Радо82 40 #161 Отговорено 30 Август, 2018 Само за качеството на звука - стоковата е по добра, но с допълнителни еквалайзери инсталиране от google play качеството на звука доближава оригиналния. по въпроса за камерата - не мога да дам мнение Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kyna 33 #162 Отговорено 31 Август, 2018 Да могат да се свържат и двете.Виж ми постове по горе за повече инфо. Здравейте, заглеждам се по такава навигация като от снимката на колегата Радо и се чудя работи ли с фабричната камера на колата може ли директно да се свърже с микрофона и камерата и как работят освен това какво е качеството на звука от това устройство бихте ли споделили ? Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
sttekata 167 #163 Отговорено 3 Септември, 2018 фабричната камера мисля че е на 5-6V , а тези афтърмаркет камери са на +12В. Може и да бъркам , но затова проверете в service manual или попитайте МАРКОНИ. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kyna 33 #164 Отговорено 3 Септември, 2018 Преди 10 часа, sttekata написа: фабричната камера мисля че е на 5-6V , а тези афтърмаркет камери са на +12В. Може и да бъркам , но затова проверете в service manual или попитайте МАРКОНИ. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
sttekata 167 #165 Отговорено 4 Септември, 2018 Да, точно 7В! Спомням си че имаше разлика и това е умишлено направено, за да не се подвързва към афтърмаркет навигация Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kyna 33 #166 Отговорено 4 Септември, 2018 Преди 15 часа, sttekata написа: Да, точно 7В! Спомням си че имаше разлика и това е умишлено направено, за да не се подвързва към афтърмаркет навигация Но има лесно решение. Слагаш МОДУЛ DC/DC КОНВЕРТОР ПОНИЖАВАЩ 0.8-20VDC/1.8A https://vikiwat.com/modul-dc-dc-konvertor-ponizhavasht-123-35vdc-3a-3-bg.html Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Радо82 40 #167 Отговорено 4 Септември, 2018 Може ли една снимка на стоковата камера, чудно ми е защо толкова искате да я запазите Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mccoy 50 #168 Отговорено 5 Септември, 2018 https://www.cartronics.co.uk/media/Honda CRV Pioneer AVIC-980-DAB/Honda-CRV-Rear-Camera-Work-New-Radio.jpg Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Радо82 40 #169 Отговорено 5 Септември, 2018 (Редактирано) изглежда добре моето китайче - по дребно и незабележимо определено ако има възможност да се запази стоковата е по добре Редактирано 5 Септември, 2018 от Радо82 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mccoy 50 #170 Отговорено 11 Септември, 2018 Аз си взех такава: https://ru.aliexpress.com/store/product/Wire-Wireless-Car-Rear-View-Reverse-backup-Camera-for-CCD-HONDA-CRV-2007-2013-Odyssey-2008/702778_32796628154.html?spm=a2g0v.search0104.8.4.45cb3299zZG7se&transAbTest=ae803_2&priceBeautifyAB=0 Изглежда почти като оригиналната когато се монтира. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
jaccomo 96 #171 Отговорено 17 Септември, 2018 Прецака ми се тъч скриина. За 6 месеца смених 3 броя и нито един не пасна. Успяваме да разчетем модела на чипа, поръчваме от корейците от ali, но за сега греда. Ако на някой му хрумне нещо ще съм благодарен. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kyna 33 #172 Отговорено 17 Септември, 2018 (Редактирано) Продавача от който си купил навигацията не може ли да ти осигури (продаде) ? Редактирано 30 Септември, 2018 от dindin Предходно мнение не се цитира. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Радо82 40 #173 Отговорено 17 Септември, 2018 Аз за туй предпочетох да дам 150 лв отгоре но знам че имам 2г. Гаранция Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
jaccomo 96 #174 Отговорено 17 Септември, 2018 Той първи ми изпрати грешен и след това нещо се покри. Радо, аз като купувах ги нямаше тук. Сега вече има избор. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
itcebel 4 #175 Отговорено 19 Септември, 2018 Не ме „кефи„!Всичко е О.К.но отива в раздел продавам.Няма ги “катеричките„? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
gogo68 8 #176 Отговорено 30 Септември, 2018 Привет колеги! Моля за помощ...монтираха ми Андроид навигация...всичко си работи, но копчетата на волана не искат! Възможно ли е майстора да не е свързал нещо както трябва? Той казва, че на някои модели трябвало да им се слага някаква допълнителна джаджа за да работят...или аз да бъркам нещо при настройката...моля някой ако си е слагал такава да сподели. Моята е CR-V III 2.0 150кс 2008г автомат. Прилагам и снимки. Благодаря! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
