tonywoolf 100 #1 Публикувано 11 Май, 2016 Айде, сега е момента да се повозите. http://olx.bg/ad/honda-type-r-2016-pod-naem-ID60Sso.html#e1336e6fa4;promoted Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dragi4 1506 #2 Отговорено 11 Май, 2016 Тва трябва е космос за 500 лв ...... 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ACID BURN 235 #3 Отговорено 11 Май, 2016 Ти мани.. тоя пич ще спечели пари. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Drone 790 #4 Отговорено 11 Май, 2016 Тва трябва е космос за 500 лв ...... Ее твоята е повече космос Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
civicgonemad 60 #5 Отговорено 11 Май, 2016 Ами нищо ново... По празниците някой завършващ ще ги даде тези пари. Че и повече дори. Нали трябва да се "изгъзарим" бала :D Пък за колата... Готина е. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
policeman 1046 #6 Отговорено 11 Май, 2016 Тва трябва е космос за 500 лв ...... Ха,кефа цена няма!Ти добре го знаеш.... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Niki_V 269 #7 Отговорено 11 Май, 2016 Ами нищо ново... По празниците някой завършващ ще ги даде тези пари. Че и повече дори. Нали трябва да се "изгъзарим" бала :D Пък за колата... Готина е. От вътре колата е много яка, но отвън като визия изглежда доста пластмасова така да се каже (лично мнение на база видяно на живо). Това може би е една от малкото Хонди, които на снимка изглеждат по-добре, отколкото на живо. Като наизлязат афтърмаркет части, картинката със сигурност ще стане друга, но и в този си вид возейки завършващия младеж, той или тя ще изглеждат много по-нестандартно на фона на повечето немски возила Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dragi4 1506 #8 Отговорено 11 Май, 2016 Тва трябва е космос за 500 лв ...... Ха,кефа цена няма!Ти добре го знаеш.... Кефа от кое брат?Да те возят с/у 500 лв в колона ))))) хихихихихих 5 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
civicgonemad 60 #9 Отговорено 11 Май, 2016 Лошото е, че тази кола ще бъде много малка атракция за повечето... Ще ме извините за израза- Селяндури... Все пак не е BMW, или Mерцедес... Фираритааа-Мираритааа, Бентлитааа-Ментлитааа... Лимузинии с жакузии и 10-15 маникйенки вътриии :D . Евала!! 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Knoxville 151 #10 Отговорено 12 Май, 2016 Факт, на тази кола ще се изкефят манияци на Хонда или на хечбеци. Цената е нормална, по толкова върви наем на возило за баловете, но за съжаление Сивика ще се скрие измежду всички Мерцедеси, Аудита и топ марки. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Drone 790 #11 Отговорено 12 Май, 2016 Мармота и той май караше абитуренти по баловете, ама червената С-ка е друга бира Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Hunter 736 #12 Отговорено 12 Май, 2016 Немъчени пари мноо лесно се арчат, а... момци... п.п. Нема такъФФФ тъП нароТ... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vesivanova 1069 #13 Отговорено 12 Май, 2016 Малкият ми син е абитуриент т.г. Не сме говорили за кола под наем, ще го вози баща му. Странно ми е, как някой иска да плати за час- два возия с условия толкова, колкото му струват дрехите за бала.......Или месечен наем в кампус. Но парвенющина винаги е имало. Нищо лично. 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Gugoj 76 #14 Отговорено 13 Май, 2016 Има хора, които имат достатъчно пари, че да си поглезят детето Аз например бях с нормална А8-ца и си заплатихме само горивото Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Imst 558 #15 Отговорено 13 Май, 2016 (Редактирано) Чалга може ли да се слуша вътре ?.... за един приятел питам. Редактирано 13 Май, 2016 от Imst 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
barsi 265 #16 Отговорено 14 Май, 2016 Малоумна работа. Това не го разбирам. Единствения случай, когато ще ме вози кола под наем ще е катафалката. То тя е в цената де Аз лично на бала бях с две коли. Тръгнахме с ескорта на брата, че алекото се беше счупило. Обаче, в двора на даскалото отиде съединителя на фордухата и се метнах на 316ката на един съученик. Точно мислех такси да викам. Ама всички взеха да ме канят. А на изпращането предния ден бръмчахме със ситроена на брат'чеда. Даже на сватбата си бяхме с прясно боядисаната англичанка. Фотографа ме избъзика дали е имало по невзрачна кола и го контрирах, че е нямало и той се чудеше ко да прай, че щях да го бия. Луда работа е това с тия балове. Класната забрани, иначе мислехме да се партичосаме за горивото на един Белаз от мината. Щеше да е проблем и с маневрите, но свърши тая преди 10г. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
JHM 1789 #17 Отговорено 28 Май, 2016 Защо не, коли под наем се взимат по цял свят. Друг е въпроса за кича у нас. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове