Quote Share this post Link to post Share on other sites
valdaleev 0 #17 Posted April 6 Здравей те, последното мнение тук е от 18та година. Може ли да ми препоръчате нещо актуално към момента за Crv 3 2,0 Quote Share this post Link to post Share on other sites
note 132 #18 Posted April 6 На 28.03.2018 г. at 12:10, bobx3m написа: Вече съм с монтирано Романо антонио при Иво Ленков. Монтирах при него март 2020 г. Едва ли са се променили нещата от тогава, предвид че е семеен сервиз. 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
valdaleev 0 #19 Posted April 6 Преди 9 часа, note написа: Монтирах при него март 2020 г. Едва ли са се променили нещата от тогава, предвид че е семеен сервиз. Ок, Благодаря за опресняването. Може ли да те помоля да споделиш доволен ли си, разход. И аз съм се насочил към романо точно там със същият автомобил и тази информация би била много полезна на мен, както и на други колеги. Благодаря Quote Share this post Link to post Share on other sites
note 132 #20 Posted April 6 (edited) За една година ползване не съм имал проблеми. Монтажът отне два дни, бутилката е на мястото на гумата, зареждането е под капачката за бензина. Уговори се да ти сложи и емулатор, за да не ти пада нивото на бензина на дисплея. Мощността е като на бензин. Разходът е с 20-30% отгоре, в моя случай 15-16 градско, 12-13 магистрално. Edited April 6 by note Quote Share this post Link to post Share on other sites