itcebel 4 #177 Отговорено 30 Септември, 2018 Би трябало да работи!? При настройките се използват бутоните от волана за птвърждение и тъчскриина.Може би се допуска грешка някъде? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mccoy 50 #178 Отговорено 1 Октомври, 2018 Преди 19 часа, gogo68 написа: Привет колеги! Моля за помощ...монтираха ми Андроид навигация...всичко си работи, но копчетата на волана не искат! Възможно ли е майстора да не е свързал нещо както трябва? Той казва, че на някои модели трябвало да им се слага някаква допълнителна джаджа за да работят.............. аман от "майстори" Най-вероятно не е свързал кабела от волана. На универсалните модели им трябва "някаква допълнителна джаджа за да работят" но на тази не и трябва. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
gogo68 8 #179 Отговорено 1 Октомври, 2018 Някой който има същата нека да каже точно как става настройването...да не бъркам аз нещо преди да я отваряме пак?! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kyna 33 #180 Отговорено 1 Октомври, 2018 (Редактирано) Преди 11 часа, mccoy написа: аман от "майстори" Най-вероятно не е свързал кабела от волана. На универсалните модели им трябва "някаква допълнителна джаджа за да работят" но на тази не и трябва. лесно се връзва, няма нищо особено - 1 кабел за сигнала и 2рия към маса Редактирано 1 Октомври, 2018 от kyna Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
gogo68 8 #181 Отговорено 2 Октомври, 2018 Някой който има същата нека да каже точно как става настройването...да не бъркам аз нещо преди да я отваряме пак?! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MaDechev 1 #182 Отговорено 3 Октомври, 2018 Колеги да попитам - някой слагал ли е допълнителен микрофон? Тъйкато вградения на навигацията е под всякаква критика и ме отказва да ползвам телефона въобще. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mccoy 50 #183 Отговорено 3 Октомври, 2018 някой колега беше свързал орегиналния в плафона Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kyna 33 #184 Отговорено 3 Октомври, 2018 Да, аз - виж ми постовете по-горе. Колеги да попитам - някой слагал ли е допълнителен микрофон? Тъйкато вградения на навигацията е под всякаква критика и ме отказва да ползвам телефона въобще. Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
gogo68 8 #185 Отговорено 6 Октомври, 2018 Явно никой не знае точно как се настройва... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mccoy 50 #186 Отговорено 8 Октомври, 2018 На 6.10.2018 г. at 11:01, gogo68 написа: Явно никой не знае точно как се настройва... Избираш функция от мултимедията ( примерно Vol+) Натискаш бутона на волана , запаметяваш и така всички бутони. Може да има различия в зависимост какъв софтуер е ползвал производителя на мултимедията. Ако не е включен кабела от волана няма как да стане. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Insolense 0 #187 Отговорено 8 Октомври, 2018 И така и не прочетох някъде по обстойно за някоя навигация, която е купена от тука. В ОЛХ ги има по 500 кожи с асндроид 7.1? И друго, което искам да попитам е на всички снимки виждам разлика в цвета ( черната пластмаса ) - тази на навигацията и тази на климатроника? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mccoy 50 #188 Отговорено 8 Октомври, 2018 Има най-малко 20 производителя на тези навигации, на няои се различава цвета на пласмасата повече на някои по-малко. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Insolense 0 #189 Отговорено 9 Октомври, 2018 Това 9 инча което е без копчетата много ми хареса. Прочетох от това, което са написали колегите, че са доволни. За 500 лв. с подарък камера за задно виждане е прилично. Ами някъде прочетох за камери за отпред, на емблемата? От къде да си намеря такава и тези мултимедии имат ли по 2 изхода за камери? Другото, което искам да питам, някой има ли такава мултимедия с тв бокс? И може ли да се свързва с монитори в подглавниците за децата отзад? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Drone 790 #190 Отговорено 16 Октомври, 2018 Бях питал преди време за една навигация. Тия дни ще я поръчвам. Изникнаха ми няколко въпросчета: 1. Къде сте сложили антената за gps-a ? 2. Колко слаб е микрофона на самата навигация, дали има смисъл да взимам външен ? 3. Някак си не ми се прекарват жици през цялата кола(Мерцедес w203 комби) та мисля да взема една wifi камера за заден ход. Някой ползвал ли е такава ? Надявам се, че лесно ще може да се монтира камерата, без да трябва да се троши половината кола Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Радо82 40 #191 Отговорено 17 Октомври, 2018 върви дай 50лв на алармаджии да ти пуснат кабелите тези wifi камери не работят много ок Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
