Manolito HR-V 0 #1 Публикувано 27 Септември, 2015 Знам че сигурно има безброй теми по този въпрос,но се надявам понеже съм нов собственик на Хонда HR-V , някой да помогне със съвет къде и какъв Г.И. да монтирам на возилото / 1.6 124к.с./ ? Благодаря предварително на всички. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Markony 2242 #2 Отговорено 28 Септември, 2015 Коя година е Хондата? 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Manolito HR-V 0 #3 Отговорено 28 Септември, 2015 21,12,2000г Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
docev 449 #4 Отговорено 28 Септември, 2015 Отивай точно при този който те пита коя година е ако имаш време и път към Русе 1 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Manolito HR-V 0 #5 Отговорено 29 Септември, 2015 Предложиха ми ето тази комбинация: Газов инжекцион STAG 200 - изпарител Tomasetto - газова рейка Valtek 3 ом - компютър с инсталация AC - евро нивомер Tomasetto - бутилка на мястото на резервната гума - пълначка във вратичката на резервоара - цена 1000лв. Някой има ли наблюдение върху тази марка и сработването и с конкретния двигател? Колега docev нека първо колегата Markony сам предложи все пак немога да се изтърся просто така. Нито знам къде,нито при кого. Аз съм нов тук и все още не познавам кой е разбиращ и кой не. Надявам се че щом го хвалиш значи е добър. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ИцоД 170 #6 Отговорено 29 Септември, 2015 Просто му пиши ти /на Маркони/. Нескромно е от негова страна да се предлага, но нали искаш съвет от нас ? По мое скромно мнение не прави чаркосъбирачки от 3-4 фирми, каквото са ти предложили. Няма смисъл да "спестяваш" 150-200 лева, които после ще ти излезат през носа. Аз съм с BRC /от-до/ за около 1300 лева с тороидалната бутилка. Вече близо 5000 км без никакви проблеми като чек лампи, придърпвания и т.н. 1 3 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
niamam 3 #7 Отговорено 30 Септември, 2015 (Редактирано) Едно да имаш и от мен за Маркони. Сложи ми газ преди 3-4 дни - РОМАНО най висок клас с бързи инжектори. С две думи той е човека. з p.s. Между друго и аз имах твойта дилема. След дълги проучвания разбрах Маркони - Русе, Слави CR-V -Пловдив , и Иво Ленков - София. Това са хората които ще ти свършат работа - всичко друго е компромис - според мен. Не ангажирам с мойто мнение никой. Редактирано 30 Септември, 2015 от niamam 1 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Gugoj 76 #8 Отговорено 30 Септември, 2015 София - Progas. Това са хората, особено за хондички но се търси за Варна, така че пасувам за там. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dindin 1249 #9 Отговорено 30 Септември, 2015 Какво ти е Романо-то niamam и колко излезе ако не е тайна? Моето е Romano Antonio (A.I.S.) от Иво Ленков и съм доволен. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Markony 2242 #10 Отговорено 30 Септември, 2015 Благодаря колеги,наистина е нескромно да си предлагам услугите,но като чета как се осират Хонди в някои кътчета на България ми се реве.Пощата ми е задръстена с лични проблеми,като ме изненадва ,че даже след диагностика в Хонда не откриват елементарни неща. По темата: Мога да монтирам газ в произволен град-северна,североизточна България срещу 2 автобусни билета. На Български....пътувам с автобус,прибирам колата ,монтирам газ,закарвам я и се връщам с автобус.Монтажа трае 2-3 дена ,клиента получава безплатно регулиране на клапаните и гаранция ,че ще получи най-доброто отношение към автомобила си.Имам клиенти от Търново,Шумен,Варна,Плевен.Един път в годината ги обикалям да им сменям филтри,преглед,донастройка.Достатъчно ми е да имам работа с Хонда,за да се лиша от "удовлствието" да правя Ситроени и Фолксвагени 8 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dandy 23 #11 Отговорено 8 Октомври, 2015 Markony+LPG+Honda отва е правилното уравнение колега 1 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Manolito HR-V 0 #12 Отговорено 9 Октомври, 2015 Благодаря на всички. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Stiliqn86 47 #13 Отговорено 3 Август, 2017 Здравейте колеги на моят акорд F23Z5 имам монтиран ГИ Агис (Полски) ,но майстора не искам да го споменавам. Въпросът ми е има ли майстор във варна за настройка на този софтуер които да е читав? Благодаря ви предварително! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
emz 8 #14 Отговорено 19 Септември, 2018 Някой може ли да даде актуална информация по темата - нужен ми е "можещ" газаджия във Варна. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
yanko_83 14 #15 Отговорено 19 Септември, 2018 Ами май отново Маркони 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Markony 2242 #16 Отговорено 19 Септември, 2018 В Гърция съм до 4.10.... 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
yanko_83 14 #17 Отговорено 20 Септември, 2018 Знаем, приятно изкарване в Гърция, но не забравяй че те чакаме за работа Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
CARPERA 1517 #18 Отговорено 21 Септември, 2018 On 9/19/2018 at 2:23 PM, emz said: Някой може ли да даде актуална информация по темата - нужен ми е "можещ" газаджия във Варна. Ник газ по пътя за Каменар се намира от дясно Николай се казва 0889221440 след доста мъки тук в Добрич го открих и ми реши проблема за 10 мин докато тук се блъсках почти 1 година и какво ли не правиха по газовото,вече на двама мои колега е сложил газови на ЦРВ1 ген,почти от ДВЕ год никакви проблеми. Да и аз ще ходя при Маркони защото освен че слага газови знае всичко поХонда и най добре ще ти настои двигателя към газовата и обратно. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове