Jump to content

Glavanov

Фен
 • Content Count

  83
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

36 Neutral

About Glavanov

 • Rank
  Потребител

Profile Information

 • Кара
  2005 CR-V II Face K20A4
 • Пол
  Мъжки
 • Място
  Велико Търново
 • Интереси
  Лов, риболов, авто, мото, Cad, Cam, CNC, PLC, пром. автоматизация... ~жени :)

Recent Profile Visitors

840 profile views
 1. Не гледай оборотите на неутрална. Тогава прекъсвача слиза на 5000 оборота. И при ръчните скорости е така... някаква защита. Рови из форума. Има тонове писано за диагностика. Ако не си по тая част, беги на елкон.
 2. Тази сутрин обух CR-V-то с такива 215/65R16. Като първо впечатление сравнително тихи и комфортни. Дават ги А за мокро... ще ги видим как са това лято.
 3. Кой мотор е това? К20А4 заводско 0,10-0,35 мм. Сервизния лимит е 0,45 мм С кф пробег е туй чудо?
 4. на поевчвто афтърмаркет мултимедии в опътването е почвртано да не е опитваме да включваме ОЕМ антената към устройството, а само тази от комплекта...
 5. Малко не става ясно... Хлабината по оста на коляновия вал лие (аксиално), или напречно (радиално)?
 6. Единствения аналогов прибор в аудио системата е потенциометърът за волумето на DIN панела...
 7. Здрасти колега, понеже и при мен протече течност за чистачки от лявата страна (шофьорската) искам да попитам как се стига до този тройник, махаш ли подкалника, бронята или пластмасата под бронята и къде точно се намира. Благодаря ти предварително!

 8. Glavanov

  Повдигане на CRV 2

  Че като имаш газова бутилка резервоара и него ли возиш пълен? По-скоро проблема ти е офсетът на джантите или омекнали пружини...
 9. При мен се оказа, че масичката в багажника се "разхожда". Подложих в хлабината едно парцалче на 2-3 ката сгънато... 2 дни нищо не съм чувал. Ако не се лъжа из другите теми някой беше споменал.
 10. Опитът в годините ме е научил да не обръщам много внимание на такива неща. Ще се търси проблем, когато стане по отявлен и откриваем. Като млад шофьор много се шизофренирах от тропане, скърцане и прочие. В един момент се оказа, че прекарвам повече време под колата отколкото в нея. Някаква тиха лудост такава... Карайте си колите и като се счупят ги правте! Това с превантивните ремонти е вятър работа. Страда главата, ръцете и най-близките ви хора.
 11. При мен също се чува нещо такова. чувам го само когато колата потегля след престой, тоест студена. Чува се при излизане от паркинга след превключване на 2-ра и леко навит волан. Трудно мога да преценя, но сякаш идва от задния диф. При загрял автомобил не се чува.
 12. Явно проблема ми е свързан със старите гуми, с които взех колата. Протектора е много малък. При нормално силен дъжд аквапланинга с над 90км/ч. е гарантиран и всичката вода от локвите лети на предното стъкло. Оставих ги да изтъркалят лятото, щото сега ще купувам зимни. Естествено по-внимателно на пътя. Като запролети и летни. Надявам се да изчезне тоя проблем. Ама стига, че не е за това темата.
 13. А, туй ми беше на акъл да питам... тея дупки има ли някаква идея да са толкова отворени и да няма нищо защитно. Ясно че окачването е с по-голяма амплитуда от лек автомобил, и трябва място за щангите на рейката, ама много мизерия лети от там към мотора в дъждовно време?! И по взрив схемите не се вижда там да има някаква преграда фабрично.
 14. Вероятно спиците са задънени с прах от накладки имизерия. Трудно се маха и не му се занимава... търговци! Ако не на всички спици, то на повечето има параметри за джантата. Поне на моите е така но изпръсках едно меглю и камара нерви докато ги почистя та да се четат надписите. На фейса стоковите са 16x6,5jj ЕТ50. Според литературата бордът с профил jj е за гуми предназначени за SUV или в някой случаи лекотоварни(бусови). Аз не съм чувал за подобни проблеми, но според написаното гума не подбрана правилно за съответния борд на джантата е предпоставка за неприятности. И наистина, когато търсим размер 215/65R16 повечето производители ги водят джипови или SUV, като някой са XL(усилен борд), а другия тип са лекотоварни, но там шарката си е вече като за камиончета...
×