Jump to content

bullkiller

Фен
  • Мнения

    227
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от bullkiller

  1. Колега ruil4o, според мен не си постъпил правилно - като не си виновен, защо подписваш фиша!? Заради т.н. "златен талон", който май е розов и който в случая не ти помогна....?! P.S.Процедурите за съставяне на фиш, акт, наказателно постановление и обжалването му за разписани в Закона за административните нарушения и наказания.
  2. Кой беше "колегата" с мотоциклет, на 05.09., малко преди ШЕЛ при с. Горни Дъбник,обл. Плевен, че нещо не му разбрах жестовете? Ако чете тук и има желание да ми ги изясни, с удоволствие ще участвам в дебата!
  3. Хмм, в търговията не винаги става това, което всеки желае. Все пак това, "имам отлежала гроздовица в дъбово буре от дъб "Благун"" ,беше толкова предизвикателно, че не се сдържах и предположих, че имаш излишъци за споделяне !
  4. Ок, може би си ме разбрал, че коментарът ми е насочен срещу теб, което не е така - и аз искам да спестя времето, но на ВСИЧКИ, които имат намерение да пазаруват автомобили от БГ автокъщи! И един съвет, купувайте си автомобили "Accident-free"/"Unfallfrei" !
  5. Колеги, предлагам тристранна сделка - колегата dandilov ми дава някакво регламентирано количество от "отлежалата гроздовица", а аз давам на колегата Markony домашна кайсиева, съгласни ли сте?
  6. Учудвам се на многото "харесвания" на мнението на колегата dj_doncho, който все пак не е новак, регистриран е на "20 сеп 2006" и не би следвало да се изненадва от това, което е описал! Дали продавача е АВД карс или някакъв друг карс (с малки изключения), всяка кола закупена от България крие какви ли не изненади, дори съм бил свидетел на случай, в който колега от форума продаваше автомобил, който беше карал 4 години, беше закупил масла, ремъци, филтри и т.н., но си ги държеше в един склад, защото не бил изминал 10 000 км....! Повечето от нас би следвало да знаят, че почти всеки автомобил внесен в България е имал някакви повреди, удари, наводнявания и т.н. Тук се сещам за един филм, в който героят - продавач на стари автомобили, залепи паднала броня с дъвка! Аз около 8 месеца си търсих Accord VII 2.4 i-VTEC (190 Hp) ! За този период разгледах голям брой обяви в цяла Европа и без усилие установих, че запазен екземпляр не може да се закупи на цена, на каквато продават търговците в България! Бърза справка в www.autoscout24.ch показва, че най-евтината 2013 HONDA CR-V 2.2 i-DTEC Comfort 4WD е CHF 14'900*1.79237 лв.= 26 706 лв.+20% ДДС=32 047 лв. Бърза справка в http://awdcars.cars.bg/offer/c2104752 ни показва цена 28,600 ЛЕВА .....ще бъде ли изненада, че "Предлаганото crv, е видимо удряно и стояло някъде много дълго време. Всички болтчета по вратите, пантите, праговете, дисковете, ходовата част и т.н. бяха превзети от ръжда. Липсваше средната кора на багажника, Държачите на амортисьорите му бяха ръждясали. Бронята бе закачена със самонарезни видии, извън предвидените места за захват. Гумите и джантите бяха 16 цола, при препоръчителни 18, и най-много 17." ? Лека вечер и купувайте Хонди и други работи внимателно!
  7. Колега Zlatozator, сподели някакви "координати" на майстора!
  8. Кой беше с ловешкият ACCORD 7 type S вчера по бул. „Евлоги и Христо Георгиеви“ - карахме известно време един зад друг?
  9. Из Българските автофоруми : K1: – Продавам гуми K2: – Гумите к'ви са? Каде се намират? K1: – Гумите са кръгли и се намират на джанти!
  10. Нова цена: 150 лева. Причина за продажбата: Вече не притежавам Honda - Civic Fastback VI и Honda - Civic Hatchback VI - 1.5 VTEC-E и няма как да ги ползвам....
  11. Продавам 4 бр. алуминиеви джанти Honda Широчина: 5 ½ Диаметър: 15 Болтове: 4 Разстояние: 100 Офсет (ЕТ): 45 Цена: 200 лева. Тел.: 0888-81нула515.
  12. В http://japancars.ru , за Акорд 2006 K24A3 ми излиза Part No.: 31500-S7C-G01, BATTERY (46B24L-MF) (PANASONIC), в САЩ ми дава това - Honda/Acura Part No.: 31500-SR1-100M, Battery (51R/500Amp85)!
  13. Колега Слави, автоматичната кутия става и за неспокойни хора, пробвано е
  14. Тази така наречена "магистрала" не позволява каране с много висока скорост - има неравности, много завои и т.н. Учуден съм как някои колеги "постигат" рекорди! Може би с GT-R....
  15. Аз съм имал такъм автомобил и в момента чета за някакви проблеми и не разбирам - каква е причината да се слага газова уредба на същия..!? Може ли някой с цифри да ми обясни?
  16. И на мен, като на колегата ми стана интересно......Аз около 8 месеца търсих Accord VII 2.4 i-VTEC (190 Hp) ! За този период разгледах доста обяви в цяла Европа и установих, че много пазен и гледан екземпляр не може да се закупи на повечето посочени до момента цени и че подобни коли се броят на пръсти. И ако приемеш един съвет - запазена кола и др. не се купува с писане по форумите, а като видиш обявата, звъниш на момента и си първи евентуално, после вече е късно. Този съвет го дадох и на други колеги, които за свалена през Юни моя обява за продажба, ми задаваха въпроси на лични съобщения през Септември. Успех! P.S. Споделям мнението на cK1 , че по-голям разход като първоначална инвестиция в по-запазен екземпляр, излиза много по-евтино от изгодна цена на кола със забележки в последствие.
  17. Знае ли някой кой е "състезателят"-малоумник със сив Акорд комби, №С....6675...?! Вчера на ул. Клокотница в София, същият не ми даде предимство на нерегулирано кръстовище и веднага след това два пъти наруши пътен знак В-2 "Забранено е влизането на ППС в двете посоки", като малко преди това, като зави наляво, не даде предимство на автомобила, който идваше срещу него....нямам думи!
  18. Да, евентуално ще му върнат парите, ама тези, записани във фактурата и ще бъдат "чисти" пред закона, защото повечето от нас, като купуват автомобил не ги интересува какво пише там, а това е важно за много неща!
  19. Любомир Неделчев от гр. Мартен, обл. Русе, тел.: 0888927614 , може и да Ви помогне или да Ви насочи към сервиз.
  20. - Постелки, стандарт комплект, каталожен номер: 08P14-SEA-611, цена: 94,10 лв* (http://www.honda-varna.com/access/accord.html) - Постелки, елеганс комплект, каталожен номер: 08P15-SEA-6XX, цена: 168,70 лв* (http://www.honda-varna.com/access/accord.html) - Постелки от форума, от Стоков базар - Илиянци и т.н., цена: Х лв. The choice Is Yours!
  21. Батка, употребявани: Акорд 7 - смазан от употреба от някой некадърник и Акорд 7 - гледан като хората струват различно, различни коли са, въпреки, че и двете са ги правили японци....капиши!?
  22. Ако стелките са ти за смяна, купи си от Бултрако или Карада Варна - каталожен номер: 08P14-SEA-611, цена: 94,10 лв., в комплекта има и куки.
×
×
  • Създай нов...