Jump to content

afe

Фен
  • Мнения

    105
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от afe

  1. @tsonev.autofix може да ти поръча чисто нови от Япония.
  2. Не е нужно да се сваля цялата броня ? Долните крепежи не се пипат?
  3. Аз май няма да смея да натискам и дърпам на сляпо, че може да се изпотроши..
  4. Ще имам възможност събота/неделя да свалям броня и фар, та ако до тогава имате предложение за оправия без демонтаж ще е супер.
  5. Здравейте, на някой да му се е случвало при поставяне на крушка (h1) на късите да натисне малко по-силно и нещо да 'изхрупа' ? Въпроса е дали нещо се е извадило/раместило, защото сега светлината е насочена в земята и при спиране/потегляне целия лъч светлина се 'клати'. За нов фар ли съм?
  6. Здравейте, На колко нм стягате супортите ? Тук казват 108: На други места гледам, че пише 50.
  7. Някой да има идея откъде може да се закупи целия модул ? В Бултрако казват - спрян от производство не е наличен никъде не може да се поръча.
  8. Това което намерих при стелката прилича на оста с жълтата пластмаса на снимката на Алекс.
  9. Точно това съм се заврял да гледам и намерих на стелката много малък нит (10мм), но предполагам не е от съединителя...там нит не ми се струва логично да присъства.
  10. Окей е нивото на течност в казанчето. На около 2 години е като време.
  11. Накратко... Колата е 2.4бенз ръчка префейс. Откакто е купена има шум(приличащ на лагер) който изчезва изцяло при натискане на съединителя (това предполага проблем с лагер на кутията). Днес в бая голямата жега 37+ започна да включва бая тегаво от 5та (6 -> 5). След спиране се оказа, че 1ва влиза един път на 5 опита, задна хърка и като влезе разтриса цялата кола и еднократно продължи да се движи назад с натиснат съединител(след което се 'оправи'). В момента 5та не може да се включи по никакъв начин ... положението е: 6 - ок 1 - трудно понякога с разтрисане 2 - ок 3 - влиза с повече сила 4 - ок 5 - все едно лоста не може да стигне докрай, за да се пусне R - влиза с шум/хъркане и тресене Усещането е все едно съединителя е натиснат на 1/3 от макс. положение. - Съединител - 10годишен ( без никакво приплъзване и боксуване или др. симптоми дори и сега) - помпи - не са сменяни - течности - ОК - масло скорости сменяно винаги с оригинално Хонда Ако някой има каквато и да е идея или преположение моля да сподели, защото съм бая далечко от майстор Мерси предварително!
  12. Един бърз въпрос относно фаровете. След душманско натискане на цокъла на дългите нещо изпука и сега цялата вътрешна част се клати мъжката. За нов ли съм или може нещо да се е извадило? Без сваляне на броня няма да мина предполагам... И още нещо възможно ли е двата къси фара да са на отделни бушони?
  13. Мерсаж! Сега ще тествам зад някое тедеиии...
  14. По-скоро от скоростта. Клапата как да тествам? Светва, че затваря...но как да съм сигурен..
  15. Ясно. Благодаря за отговорите. Пробвах и с въздух само в купето, но пак си се усилва заедно със скоростта. Или трябва да се кара с константна скорост или с ръка на врътките.
  16. По-силно....все едно съм вдигнал силата на перките от настройките...
  17. Някой да е забелязал с вдигането на оботитите на колата - климатроника да започва да духа по-силно? Проблем с клапан вътре в компресора или друго?
  18. Тез тунинговани 50-ки правени/преправяни от кой разбира кой не..не би се занимавал да гледам. Или си вземи максимално стоков, за да знеш, че никой не се учил на него или виж новите (за под 3000лв взимаш чисто нов с гаранция).
  19. Това е едно на ръка...после минваш канли в КАТ ...та там могат да откажат!
×
×
  • Създай нов...