marinerjp 4 #192 Отговорено 2 Ноември, 2018 Здравейте колеги, Вчера монтирах навигацията 10" дисплей с андроид 8.1. Всичко тръгна освен GPS навигацията. Включвам я, намира спътници и дотам. Този модел няма слот за SD карта с качени пътни карти. Та въпроса ми е трябва ли да и се качват допълнително карти и ако да как става това? Благодаря предварително Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
niksi 75 #193 Отговорено 2 Ноември, 2018 Преди 3 часа, marinerjp написа: Та въпроса ми е трябва ли да и се качват допълнително карти и ако да как става това? Здравей, Защо просто не си инсталираш Waze и ще имаш всички пътища, временни ограничения (затворени пътища), трафик и не на последно място полицейски камери, автомобили в реално време. Е трябва само да споделиш интернат от телефона, ако навигацията няма. Другия вариант без споделяне на нет, е да се влезе през google maps и де се изтегли off line карта - има описание в гугъл как се тегли. Дай малко повече инфо и снимки на навигацията, а след известно време и впечатления. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
itcebel 4 #194 Отговорено 5 Януари, 2019 Беше голям мерак да имам вградена нави/млтимедия!И до там пълно разочарование/коментара за катеричките е актуален/ премахнах я !Не ми хареса радиото при слаб сигнал го няма,флашката с музиката "забива",дисплея е ярък и дразни-пътувам всеки ден в тъмната част на денонощието.Най готиното е телефона изкаран дисплея!!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Slavko 36 #195 Отговорено 6 Януари, 2019 Преди 12 часа, itcebel написа: Беше голям мерак да имам вградена нави/млтимедия!И до там пълно разочарование/коментара за катеричките е актуален/ премахнах я !Не ми хареса радиото при слаб сигнал го няма,флашката с музиката "забива",дисплея е ярък и дразни-пътувам всеки ден в тъмната част на денонощието.Най готиното е телефона изкаран дисплея!!! Здравей, каква е навигацията ,ако е възможно сложи една снимка за да я видим...че и аз съм се замислил нещо...да не допускаме една и съща грешка..... Поздрави Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Радо82 40 #196 Отговорено 6 Януари, 2019 Преди 16 часа, itcebel написа: Беше голям мерак да имам вградена нави/млтимедия!И до там пълно разочарование/коментара за катеричките е актуален/ премахнах я !Не ми хареса радиото при слаб сигнал го няма,флашката с музиката "забива",дисплея е ярък и дразни-пътувам всеки ден в тъмната част на денонощието.Най готиното е телефона изкаран дисплея!!! За радиото - или не си свързал антената добре или наистина е имало проблем, за флашката - пробва ли с друга, за нивото на яркост - то се регулира Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
itcebel 4 #197 Отговорено 7 Януари, 2019 Oтносно антената всичко е на букси така че няма как да не е свързана добре. За флашките /само музика/смених няколко без резултат,видеото е супер!За Slavko някъде в предните постове съм качвал снимки Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Slavko 36 #198 Отговорено 7 Януари, 2019 Преди 9 часа, itcebel написа: Oтносно антената всичко е на букси така че няма как да не е свързана добре. За флашките /само музика/смених няколко без резултат,видеото е супер!За Slavko някъде в предните постове съм качвал снимки Да видях снимките.... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mccoy 50 #199 Отговорено 7 Януари, 2019 Преди 14 часа, itcebel написа: Oтносно антената всичко е на букси така че няма как да не е свързана добре. ...... пуща се допълнително захранване на антенния усилвател Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Радо82 40 #200 Отговорено 8 Януари, 2019 няма На 7.01.2019 г. at 9:56, itcebel написа: Oтносно антената всичко е на букси така че няма как да не е свързана добре. За флашките /само музика/смених няколко без резултат,видеото е супер!За Slavko някъде в предните постове съм качвал снимки Няма логика видеото да работи а мп3-ките не - за да имате добър звук и безпроблемни готини мигове използвайте VLC плеър който си има 10бандов еквалайзер и готини функции, според мен си прибързал с решението да я свалиш. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове